Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη στο Elnews του Εκπρόσωπου Τύπου του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ), Γεάδη Γεάδη!!!

| No comment


Ο πόλεμος που ξεκίνησε κατά της Χρυσής Αυγής συνεχίζεται σθεναρά. Ποια η αντιμετώπιση έναντι του Εθνικού Λαϊκού Μετώπου (Ε.ΛΑ.Μ) στην κυπριακή πολιτική σκηνή αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης;

Ο πόλεμος ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο, Χρυσή Αυγή, ξεκίνησε και συνεχίζεται σθεναρά γιατί έπρεπε να κλείσουν κάποια στόματα. Να μην ακούγεται πλέον η φωνή Εθνικής Αντίστασης που ηχούσε σαν σειρήνα στα αυτιά των Ελλαδιτών αδελφών μας, ξυπνώντας τους από το λήθαργο. Επειδή οι Έλληνες Εθνικιστές δεν είναι δημιούργημα μέσα από τα σκάνδαλα, τις μίζες και την διαφθορά, δεν μπορούσαν να τους σωπάσουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο. Δεν μπορούσαν να τους ελέγξουν.
Όσον αφορά την Κύπρο και το αντίστοιχο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.), υπάρχει πλήρης φίμωση από παντού. Τα ΜΜΕ δεν προβάλουν ποτέ το Κίνημα μας, ενώ δεν συμβαίνει το ίδιο με κόμματα που κατέχουν μικρότερα ποσοστά από το 2,7% που εξασφαλίσαμε στις Ευρωεκλογές. Το πολιτικό σάπιο κατεστημένο στον φόβο του και στον πανικό του, μετά την ραγδαία άνοδο του Κινήματος μας και τα αυξημένα ποσοστά ψάχνει λύσεις για να ανακόψει την πορεία μας. Για να μην βρεθούν αντιμέτωποι με το Κίνημα μας μέσα στα βουλευτικά έδρανα, επί ίσοις όροις, προσπαθούν να αυξήσουν το ποσοστό ένταξης στην Βουλή, το οποίο ήταν 1,7%, σε 4-5%.
Ακόμα όμως και έτσι, το μέλλον για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα της Κύπρου είναι ευοίωνο, καθώς μέσα από σωστή δουλειά τα πάντα μπορούμε να τα επιτύχουμε. Ας μην ξεχνάμε και το δικό μας υπερόπλο, που δεν είναι άλλο από τα μέλη μας, τα οποία με συνεχείς δράσεις, ατελείωτη αντοχή και δουλειά, βρίσκονται στον δρόμο, στα πεζοδρόμια, στο πλευρό του απλού λαού, εκεί που δεν μπορούν να είναι τα κόμματα της διαφθοράς. Παρ’ όλες τις αντιξοότητες συνεχίζουν έναν άνισο αγώνα, με φάρο και οδηγό τους προγόνους μας, τις μελλοντικές γενεές και την ιδεολογία του Λαϊκού Εθνικισμού.


Το φετινό καλοκαίρι ολοκληρώθηκαν σαράντα ακριβώς χρόνια από τον μαύρο Αύγουστου του 1974. Ο φάκελος όμως παραμένει κλειστός. Το Ε.ΛΑ.Μ τι έχει να πει σε όλους εκείνους που δεν φαίνονται αποφασισμένοι να πράξουν τα αυτονόητα;

Αναφορικά με το τι αναφέρει μέσα ο φάκελος, αν μελετήσει κάποιος και μία σειρά διαφόρων βιβλίων, εύκολα μπορεί να καταλήξει σε αρκετά συμπεράσματα και κυρίως στην αλήθεια για το ποιοι ευθύνονται για το μαύρο εκείνο καλοκαίρι του 1974. Ο φάκελος παραμένει ερμητικά κλειστός με την ανοχή ολάκερου του σάπιου πολιτικού συστήματος σε Κύπρο και Ελλάδα, γιατί αυτό εξυπηρετεί πολιτικά συμφέροντα.
Άλλωστε να μην ξεχνάμε ότι η Κύπρος προδόθηκε και ξεπουλήθηκε για χάρη πολιτικών συμφερόντων και για να έλθει η λεγόμενη Δημοκρατία και ο Καραμανλής στην εξουσία.
Η Χρυσή Αυγή ζήτησε επανειλημμένως μέσα από τα έδρανα της Βουλής να ανοιχτεί ο φάκελος της Κύπρου, κάτι που της αρνούνται πεισματικά. Το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) απαιτεί, επίσης, να ανοίξει ο φάκελος και να υπάρξει καταδίκη των ενόχων και να μαθευτεί στον λαό μας όλη η αλήθεια.
Όσο και αν προσπαθούν κάποιοι να κρύψουν καλά τις βρωμιές τους κάτω από το χαλί, η μέρα που θα αναλάβει την τύχη του Ελληνισμού μια Εθνική Κυβέρνηση δεν είναι μακριά και τότε είναι που θα φανερωθεί η πάσα αλήθεια.

