ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΤΗΝ ΨΟΦΟΔΕΞΙΑ! ΣΚΑΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΝΤΑΡΤΗΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ

Την ξεκάθαρη πρόθεσή του να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας εξέφρασε ο Απόστολος Τζιτζικώστας κάνοντας τους προσωρινούς ενοίκους του Μαξίμου να τραβάνε τα μαλλιά τους, βλέποντας τους δήμους ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Αθήνας και Θεσσαλονίκης να περνούν στα χέρια της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Έτσι, ο Σαμαράς έχει μπει σε μια διαδικασία να τάζει οφίτσια, ακούγεται έντονα πως πρότεινε στον Νικήτα Κακλαμάνη υπουργοποίηση ΑΡΚΕΙ να παραιτηθεί της υποψηφιότητάς του.
Έτσι ακριβώς και ο Τζιτζικώστας αποκάλυψε ότι του έγινε πρόταση από τη ΝΔ για τον δήμο Θεσσαλονίκης, την οποία και αρνήθηκε γιατί θέλει να συνεχίσει το έργο του στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ απέρριψε εκ νέου τον χαρακτηρισμό «αντάρτης».
Όπως καταλαβαίνετε, το καράβι της συγκυβέρνησης μπάζει νερά από παντού, και τα ποντίκια πηδάνε όπως όπως προκειμένου να έχουν πολιτικό μέλλον στην συνέχεια! Με το καλό να ξεκουμπιστούν, για το καλό των Ελλήνων και της χώρας!
Να αφιερώσουμε σε όλους όσους εξυφαίνονται σενάρια και σχέδια ένα σύνθημα, που σύντομα θα το ακούν στερεοφωνικά…;
Αυτές οι πόλεις, αυτές οι γειτονιές, ανήκουνε στους Έλληνες και στους Εθνικιστές…
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]