Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Μισή ντουζίνα Τούρκικα σήμερα στο Αιγαίο ,πάλι οπλισμένα ...Ενώ η Α/Α της Ελλάδος ετοιμάζεται !!



Μισή ντουζίνα Τούρκικα μαχητικά και σήμερα στο Αιγαίο ...ενώ παρέμενε πάντα σε ρόλο προστασίας το Τούρκικο ζεύγος των οπλισμένων F-16 πετώντας λίγο ψηλότερα ! 


 Ελληνικά μαχητικά αναχαίτησαν τα Τούρκικα ενώ σύμφωνα με πληροφορίες έγινε δοκιμή και ενεργοποίηση Αντιαεροπορικών όπλων της Ελληνικής Αεράμυνας με πλήρη μυστικότητα ... Αν και οι επιτελείς του ΓΕΕΘΑ μιλάνε για συνηθισμένες παραβιάσεις-παραβάσεις και οτι η Αυξημένη επιφυλακή της Αεράμυνας είναι στα προβλέψιμα ...τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται !

 Αν υπολογίσουμε οτι οι ξαφνικές ενεργοποιήσεις της Αεράμυνας με εντολή του Α/ΓΕΕΘΑ σε άγνωστο χρόνο εκτός αυτών που έγιναν γνωστοί ,δείχνει οτι στο ΓΕΕΘΑ δεν πήγαν διακοπές και είναι σε πλήρη ετοιμότητα ... και οι ετοιμότητες σε παράκτιες συστοιχίες της Α/Α της Ελλάδος ειναι μεγάλη ετοιμότητα ! Σίγουρα πάντως δεν έχει σχέση με την κατάσταση της Συρίας ,αφού ο Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός Κωσταράκος δεν έχει κρύψει ποτέ οτι δεν πρόκειται να αφήσει να μας πιάσουν στον ύπνο και ούτε να μας πάρουν ''την τηλεόραση'' όπως χαρακτηριστικά είπε μιλώντας σε στελέχη των Ε.Δ ! 

 ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ : 1 (6 Α/Φ) ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ : - ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ : 6 ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ : 2 ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ : 1 ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ : 2 ΕΜΠΛΟΚΕΣ : - ΠΕΡΙΟΧΗ : ΒΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΚΕΝΡΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ 

Όλα τα αεροσκάφη αναχαιτίστηκαν και αναγνωρίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική 

veteranos.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]