Συχνά πυκνά, ακόμα και στην πρόσφατη συνάντηση Αναστασιάδη – Σαμαρά, γίνεται έντονη προσπάθεια να παρουσιαστεί η εμπλοκή Αμερικάνων και Ευρωπαίων στο Κυπριακό, ως μοχλός που θα «λύσει το πρόβλημα». Εσείς τι πιστεύετε  γι’ αυτό;

Ο Ανανστασιάδης κάποτε τόνιζε με στόμφο, ότι δεν θα δεχθεί εμπλοκή από καμία ξένη δύναμη, συνεχίζοντας το ρητό του προκατόχου του, Χριστόφια, για λύση «Από τους Κύπριους στους Κύπριους». Άλλωστε, αυτά είναι οι εντολές που έχουν λάβει, να παρουσιάσουν μία λύση, χωρίς να δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στις ξένες εμπλοκές, ούτως ώστε ο λαός μας να τις αποδεχθεί ως λύση που πηγάζει από εμάς για εμάς.
Είναι όμως ηλίου φαεινότερο ότι ο ξένος παράγοντας έχει βάλει για τα καλά το χέρι του μέσα στα διάφορα σχέδια λύσης αφού στην Κύπρο διακυβεύονται τεράστια συμφέροντα, τόσο από γεωστρατηγικά, όσο και από φυσικού πλούτου και άλλα πολλά.
Απάντηση σε όλους όσους αμφιβάλουν για την τεράστια σημασίας θέση της Κύπρου, είναι τα τελευταία γεγονότα στις γείτονες χώρες και τις επιχειρήσεις κατά του ISIS. Ας μην ξεχνάμε ότι η Κύπρος θεωρείται ως ένα αβύθιστο αεροπλανοφόρο.
Η καλύτερη απάντηση έρχεται μέσα από τα λόγια του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, «Αν λαχταράς την λευτεριά σε ξένους μην ελπίζεις, μόνος σου πάρτην αν μπορείς αλλιώς δεν την αξίζεις».

Στις 11 Φεβρουαρίου υπεγράφη το Κοινό Ανακοινωθέν και οι πλείστοι έσπευσαν να το παρουσιάσουν ως το σωτήριο βήμα που θα άρει το αδιέξοδο σε ότι αφορά το Κυπριακό πρόβλημα. Σήμερα, περίπου έξι μήνες τι εκτιμάτε πως επετεύχθη;

Το πολυδιαφημιζόμενο Κοινό Ανακοινωθέν ήταν ένα ολέθριο σφάλμα της φιλο-ομοσπονδιακής κυβέρνησης Ανανστασιάδη, αφού παραχώρησε κρατική υπόσταση στο παράνομο μόρφωμα των κατεχομένων, ενώ παράλληλα υποβάθμισε το αξίωμα του από Πρόεδρος ενός αναγνωρισμένου κράτους σε κοινοτάρχη. Η μανία κάποιων να ενδώσουν στις εντολές των ξένων δυνάμεων, στους οποίους είναι υποτακτικοί, λειτούργησε για ακόμα μία φορά ενάντια στον λαό και την πατρίδα μας και σε κάποιους αναλογούν βαρύτατες ευθύνες. Ενώ, κατάφεραν να κατακρεουργήσουν ακόμα περισσότερο το Εθνικό μας ζήτημα.
Από την πρώτη στιγμή το Κίνημα μας έσπευσε να κρούσει το κώδωνα του κινδύνου, αλλά η κυβέρνηση το διαφήμιζε ως μεγάλο επίτευγμα. Έξι μήνες μετά βλέπουμε το ψευδοκράτος να τρέχει σε όλα τα διεθνή βήματα, κάνοντας κινήσεις  αναγνώρισης απότοκο του Κοινού Ανακοινωθέντος.
Κάποιοι θα πρέπει να λογοδοτήσουν στο Ελληνισμό και να αναλάβουν επιτέλους στις ευθύνες τους.

