Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΤΟ ΑΓΓΟΥΡΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΝΕΑΡΗ ΣΥΡΙΖΑΙΑ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΤΗΣ Γ@ΜΙΚΗΣ ΒΓΗΚΕ ΗΜΙΓΥΜΝΗ ΣΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ !!!

| No comment
Όλα ξεκίνησαν όταν Πατρινή φοιτήτρια που μένει σε περιοχή του κέντρου της Πάτρας δέχθηκε επισκέψεις φίλων της που ήθελαν να παρακολουθήσουν μαζί τη ροή των εκλογικών αποτελεσμάτων.
Η οικοδεσπότης του σπιτιού (που λέγεται ότι είναι γραμμένη σε σχετική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ), όχι μόνο συμμετείχε στη συζήτηση πολιτικό – καυγά που είχε στηθεί, αλλά πρωταγωνιστούσε (υπήρχαν πολλές διαφωνίες μεταξύ των νεαρών). Στη συζήτηση έρεε και άφθονο κρασί μεταξύ άλλων και τα «μπινελίκια» έπεφταν σαν… βροχή.

Όταν η κοπέλα άκουσε και τα ExitPolls από την χαρά της βγαίνοντας στο μπαλκόνι του σπιτιού της και έχοντας προφανώς «ανάψει» από τη συζήτηση και το κρασί, σχεδόν ημίγυμνη από τη μέση και πάνω φώναξε με όλη τη δύναμη της φωνής της.


 

«Ναι ρε είμαι ΣΥΡΙΖΑ! Είμαι με τον Αλέξη και η ελπίδα έρχεται! Το ακούτε;» Οι γείτονες πάντως που την άκουσαν έκαναν το σταυρό τους. Τώρα για το αν είπαν «Αμήν», αυτό δεν το ξέρουμε…

dete.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]