Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ: «ΚΑΙ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΧΑΤΖΗΜΑΡΚΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΑΡΚΑ ΤΟΥ ΒΑΡΚΑΡΗ ΤΟΥ ΣΕΡΕΤΗ»

| No comment


Μετά τις μοντέλες και τις ηθοποιούς, ο Αντώνης ο Βαρκάρης ο Σερέτης έβαλε πλώρη για τους σουλατσαδόρους εθνοπροδότες τύπου Χατζημαρκάκη, τον οποίο μάθαμε όταν αποφάσισε να μιλήσει για τα δεινά της Ελλάδας, αμέσως μόλις οι Γερμανοί του στέρησαν το διδακτορικό με την αιτιολογία της εκτεταμένης λογοκλοπής. Προφανώς στη  ΝΔ έχουν την λογική πως δεν μπορούν τέτοιες «προσωπικότητες» να μένουν έξω από το μαντρί των πλέον επίσημων πατριδοκάπηλων – εθνοπροδοτών.



Στις επικείμενες εκλογές, ο κ. Χατζημαρκάκης συμφώνησε να συστρατευτεί με το ΠΑΣΟΚ αλλά ζήτησε να μην κατέλθει με σταυρό, αλλά να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο επικρατείας, προφανώς για λόγους περισσότερης ασφάλειας. 
Επειδή όμως υπήρξαν κολλήματα, ο Χατζημαρκάκης όδευσε προς το ψηφοδέλτιο επικρατείας της ΝΔ, με την οποία προφανώς συζητούσε ταυτόχρονα, αναζητώντας την καλύτερη δυνατή και πιο συμφέρουσα πρόταση για το πολιτικό του τομάρι! Νέα ήθη στην Πολιτική!
Αδιαφορούμε για το «πούλημα» του βουλιμικού για εξουσία Βενιζέλου ή για τις μεθόδους που εξαπατεί άπαντες ο Χατζημαρκάκης.
Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μας απαντήσει ο Σαμαράς, για να ξέρουν οι χιλιάδες των ψηφοφόρων που θα εξαπατηθούν από την πόλωση που έχει συμφωνήσει με τους Συριζαίους, μπας και παραμείνει Σαμαράς στον θρόνο του. 
Η πανηγυρική υποδοχή του Γ. Χατζημαρκάκη στην ΝΔ σημαίνει πως: 
1/ Η ΝΔ υιοθετεί και τις θέσεις που έχει προτάξει κατά καιρούς ο Χατζημαρκάκης για τα Σκόπια; 
2/ Τάσσεται και η ΝΔ «υπέρ του δικαιώματος των Σκοπιανών να αποκαλούνται Μακεδόνες»;
3/ Ισχυρίζεται και η ΝΔ πως στην Ελλάδα ομιλείται η… «μακεδονική γλώσσα από την μειονότητα των Μακεδόνων – Σκοπιανών στην Ελλάδα;»
Δεν περιμένω απάντηση από τον υπεύθυνο της δυστυχίας μας και δεσμοφύλακα των Ελλήνων Εθνικιστών.
Απευθύνομαι όμως σε όλους εσάς! Τους υγιείς Νεοδημοκράτες – Δεξιούς, που ανεχθήκατε να καπηλευτεί ο Σαμαράς τον αγώνα σας, για να σωθεί ο Παπανδρέου και να κυβερνά ο Βενιζέλος του κλεφτοπασόκ.
Σε όλους εσάς που καλείστε να ψηφίσετε τον Σαμαρά καταπίνοντας τον ΕΝΦΙΑ και την φτώχεια που μας επέβαλλε.
Όλους εσάς που στέκεστε και απολογείστε για την θηριώδη ανεργία και τις χιλιάδες αυτοκτονίες, «για να μην έρθουν οι αριστεροί ανθέλληνες».
Θα δεχθείτε να υιοθετήσετε τις θέσεις του Χατζημαρκάκη και την ταπείνωση της παραχώρησης του ηρωϊκού ονόματος της Μακεδονίας, της ποτισμένης ηρωϊκής γης με αίμα Ελλήνων, στους γυφτοσκοπιανούς; 
Ή θα ψηφίσετε μαζικά την Χρυσή Αυγή; Την μόνη πολιτική δύναμη που εγγυάται την Εθνική υπερηφάνεια και την ανεξαρτησία της Ελλάδος; 
Ούτε μία ψήφο στους υπευθύνους της δυστυχίας μας, και τους εμπόρους της Εθνικής μας υπερηφάνειας και αξιοπρέπειας! Χρυσή Αυγή – Η μόνη Εθνική Επιλογή
ΗΛΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]