Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Νίκος Σορώτος : "Είμαστε όλοι εδώ έτοιμοι να αναλώσουμε εαυτούς στον κοινό σκοπό που είναι η Ελλάς!!"

| No comment



Συναγωνίστριες, Συναγωνιστές, το αντάμωμα μας έστω και μέσα απο την πεζότητα του λόγου, με ξεχειλίζει υπερηφάνεια γιατί ανήκω τα τελευταία 20 και πλέον χρόνια της Ζωής μου σε αυτή την Οικογένεια, το Κίνημα, την Ιδέα!

Είναι για εμένα ύψιστη, μεγαλειώδης η τιμή που μου έγινε να συμμετέχω ως υποψήφιος του Εθνικιστικού Κινήματος στην Α Αθηνών, απο τον πατέρα, εμπνευστή και Αδιαφιλονίκητο Ηγέτη μας Νικόλαο Μιχαλολιάκο.
Πατριώτισες Πατριώτες, τούτες οι ώρες, οι μέρες που ξημερώνουν μέχρι την 25η Ιανουρίου, είναι ιστορικές, είναι γεμάτες Ευθύνη και Αγώνα για όλους μας.
Ευθύνη που απορρέει απο τις προσδοκίες του Ελληνικού Έθνους να μην τύχει της πλήρους αποερείπωσης και συντριβής. Και που σε καμία περίπτωση δεν έχουμε το δικαίωμα να προδώσουμε ούτε στο ελάχιστο.
Αγώνα για την Νίκη, Δικαίωση, εκείνων που κρατούνται παράνομα και αντισυνταγματικά, εκείνων που διώκονται, εκείνων που θυσιάστηκαν με το ίδιο τους το αίμα για να είναι κάποιοι εξ ημών σήμερα υποψήφιοι, κάποιοι άλλοι στελέχη, μέλη ή απλά συμπαθούντες του Κινήματος.
Είναι ένας Αγώνας που την Κυριακή των εκλογών θα κάνει μια στάση και θα συνεχίσει την επόμενη ημέρα πιο δυναμικός, πιο μαζικός απο ποτέ, μέχρι την τελική και νικηφόρα μάχη της Απελευθέρωσης του Έθνους και της Πατρίδας μας απο το Εκπέον Πολιτικό Σύστημα.
Δεν είναι μακριά το 2012 που θριαμβευτικά μπήκαμε στην Βουλή με τον πλέον Δημοκρατικό τρόπο. Την Βούληση του Κυρίαρχου Λαού. Κοντά στις 600.000 Ελλήνων στήριξαν την Φωνή της Αλήθειας και Αντίστασης.
Την ίδια στιγμή το ίδιο θριαμβευτικά, το «Δημοκρατικό Τόξο», μας τοποθέτησε στο περιθώριο της πολιτικής ζωής του τόπου. Λογάριασε όμως χωρίς την δύναμη και την θέληση Ψυχής των Ελλήνων Εθνικιστών. Μας λοιδόρησε, μας διαπόμπευσε, μας τρομοκράτησε, μας απείλησε, προσπάθησε να μας δωροδοκήσει, έστησε διώξεις, ως ηθικός αυτουργός δολοφόνησε, αλλά ποτέ δεν μας λύγισε. Μέσα από αυτή την αντιδημοκρατική στάση βγήκαμε πιο δυνατοί, πιο αποφασισμένοι και ενωμένοι όσο ποτέ.
Και το έκαναν ποιοι; Αυτοί που επί σαράντα έτη, βήμα προς βήμα φτωχοποίησαν την Ελλάδα, δημιούργησαν νέα ρεκόρ ανεργίας, οδήγησαν στην μετανάστευση εκατοντάδες χιλιάδες Νέων Επιστημόνων, την παιδεία στην κατρακύλα του κομματισμού, την υγεία καρκίνωμα της κοινωνικής πρόνοιας, τις συντάξεις στο ναδίρ, τα καταστήματα στο λουκέτο, την αγροτιά στην ξέρα, την βιομηχανία και βιοτεχνία στον αφανισμό, Νεοέλληνες να αναζητούν την τροφή τους στους κάδους απορριμμάτων και το Σπουδαιότερο ξεπούλησαν Εθνική Κυριαρχία και Πλούτο. Αυτοί που έγιναν ένα με την μίζα την λαμογιά, το βόλεμα και συνεργάτες ποινικών για να πετύχουν τους στόχους τους, που ήταν οι αρχιερείς του περιθωρίου οδήγησαν τους Έλληνες Εθνικιστές με την Ευλογία Εγχώριων και Μη δυνάμεων στο πυρ το εξώτερον.
