Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Τα ψέματα και η υποκρισία των ΜΜΕ για τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες

Παρατηρούμε τις τελευταίες ημέρες μια γιγαντιαία προσπάθεια των διεθνών, από τους σιωνιστές ελεγχομένων, τηλεοπτικών σταθμών να πολιτικοποιήσουν, με εμπαθή μάλιστα τρόπο, τους χειμερινούς Ολυμπιακούς αγώνες στο Σότσι της Ρωσίας...
Με συγχορδία δημοσιευμάτων σε διεθνή και ελληνικά έντυπα λυσσομανούν εναντίον του Πούτιν παρουσιάζοντάς τον ως φαύλο και δικτάτορα. Το CNN επί εικοσιτετραώρου βάσεως προβάλλει ανταποκρίσεις από την Ρωσία που περιγράφουν τον Πούτιν ως αντιδημοκράτη, ενώ ρεπόρτερ του λοιδορούν τις ολυμπιακές εγκαταστάσεις για δήθεν κατασκευαστικές ατέλειες, δείχνοντας σε κάποιο διαμέρισμα του ολυμπιακού χωριού μια ξεφτισμένη από βαφή επιφάνεια ολίγων τετραγωνικών εκατοστών.
Οι χειμερινοί ολυμπιακοί αγώνες ξεκίνησαν στις 10 Φεβρουαρίου εν μέσω καταιγιστικής αρνητικής προπαγάνδας από τα διεθνή σιωνιστικά ΜΜΕ, χωρίς να λείπουν βέβαια από τον χορό και τα δικά μας τουρκοκάναλα. Οι ΗΠΑ και η ΕΕ επεδίωξαν μετά μανίας να σαμποτάρουν το αγωνιστικό συμβάν και να το μετατρέψουν σε μια ταπεινωτική πολιτική ήττα για την κυβέρνηση του Πούτιν. Ο στόχος της Μόσχας ήταν και είναι αυτοί οι Ολυμπιακοί αγώνες να υποδηλώσουν και να εκφράσουν την ρωσική οικονομική και γεωπολιτική αναζωπύρωση. Μετά τις πρόσφατες εντάσεις και όξυνση των σχέσεων μεταξύ Κρεμλίνου και Ουάσιγκτον για θέματα όπως η Ουκρανία, η Κεντρική Ασία και η Μέση Ανατολή, ο Λευκός Οίκος προσπαθεί να μετατρέψει τους αγώνες στο Σότσι σε πανωλεθρία δημοσιότητας για την Μόσχα.
Σχεδόν κανείς από τους ηγέτες της Δύσης δεν παρευρέθηκε στην εναρκτήρια τελετή στο Σότσι, ενώ και οι εθνικές αντιπροσωπείες που εστάλησαν ήταν δευτέρας διαλογής. Ως παράδειγμα αναφέρουμε τις ΗΠΑ που εκπροσωπήθηκαν από την πρώην υπουργό Εσωτερικής Ασφαλείας Janet Napolitano και από τον πρέσβη στην Μόσχα, ο οποίος όμως έχει ήδη παραιτηθεί. Οι Βρετανοί, ως γνήσιοι υποστηρικτές των κινημάτων gay, ανακοίνωσαν μέσω του αναπληρωτή πρωθυπουργού Nick Clegg ότι απέτρεψαν υπουργούς τους να παραστούν στην τελετή έναρξης αντιδρώντας έτσι στους νόμους περί απαγόρευσης της gay προπαγάνδας που ψήφισαν οι Ρώσοι. Σχετικά με αυτό οι γερμανοί αθλητές για να δείξουν την συμπαράστασή τους προς τους «κατατρεγμένους» ομοφυλόφιλους της Ρωσίας παρέλασαν με τα χρώματα του ουράνιου τόξου, που είναι σύμβολο των δικαιωμάτων της gay κοινότητας.
