Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΝΕΑ "Ο.Π.Λ.Α" ΕΧΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!!! ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΕΙΓΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;;

| No comment
Η ΝΕΑ "Ο.Π.Λ.Α" ΕΧΕΙ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΟΣΤΑ!!!
Ο ΡΙΧΑΡΔΟΣ ΣΩΜΕΡΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΜΕ ΤΙΤΛΟ "Πολιτοφυλακή και ΟΠΛΑ" ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΕΘΕΣΕ ΣΟΚΑΡΙΣΤΗΚΑΜΕ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΓΡΑΦΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΑΥΤΟΥΣΙΑ...


"Αυτό που δεν πρέπει να επιτραπεί σε καμιά περίπτωση είναι ο εξοπλισμός κάθε φανατικού και κάθε υπερπατριώτη λες και δεν έχουμε δει ως τώρα τη βία που ασκούν χωρίς όπλα. Έγινε λόγος για νέα «πολιτοφυλακή». Θα το εξετάσει, είπε, ο νέος υπουργός «Προστασίας του Πολίτη». Που ελπίζω να καταλάβει έγκαιρα ότι αν δεν αντιδράσει θα έχουμε και «νέα ΟΠΛΑ» που στα σπάργανα είναι ήδη. Ρωτήστε και το αστυνομικό τμήμα Εξαρχείων..."

ΜΕ ΒΑΣΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΑΝΩΘΕΝ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ ΟΤΙ ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΝΕΑ "Ο.Π.Λ.Α." !!!

ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΗΤΑΝ Η Οργάνωση Προστασίας Λαϊκών Αγωνιστών, γνωστότερη εκ των αρχικών ως ΟΠΛΑ ήταν μία παραστρατιωτική οργάνωση με καθήκοντα ασφάλειας, πληροφοριών και ειδικών αποστολών που έδρασε στις πόλεις της Ελλάδας από το Καλοκαίρι του 1943 μέχρι το 1947, μετά το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου εκτελώντας τις εντολές τησ Κ.Ε του ΚΚΕ.

 ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΗΜΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ... ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΕΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΩΜΕΡΙΤΗΣ ΕΝΝΟΕΙ...ΚΑΙ ΜΙΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΥΤΗ : "Ένα τέτοιο σώμα άμυνας του λαϊκού κινήματος απαιτεί εθελοντές, αγωνιστές ορκισμένους στην υπεράσπιση των λαϊκών στρωμάτων, αφοσιωμένους στην ιδέα της επανάστασης, συνεχιστές των αγωνιστικών παραδόσεων του λαού μας, προστάτες των ανέργων & εργαζομένων Ελλήνων και ξένων, ικανούς να παρέχουν δυναμική περιφρούρηση, ιατρικές, νομικές & τεχνικές υπηρεσίες.

Στην υπόθεση της λαϊκής αυτοάμυνας δεν πρέπει να υπάρχουν αποκλεισμοί –μόνο φασίστες και παντός είδους ρατσιστές δεν μπορούν να είναι δεκτοί.

Κάθε κόμμα, οργάνωση, σωματείο και συλλογικότητα, καλείται να διαδώσει αυτό το κάλεσμα και να συμβάλει ενεργητικά προς αυτή την κατεύθυνση.



Οι ανένταχτοι, οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι κάθε ηλικίας, φύλου κι εθνικότητας πρέπει να πάρουν την υπόθεση της λαϊκής αυτοάμυνας στα χέρια τους.



Η λαϊκή αυτοάμυνα αποτελεί κοινή υπόθεση όλων μας και γιαυτό είναι ένα μετωπικό εγχείρημα: καλούμε όλους όσοι συμφωνούν, ατομικά και συλλογικά, να μετάσχουν στη συγκρότηση της πρωτοβουλίας που θα θέσει σε τροχιά υλοποίησης τη λαϊκή αυτοάμυνα.



Πρέπει να συγκροτήσουμε μια μεγάλη κεντρική ομάδα δημοκρατικής πολιτοφυλακής και αυτοάμυνας. Θα βοηθήσει μια τέτοια οργάνωση να ενώσει την πραγματική αριστερά και να την δυναμώσει. Η ΔΠ (Δημοκρατική Πολιτοφυλακή) θα είναι πάντα και παντού παρούσα (και όχι μόνο στο κέντρο της πόλης) για να περιφρουρήσει το λαό –ιδίως τα πιο ευάλωτα στρώματα της κοινωνίας, τους μισθωτούς, τους φτωχούς αυτοαπασχολούμενους και τους άνεργους – από τις επιθέσεις που δεχόμαστε από το κεφάλαιο (ντόπιο και ξένο) και τους εκπροσώπους και υπηρέτες του, τους πολιτικούς, τις τράπεζες, τους αστούς και τους μπάτσους!"

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΡΦΩΜΑ ΕΝΤΑΣΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΑΤΟΜΑ ΠΡΟΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΟΡΓΗ ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥ ΗΛΙΚΙΑΣ ΜΕ ΓΝΩΜΟΝΑ ΤΗΝ ΛΑΙΚΗ ΑΥΤΟΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΜΠΡΗΣΜΟ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΑΝ ΗΤΑΝ ΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΚΡΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣΕ...

ΕΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΠΛΕΟΝ ΝΕΑ "Ο.Π.Λ.Α" ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΝΑ ΔΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΤΗΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΛΟΙΠΟΝ 2 ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ 2 ΣΤΑΘΜΑ...

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ - ELNEWS



recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]