Δυστυχώς γι αυτούς και τις ανίερες μεθοδεύσεις τους αποδειχθήκαμε και είμαστε Αληθινοί Πατριώτες. Είμαστε ο Μοναδικός Θύλακας Εθνικής Αντίστασης στην Λαίλαπα που φεύγει και στην Λαίλαπα που έρχεται, ίσως χειρότερη της προηγουμένης.
Και σήμερα και πάλι «Δημοκρατικά», Αποκλεισμένοι από όλα τα μέσα επικοινωνίας, με απόφαση της σύγχρονης μορφής Δικτατορίας που βιώνουμε, θέτουμε τους εαυτούς μας, την πολιτική μας σκέψη και πρόταση ενώπιον του Κυρίαρχου Έθνους και ζητάμε η δύναμη της ψήφου του να γίνει δύναμη μας ώστε να είμαστε εμείς η Τρίτη Πολιτική Δύναμη του Τόπου. Η Εθνική Αντιπολίτευση που θα κτυπήσει στην ρίζα τους τις δυο εκδοχές του νεοελληνικού λαικισμού. Δυο πόλοι κομματικοί και όχι ιδεολογικοί που μάχονται για το πως θα πληρωθεί το χρέος και όχι για τις λύσεις που θα επιστρέψουν τις Ζωές μας στα χέρια μας.
Η Δύναμη που εγγυάται την Συνέχεια αυτού του Έθνους όπως μας το χάρισαν οι πατέρες μας. Μια Πατρίδα που θα Ανήκει στους Έλληνες. Ανεξάρτητη, Κυρίαρχη, Ηγέτιδα του Πολιτισμού, της Μάθησης, των Τεχνών και των Επιστημών. Και θα λειτουργεί πάνω από όλα για τον Έλληνα!
Οι Έλληνες Εθνικιστές είμαστε ο μόνος πολιτικός σχηματισμός με πρόγραμμα που οδηγεί τον υπερήφανο Ελληνικό Λαό στο Φως και την Ελπίδα του Αύριο. Γι αυτό και την ώρα που θα λάβει την Εντολή Σχηματισμού Κυβέρνησης θα είναι παρόν με το πιο λαμπρό ανθρώπινο δυναμικό που υπηρέτησε την Χώρα. Και όπως έχει δηλώσει ο Γενικός Γραμματέας, δεν θα είναι κανείς εκ των βουλευτών μας. Μια καθαρά Εθνική Κυβέρνηση θα οδηγήσει στην Θεσμική Αναγέννηση και Οικονομική Ανάπτυξη.
Κλείνοντας Επιτρέψτε μου να προσκαλέσω κάθε σκεπτόμενο Συνέλληνα να συμπορευτεί σε αυτόν τον όμορφο Αγώνα Ανακατάληψης της Πατρίδας μας. Να Αφυπνιστούν όλοι και να δουν κατάματα την Αλήθεια και την Διαφορά που πρεσβεύει η Χρυσή Αυγή σε σχέση με το Ξεπερασμένο, Παλαιοκομματικό και Εθνοκτόνο.
Διαβεβαιώνω δε, όλους τους Φίλους γνωρίζοντας πως η γραφίδα μου εκφράζει και τους υπόλοιπους υποψηφίους πως κανείς μας, δεν πολιτεύεται με σκοπό το βόλεμα, τον καιροσκοπισμό και την ικανοποίηση του μίζερου Εγώ.
Είμαστε όλοι εδώ έτοιμοι να αναλώσουμε εαυτούς στον κοινό σκοπό που είναι η Ελλάς!
Καλή Αντάμωση στης Νίκης την Γιορτή.

Με Τιμή
Σορώτος Μ. Νικόλαος
Sorotosnikolaos1@gmail.com
 
ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]