Μια ενορχηστρωμένη προπαγάνδα εναντίον της Ρωσίας περί «δικαιωμάτων» gay, περί πολιτικών και ανθρωπίνων «δικαιωμάτων» μαστίζει σχεδόν όλες τις εφημερίδες και τους τηλεοπτικούς σταθμούς της Δύσης από την ημέρα που ξεκίνησαν οι αγώνες. Η αρχική εστίαση των σιωνιστικών ΜΜΕ σε θέματα τρομοκρατικών απειλών στο Σότσι, που αν επαληθευόντουσαν θα προέρχονταν από ισλαμιστές τρομοκράτες που χρηματοδοτούν και εκπαιδεύουν οι ΗΠΑ και οι πρόθυμοι σύμμαχοι τους, έδωσε την θέση της σε άλλα θέματα όπως το κόστος των ολυμπιακών εγκαταστάσεων και την περιβαλλοντολογική ζημία που θα υποστεί η περιοχή γύρω από το Σότσι και συνεχίστηκε με ατέλειες στις κατασκευές του ολυμπιακού χωριού που μεγεθύνθηκαν με το γνωστό ύφος και τον τρόπο των παρουσιαστών του CNN και άλλων σιωνιστικών τηλεοπτικών σταθμών. Δεν αποτέλεσαν εξαίρεση τα γνωστά τουρκοκάναλα της χώρας μας, πώς θα μπορούσε εξ άλλου να γίνει αυτό με δεδομένο ότι και αυτά χρηματοδοτούνται από τα ίδια διεθνή σιωνιστικά κέντρα.
Η υποκρισία των ΜΜΕ έφτασε στη αποκορύφωσή της όταν η Ουάσιγκτον Ποστ κατήγγειλε ότι οι αγώνες διεξάγονται σε μια φτωχοποιημένη επαρχία της Ρωσίας και ότι έχει γίνει διασπάθιση δημοσίου χρήματος στην ανέγερση των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Η κριτική αυτή προερχόμενη από εφημερίδα μιας χώρας της οποίας το 20% του πληθυσμού έχει υπό τον πλήρη οικονομικό έλεγχο το υπόλοιπο 80%, ενώ σχετικά πρόσφατα ομοσπονδιακές πολιτείες χρεοκόπησαν υπό το βάρος σκανδάλων και διασπάθισης δημοσίου χρήματος, είναι όχι μόνον ψευδής και υποκριτική αλλά και υποβολιμαία. Ή για να το πούμε απλά: Αυτοί που μένουν σε γυάλινα σπίτια δεν πρέπει να πετούν πέτρες.
Η δημοσιογραφική κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων στο Σότσι αντικατοπτρίζει την πλήρη υποταγή των ΜΜΕ στα συμφέροντα του διεθνούς σιωνισμού. Οι ΗΠΑ θεωρούν την Ρωσία ως εμπόδιο στα επεκτατικά γεωπολιτικά τους σχέδια. Η Ουάσιγκτον προσπαθεί με επιθετικό τρόπο να υποσκάψει την ρωσική επιρροή στην Ανατολική Ευρώπη, υποστηρίζοντας τις εξωφρενικές και καθοδηγούμενες από την ίδια αντιρωσικές διαδηλώσεις στην Ουκρανία που μπορεί να οδηγήσουν σε εμφύλιο και διχοτόμηση της χώρας και εγκαθιστώντας την λεγόμενη «αντιπυραυλική ασπίδα» που στοχεύει την ρωσική επικράτεια. Επίσης το Κρεμλίνο συγκρούεται στην Μέση Ανατολή με την Ουάσιγκτον προσπαθώντας να αναχαιτίσει την επέλαση των Αμερικανοσιωνιστών στην Συρία και το Ιράν με στόχο το γεωστρατηγικό υπογάστριο της Ρωσίας. Η συμπεριφορά των ΗΠΑ και των ευρωπαίων συμμάχων τους στους Ολυμπιακούς του Σότσι καθοδηγείται από αυτές τις γεωπολιτικές στρατηγικές.
Τα διεθνή σιωνιστικά ΜΜΕ με την βοήθεια και παρότρυνση της Ουάσιγκτον προσπαθούν να ανακόψουν το διεθνές κύρος της Ρωσίας και να θέσουν πιθανώς τα θεμέλια, μαζί με άλλα προσχεδιασμένα γεγονότα που θα ακολουθήσουν, μιας μελλοντικής στρατιωτικής σύρραξης μεταξύ των δυο κύριων αντιπάλων.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]