Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΠΟΜΠΗΙΑΣ… Αρθρο της Κορίνας Πενέση στην Εθνική Εφημερίδα «ΕΜΠΡΟΣ»

| No comment


Βρισκόμαστε αισίως στο 2015. Η κατατρομοκράτηση του κόσμου και η κινδυνολογία της περιόδου 2009-2012 δεν έχουν πια αντίκρισμα. Τέσσερα χρόνια πέρασαν και δεν μας αφήνουν να αγιάσουμε… Η πολιτική ζωή του τόπου διακατέχεται από μπόχα, γιατί πολύ απλά όλοι έχουν το μυαλό τους στο βόλεμα. Τα Μνημόνια καλά κρατούν, οι κυβερνώντες συνεχίζουν το βιολί τους ακάθεκτοι και συμπεριφέρονται λες και το κράτος είναι το δικό τους μαγαζί.



Οι θιασώτες του εκφοβισμού ρίχνουν στη μάχη τις τελευταίες τους εφεδρείες. Η ξενόδουλη κυβέρνηση  μετά από μία ατελείωτη ληστοκρατία με πλειστηριασμούς, με ΕΝΦΙΑ, με απανωτές φορολογικές επιβαρύνσεις στις πλάτες του κοσμάκη, με μια επίπλαστη δημοκρατία που εκχωρεί την εθνική μας κυριαρχία  τώρα, πανικόβλητη,  προσπαθεί να φοβίσει και να τρομοκρατήσει τους ψηφοφόρους. Με απαράμιλλο θράσος, (που διαθέτουν άφθονο)ο Σαμαράς και ο αρχηγός του ¼ του ΠΑΣΟΚ μάταια πασχίζουν να πείσουν τους Έλληνες, οι οποίοι έχουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουν. Γι αυτό και θα τους ξαποστείλουν.

Τολμάει η ΝΔ να βγάζει προεκλογικό σποτ με σλόγκαν «Κάποιοι παίζουν τη χώρα στα ζάρια. Εμείς με την Ελλάδα δεν παίζουμε»! Ποιος, οι πρωταθλητές σε αυτά τα κόλπα…  Μιλάμε για μακράν τον πιο αποτυχημένο αρχηγότης ΝΔ, ο οποίος με την ανικανότητά του έδιωξε ένα σωρό κόσμο από την βρωμερή του παράταξη και τους έστειλε, απογοητευμένους στην αγκαλιά της νεοαριστεράς.

Τολμάει, επίσης, να μας μιλάει για «μεταρρυθμίσεις». Οι μόνες «μεταρρυθμίσεις» που βλέπουμε εμείς είναι οι κωλοτούμπες και οι μεταπηδήσεις πολιτικάντηδων από κόμμα σε (από)κομμα και τούμπαλιν. Δείτε και θαυμάστε την πρώην πασοκτζού Άντζελα Γκερέκου, η οποία ενώ δήλωνε ότι επειδή η διαδρομή της στην πολιτική την δίδαξε ότι οι πολίτες αξιώνουν καθαρή θέση, συνεπή στάση και υπεύθυνη συμπεριφορά, θα συνεχίσει αυτήν την διαδρομή ως υποψήφια του ΠΑΣΟΚ στην Κέρκυρα, ξαφνικά βρέθηκε υποψήφια με τη ΝΔ!

Άλλο παράδειγμα ο Βασίλης Οικονόμου, πρώην σύμβουλος του έγκλειστου Τσοχατζόπουλου, ήταν βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ, πήγε στη ΔΗΜΑΡ και ξαφνικά ως άλλος Κολόμβος ανακάλυψε τη ΝΔ, μην ξεχνώντας να ψηφίσει και Σταύρο Δήμα για ΠτΔ. Τι παζάρι γίνεται και ποιο το αντάλλαγμα γι αυτές τις μεταγραφές; Ποιος ξέρει άραγε πόσα άλλα παιχνίδια έχουν παιχτεί και παίζονται;

Πολύ σωστά και προφητικά ο Όσβαλντ Σπένγκλερ στο έργο του «Η παρακμή της Δύσεως» αναφέρει: «Οι ιδιωτικές δυνάμεις της οικονομίας επιθυμούν ανοικτούς δρόμους για την απόκτηση μεγάλων πόρων. Καμιά νομοθεσία δεν πρέπει να τους εμποδίζει στο δρόμο τους. Θέλουν να κάνουν τους νόμους οι ίδιοι, σύμφωνα με τα συμφέροντά τους και για τον σκοπό αυτό χρησιμοποιούν το εργαλείο που οι ίδιοι κατασκεύασαν, την δημοκρατία, το επιδοτούμενο κόμμα».

Αυτά βλέπει ο κόσμος και έχει σιχαθεί τον πολιτικό κόσμο και έχει απογοητευτεί σε τέτοιο σημείο, που πολλοί σκέφτονται να κάνουν το τεράστιο λάθος και να μην πάνε καν να ψηφίσουν στις 25 Ιανουαρίου.

Απογοητεύτηκαν οι άνθρωποι. Σου λένε: ποιον να πάω να ψηφίσω; Τον προδότη Σαμαρά, το Ποτάμι που μάλλον ρυάκι είναι, τον Παπανδρέου που φύτεψε το φυτό μαζί με τη γλάστρα ή τον Τσίπρα που έγλειψε τον (αυτοκόλλητο) εκλογικό φάκελο;

Η απάντηση είναι μία: Κανέναν από αυτούς. Η μόνη εθνική επιλογή είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Για να σταματήσει η κατρακύλα, για να πάψει τούτος ο τόπος να ζει τις τελευταίες ημέρες της Πομπηίας και να νιώσουν επιτέλους οι Έλληνες εθνική ανάταση.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]