Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μέσα από τις κάμερες ψάχνουν τους δράστες για τον εμπρησμό των διοδίων στον Ωρωπό~Συνελήφθησαν ο δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι Ωροπού για τα χθεσινά επεισόδια στην Μαλακάσα

Αυτεπάγγελτη δίωξη από τον εισαγγελέα - Οι αρχές εξετάζουν τα βίντεο και αν αναγνωριστούν δράστες θα προχωρήσουν σε συλλήψεις.Εξαγριωμένοι κάτοικοι έβαλαν φωτιά σε κουβούκλιο των διοδίων της Μαλακάσας λίγο πριν από τις 20:00 το βράδυ της Κυριακής.Περίπου 500 πολίτες είχαν συγκεντρωθεί για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στην τιμή των διοδίων...
Εξελίξεις αναμένεται να έχουμε εντός της ημέρας μετά τα χθεσινά έκτροπα στα διόδια της Μαλακάσας, όταν κάτοικοι της περιοχής και μέλη του "Δεν Πληρώνω" αποφάσισαν ότι ο τρόπος για να διαμαρτυρηθούν για τις αυξήσεις στις τιμές των διοδίων είναι να τα κάψουν....
Όλα έγιναν λίγο πριν τις 8 το βράδυ. Περίπου 500 άτομα συγκεντρώθηκαν στον σταθμό διοδίων της Μαλακάσας.


Οι συγκεντρωμένοι που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της Συντονιστικής Επιτροπής και του Δήμου Ωρωπού έκαψαν το πλευρικό κουβούκλιο στην κατεύθυνση προς Λαμία και προκάλεσαν ζημιές στο απέναντι που καλύπτει το ρεύμα εισόδου προς την Αθήνα.
Λίγο πριν τα επεισόδια, σύμφωνα με την εταιρεία Νέα Οδό που διαχειρίζεται τα διόδια υπήρχαν μέσα στους σταθμούς δυο υπάλληλοι οι οποίοι πρόλαβαν να τα εγκαταλείψουν εγκαίρως.
Στη συνέχεια, οι συγκεντρωμένοι με αυτοκινητοπομπή κινήθηκαν από τη Μαλακάσα προς τα διόδια των Αφιδνών, όπου έκλεισαν το ρεύμα εισόδου προς την Αθήνα προκαλώντας τεράστια ουρά αυτοκινήτων.



Την Παρασκευή, ο υπουργός Υποδομών Μιχάλης Χρυσοχοίδης δεσμεύτηκε ότι οι κάτοικοι του Ωρωπού δεν θα πληρώσουν καμία αύξηση. Όπως είπε «η τιμή διοδίων παραμένει γι' αυτούς 2,10 ευρώ, αντί για 3,35 ευρώ που είναι η νέα τιμή Αφιδνών αυτή τη στιγμή».

Το κράτος στην υπηρεσία των μεγαλοεργολάβων.
Στη σύλληψη του δημάρχου και δύο αντιδημάρχων Ωρωπού προχώρησε η ασφάλεια ,έπειτα από...
 τον έλεγχο των βίντεο ,με τα χθεσινά επεισόδια στην περιοχή της Μαλακάσας.
Άντε παιδιά.Ώρα να συλλάβουμε και αυτούς που δεν τήρησαν τους όρους των αρχικών συμβάσεων,τους εργολάβους και εισέπρατταν τα διόδια εδώ και χρόνια χωρίς να έχουν φτιάξει ούτε έναν πόντο δρόμου.
planet-greece
eglimatikotita.gr

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Αύριο Τρίτη αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι εννέα συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων ο δήμαρχος, δυο αντιδήμαρχοι και τρεις υποψήφιοι δήμαρχοι του Ωρωπού, για τα χθεσινά επεισόδια στα διόδια της Μαλακάσας, που ξέσπασαν με αφορμή την αύξηση του τέλους διοδίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο προανακριτικό υλικό που συγκεντρώνεται από την Αστυνομία υπάρχουν στοιχεία τα οποία αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να τους απαγγελθεί η κατηγόρια του εμπρησμού σε βαθμό κακουργήματος.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]