Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

SHOWMAN ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ: ΖΗΤΩ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΖΗΤΑΜΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ!

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος

Είναι παρατηρημένο, πως κάθε κυβέρνηση που έχει περάσει απ’ αυτόν τον δύσμοιρο τόπο, έχει κι έναν… showman, ή και… περισσότερους. Για να μην πάμε παραπίσω, το σημιτικό κλεφτο-ΠΑΣΟΚ είχε τους Κουλούρη και Γιαννόπουλο, η ΝΔ του Καραμανλή τον Γιακουμάτο, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ του Jeffrey τον ίδιο τον Jeffrey και η ΝΔ του Σαμαρά τον Μπουμπούκο. Όπως όλα δείχνουν, ο showman της συγκυβέρνησης των Τσιπροκαμμένων, θα είναι ο Μπαρουφάκης!



Μετά, λοιπόν, από τα θεατρινίστικα καμώματα του αλλόκοτου αυτού τύπου την προηγούμενη βδομάδα, μπήκε πιο ορμητικός αυτή τη βδομάδα και αυτά που ξέραμε, τα γυρίζει όλα… τούμπα!

Έτσι, με δηλώσεις του στην γαλλική Le Monde, αδειάζει τους Δριτσο-στρατουλο-λαφαζαναίους, χαρακτηρίζοντας τις επενδύσεις της Cosco «πολύ θετικές για την Ελλάδα». Αμέσως μετά δε, δήλωσε με νόημα πως «δεν είναι συνετή η ανάκληση των ιδιωτικοποιήσεων που έχουν ολοκληρωθεί» και χαρακτήρισε τις ξένες «επενδύσεις» ως «σημαντική πηγή ελπίδας για τη βελτίωση των υποδομών μας και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς μας», διαβεβαιώνοντας τους «επενδυτές» (δηλαδή αυτά τα κοράκια που αγοράζουν την εθνική περιουσία έναντι πινακίου φακής…) και τονίζοντας ότι το κάνει εκ μέρους της συγκυβέρνησης «ότι θα βρουν απέναντί τους ανοικτό πνεύμα».

Εν συνεχεία, διαβεβαίωσε (για μια ακόμα φορά…) τους διεθνείς τοκογλύφους, πως οι… Τσιπροκαμμενίστας δεν θα προβούν σε μονομερείς ενέργειες: «Είμαστε αποφασισμένοι να συνεργασθούμε με τους εταίρους μας. Δεν θα ενεργήσουμε κατά μονομερή τρόπο».

Και λίγες ώρες αργότερα, σε άλλη συνέντευξή του, στους Financial Times, ανακοίνωσε πως η Ελλάδα αποσύρεται ουσιαστικά από το αίτημα για διαγραφή του ελληνικού χρέους (!!!) και υποσχέθηκε πρωτογενή πλεονάσματα 1 έως 1,5% του ΑΕΠ ακόμα κι αν αυτό σημαίνει πως η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-Καμεναριού δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει όλες τις προεκλογικές της δεσμεύσεις.

Προς όσους πίστεψαν τις προεκλογικές «δεσμεύσεις» και τις μετεκλογικές φωτοβολίδες της τσιπροκαμμεναρίας, ευχόμεθα… περαστικά! Και εις άλλα με υγεία, κοροϊδάρες!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]