Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ο BIG BOSS ΜΠΟΜΠΟΛΑΣ ΚΟΒΕΙ ΤΟΝ Η. ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ – ΟΠΩΣ Ο «ΠΑΤΕΡΟΥΛΗΣ» ΤΟΥ, Ο ΣΤΑΛΙΝ!

Γράφει ο Αντίοχος.
Η σοφή λαϊκή παροιμία λέει πως «πρώτα βγαίνει η ψυχή κι ύστερα το χούι». Την επιβεβαιώνει ο Big Boss Μπόμπολας, ο ΕΠΟΝίτης που έγινε βαρόνος! Ο οποίος, εφαρμόζει πιστά αυτά που έμαθε από μικρός στο ενταύθα παράρτημα του Στάλιν: να κόβει και να ράβει κατά το δοκούν, ακόμα και από τις φωτογραφίες....

Είναι γνωστό το… βίτσιο του Στάλιν με τις φωτογραφίες. Αμέσως μετά τη φυσική εξόντωση των αντιπάλων του, τους εξαφάνιζε και από τις φωτογραφίες ακόμα!

Έτσι, λοιπόν, και ο μαθητής της σταλινικής σχολής Μπόμπολας, εξαφάνισε τον Ηλία Κασιδιάρη από τη φωτογραφία (και από το κείμενο…) άρθρου της κυριακάτικης φυλλάδας του, με τίτλο «Πρόσωπα με κύρος θέλουν οι πολίτες» και υπότιτλο «Εκπλήξεις κρύβουν οι κάλπες για τα κόμματα». Το… βαρυσήμαντο άρθρο αναφέρεται στις δημοτικές εκλογές, δίνοντας έμφαση στον δήμο Αθηναίων και πουθενά δεν υπάρχει η οποιαδήποτε αναφορά στην υποψηφιότητα του Η. Κασιδιάρη. Επίσης, το άρθρο συνοδεύεται από φωτογραφία των υποψηφίων δημάρχων, από την οποία επίσης λείπει ο Η. Κασιδιάρης! Σα να μην υπάρχει, σα να μην είναι υποψήφιος!

Δείχνοντας, βεβαίως, όλη του τη σταλινική εμπάθεια, για το μόνο κόμμα που δεν ελέγχει, για τον μόνο υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας που δεν τον έχει στο τσεπάκι του!

Ας του απαντήσουν, λοιπόν, με τον τρόπο που του αξίζει οι Αθηναίοι στις 18 Μαΐου! Ας ψηφίσουν τον μόνο υποψήφιο που δεν θα ψήφιζε ποτέ ο… εθνικός μας εργολάβος!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]