Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη της Πηνελόπη-Πέννυ Κιοσσέ στο ELNEWS - HELLENICPRIDE !! "Εμείς δεν είμαστε ανεπάγγελτοι τυχοδιώκτες"

| No comment


Πιστή στον αγώνα και πάλι στηρίζοντας το κίνημα με όλες σου τις δυνάμεις. Η λέξη κούραση δεν σε έχει αγγίξει καθόλου;


Πιστή στον αγώνα για Εθνική κυριαρχία, δικαιοσύνη και ένα υγιές μέλλον για τις επόμενες γενιές. Δεν υπάρχει κούραση στο λεξιλόγιο του Χρυσαυγίτη, είμαστε ακούραστοι ΄΄ρομαντικοί’’ φρουροί του Έθνους που μάχονται χωρίς συμβάσεις, είμαστε το αντίδοτο στην ‘’ασχήμια’’ που μας περιβάλλει. 

Γιατί ο Έλληνας ψηφοφόρος πρέπει να στηρίξει την Χρυσή Αυγή και όχι πχ τον Σύριζα ;

Γιατί πολύ απλά η Χρυσή Αυγή δεν στηρίζεται σε ψέματα. Έχει ξεκάθαρες θέσεις σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τον πολίτη, με μια ματιά στο πρόγραμμά μας θα κατανοήσει και ο πιο άπιστος πως είμαστε η ΜΟΝΗ ελπίδα του έθνους. Ο συριζα και τα λοιπά αποκόμματα προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο του Έλληνα, φορούν τον μανδύα του ‘’άξιου’’ ενώ την ίδια ώρα που υποβαθμίζεται καθημερινά η ποιότητα ζωής, πουλάνε θεωρίες περί σταθερότητας γνωρίζοντας πως κάποιοι θα αγοράσουν.. Μα δεν έχετε καταλάβει πως το πολίτευμά τους είναι η σοβαρευόμενη φασιστοκρατία;;;

O Δήμαρχος της Θεσσαλονίκης δήλωσε ότι θα στηρίξει το Ποτάμι. Είναι το Ποτάμι τελικά μια "νέα" πολιτική δύναμη ;
Δεν θα ασχοληθώ με τον Μπουτάρη, άλλωστε οι δηλώσεις του μπορεί να έγιναν έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ, πως μπορώ να πάρω στα σοβαρά αυτή τη δήλωσή του γνωρίζοντας συγχρόνως πως το ποτάμι είναι ένα δημιούργημα του συστήματος. Καλύτερα να ονόμαζαν το ‘’κόμμα’’ τους ΄άνεμο’, διότι πάνε όπου φυσάει ο άνεμος.

Αυτό που πιστεύουν πολλοί είναι ότι η Χρυσή Αυγή είναι απλά μια δύναμη αντίδρασης. Εσύ τι λες για αυτό;
Αυτό δεν το πιστεύουν πολλοί, αυτό το διαδίδουν τα αδηφάγα μέσα μαζικής εξαπάτησης. Εάν η Χρυσή Αυγή είχε την προβολή που έχουν οι υπόλοιποι, εάν μετέδιδαν την αλήθεια, τότε θα άλλαζαν πολλά στην σκέψη του έλληνα. όμως ο καιρός γαρ εγγύς..

Υπάρχει πρόγραμμα στον Λαϊκό Σύνδεσμο εφικτό που θα μπορέσει να μας βγάλει από την κρίση;
Yπαρχει εύκολος δρόμος;
Ποτέ δεν μιλήσαμε για εύκολο δρόμο. Με γνώμονά μας την αλήθεια αναφέρουμε πως ο δρόμος είναι δύσβατος, αλλά η αξιοπρέπεια μας θα πρέπει να ανακτηθεί, δε νοείται να φερόμαστε σαν ραγιάδες και να περιμένουμε τον αφανισμό μας. Τα σημεία του προγράμματός μας και οι θέσεις μας είναι σαφείς, καταγγελία του μνημονίου, πολιτική κάθαρση, λαϊκή κυριαρχία, πρωτογενής παραγωγή και κυρίως προτεραιότητα στον έλληνα. Η Χρυσή Αυγή διαθέτει άξιους αγωνιστές και πρόσωπα που μπορούν ν’αλλάξουν την στέρφα γη και να την κάνουν να ανθίσει. Εμείς δεν είμαστε ανεπάγγελτοι τυχοδιώκτες.

Είσαι μητέρα ενός γιου. Τι μέλλον ονειρεύεσαι για τα παιδιά όλων των Ελλήνων ;
Η ιστορία υπήρξε πάντοτε το μέσον για να ανασυνδέσουν το χθες με το σήμερα. Το Ελληνικό Γένος θα πρέπει να γνωρίσει θέματα ιστορίας τα οποία δεν βρήκαν θέση στις σελίδες των σχολικών μας βιβλίων, το μέλλον των παιδιών μας, η παιδεία που θα τους προσφέρουμε, η γνώση και οι θησαυροί της ιστορίας μας είναι όπλο, οι άλλοι έχουν σκοπό να φτιάξουν έναν λαό χωρίς παρελθόν. Άλλωστε το μεγαλύτερο όπλο ενός λαού είναι η μνήμη του. Ονειρεύομαι λοιπόν τα παιδιά μας να έχουν την γνώση και να ‘’εκδικηθούν’’ αυτούς που μας έφεραν στην σημερινή κατάσταση. Και να έχουν πάντα κατά νου τον παρακάτω στίχο του Καζαντζάκη.. ‘Εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Άμα δε σωθεί εγώ θα φταίω’.

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]