Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Aποκλειστική συνέντευξη του Γεωργίου Βασιλείου ( Υποψηφίου βουλευτή της Χ.Α στην Α' Αθηνών) στο ELNEWS - HELLENICPRIDE !!

| No comment



Μιλήστε μας για εσάς.

Είμαι εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. Σ.Α.Τ.Α ,27 χρόνια επαγγελματίας αυτοκινητιστής και αντιπρόεδρος του Λαϊκού Συνδέσμου Ιδιοκτητών Ταξί ( ΛΑ.Σ.Ι.ΤΑ.)


Πείτε μας τρείς λόγους που θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ψηφίσει ΧΑ;

Ο λόγος είναι ένας . Είμαστε το μοναδικό κίνημα που μπορούμε να εγγυηθούμε την αξιοπρέπεια και την ελευθερία του Ελληνικού λαού. Το μόνο κίνημα που δεν εξαρτάται από κανένα κέντρο εξουσίας και έχει την ικανότητα να αγωνιστεί για εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία.

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα της εκλογικής σας περιφέρειας και ποιες λύσεις έχει να προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος πάνω σε αυτά;

Για να μιλήσεις για τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την Αθήνα, μετά από τόσα χρόνια ανίκανων και διεφθαρμένων κυβερνήσεων , θα πρέπει να τυπώσουμε τόμους.Εγώ το μόνο που έχω να πώ, είναι πως θα ήθελα να βλέπω την πόλη μου καθαρή και ασφαλής.Να βλέπω την πόλη που μεγάλωσα χωρίς λαθρομετανάστες και εγκληματικότητα.

Πως κρίνεται την απόρριψη από τον εισαγγελέα της αίτησης αποφυλάκισης των προφυλακισμένων βουλευτών της ΧΑ;

Αναμενόμενη. Δεν μας εξέπληξε καθόλου.Έτσι κι αλλιώς οι διώξεις είναι παράλογες και παράνομες. Για ποιο λόγο να περιμέναμε κάτι καλύτερο τώρα.

Είστε μέλος του ΣΑΤΑ (εκλεγμένος με το ΛΑ.Σ.Ι.Τ.Α ) ποια είναι τα νέα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στον κλάδο των αυτοκινητιστών – ταξί ;

Καταρχήν το Σ.ΑΤ.Α είναι μια μικρογραφία της βουλής. Όπως και εκεί ,έτσι και εδώ είμαστε μόνοι εναντίον όλων. Έχουν την πλειοψηφία και περνάνε ότι θέλουν. Παρ’όλα αυτά,μετά από πιέσεις δικές μας, αρχίσανε να προσέχουνε τις επιβιβάσεις και τις αποβιβάσεις στους σταθμούς και τις πιάτσες.Βάλαμε ανθρώπους του Σ.Α.Τ.Α. σε όλους τους μεγάλους σταθμούς.Το συγκεκριμένο μέτρο, ενώ εδώ και χρόνια ήταν το ίδιο Δ.Σ. τώρα με την είσοδο μας, λειτούργησε.

Ποια είναι η θέση του ΛΑΣΙΤΑ για το σχέδιο ιδιωτικοποίησης του κλάδου και πως η εφαρμογή uber βοηθά προς αυτή την κατεύθυνση;

Φυσικά και είμαστε αντίθετοι . Με την είσοδο της uber στον κλάδο των ταξί είναι σαν να ανοίγουμε την κερκόπορτα στις πολυεθνικές . Όπως τα τεράστια πολυεθνικά εμπορικά κέντρα έχουν οδηγήσει χιλιάδες έλληνες μικρομεσαίους στην πτώχευση έτσι ακριβώς χιλιάδες αυτοκινητιστές θα οδηγηθούν στην ανεργία.

Ποιο είναι το μήνυμα σας εν όψει της 25ης Ιανουαρίου;

Καταρχάς όσοι πραγματικά πιστεύουν σε μας πρέπει να είναι εκλογικοί αντιπρόσωποι. Μόνο έτσι θα διασφαλιστεί η επιτυχία μας. Θα πρέπει όμως όλοι μας να πάμε στην κάλπη χωρίς φόβο και με γνώμονα την αγάπη για το έθνος μας. Να είστε σίγουροι ότι δε θα σας προδώσουμε ποτέ. ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ . . .

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]