Προσφάτως έγινε λόγος εισαγωγής μαθήματος Ομοσπονδίας στα λύκεια σε μία προσπάθεια, προφανώς, ούτως ώστε να εξοικειωθεί η νεολαία με τον όρο Διζωνική Δικοινοτική Ομοσπονδία. Τι επιπτώσεις πιστεύετε πως θα έχει μία τέτοια κίνηση στο σύνολο του λαού;

Όπως γνωρίζουμε πολύ καλά, το μέλλον ενός λαού πηγάζει μέσα από την νεολαία του και φυσικά, η νέα τάξη πραγμάτων κάθε άλλο παρά μαχητική και επαναστατική νεολαία θέλει, με υψηλό Εθνικό φρόνημα. Γι αυτό στόχος τους είναι να μπολιάσουν τα μυαλά της νεολαίας μας με μία κίβδηλη ελληνοτουρκική φιλία και μία λύση – ξεπούλημα της Κύπρου, που θα την παρουσιάσουν ως ιδανική.
Αν στο μάθημα παρουσιάζουν τις πραγματικές πτυχές της ομοσπονδίας, ότι δηλαδή, είναι κάτι ανέφικτο και ότι χώρες όπου υπήρχαν Εθνοτικές, θρησκευτικές και άλλες διαφορές, η ομοσπονδία κατέρρευσε μέσα σε ένα τεράστιο λουτρό αίματος, τότε θα ήταν κάτι που θα επικροτούσαμε. Όμως, είμαστε σίγουροι πως, κάθε άλλο παρά αυτό θα παρουσιάσουν.
Η νεολαία και το αγωνιστικό φρόνημα πρέπει να διαφυλαχθεί με κάθε μέσο, γιατί αν χάσουμε την νεολαία και επιτρέψουμε στην νέα τάξη να δηλητηριάσει τα μυαλά της, τότε δεν έχουμε μέλλον, ούτε σαν λαός, ούτε σαν Έθνος.
Μπροστάρης στην Νεολαία είναι η Νεολαία του Κινήματος μας, που με τις δικές της μάχες και τις ακτιβιστικές της δράσεις, προσπαθεί να κρατήσει ψηλά την σημαία του Ελληνισμού στο πολύπαθο νησί μας. 


Οι αιτήσεις προς την λεγόμενη «επιτροπή περιουσιών» του ψευδοκράτους αυξάνονται συνεχώς, όπως έκπληξη προκαλούν και τα χρηματικά ποσά που οι Ελληνοκύπριοι αφήνουν στα κατεχόμενα. Ποια μέτρα έπρεπε να ληφθούν; Τι πρέπει να γίνει τώρα;

Από την πρώτη στιγμή, το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο (Ε.ΛΑ.Μ.) φωνάζει ότι τα οδοφράγματα θα έπρεπε να παραμείνουν κλειστά, καθώς με την διάνοιξη τους ελλοχεύουν πάρα πολλοί κίνδυνοι. Δυστυχώς, δεν εισακουστήκαμε από κανέναν.
Μεταξύ αυτών είναι τα χρήματα που δαπανώνται στα κατεχόμενα, αλλά και οι πωλήσεις της γης μας από συμπατριώτες μας, που, κάτω από την ανάγκη εξευρέσεως εύκολου χρήματος, πουλάνε την περιουσία τους.
Μέσω αυτών των κινήσεων το ψευδοκράτος κερδίζει κρατική υπόσταση, ενώ εμείς δυσκολεύουμε την θέση μας στον αγώνα για διεκδίκηση της γης μας.
Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να υπάρξει μια Εθνοκεντρική κυβέρνηση, η οποία θα κλείσει άμεσα τα οδοφράγματα χωρίς δεύτερη σκέψη. Άλλωστε στην Κύπρο δεν υπάρχει πρόβλημα μεταξύ δύο κοινοτήτων για να τα έχουμε ανοικτά, αλλά πρόβλημα εισβολής και κατοχής.
Η κυβέρνηση σήμερα αφού είναι ανήμπορη να αντιδράσει, θα έπρεπε τουλάχιστον να επιβάλει αποτρεπτικά μέτρα τα οποία θα λειτουργήσουν κατασταλτικά στο αισχρό αυτό φαινόμενο πώλησης της γης μας στους κατακτητές. Δυστυχώς, παρακολουθούν αμέτοχοι, δείγμα της αδεξιότητας τους να επέμβουν καταλυτικά σε σημαντικά ζητήματα.

Τον Μάρτιο του 2013, μετά από παρουσίαση των γεγονότων προκειμένου να πειστούν οι πολίτες πως ήταν κίνηση εκτάκτου ανάγκης, έγινε το πρωτοφανές κούρεμα των καταθέσεων. Σήμερα, ενάμιση χρόνο μετά τελικά τι επέφερε η συγκεκριμένη κίνηση;

Το κούρεμα των καταθέσεων έφερε επιδείνωση στην οικονομία μας, καθώς πολλοί ξένοι επενδυτές, μεταξύ αυτών, Ρώσοι που είχαν μεγάλες επενδύσεις στην Κύπρο, τα μάζεψαν και έφυγαν.
Το χειρότερο όμως από όλα ήταν ότι γνωστοί κύκλοι, μεταξύ αυτών ακόμα και στενός οικογενειακός κύκλος αλλά και εταιρίες που συνεργάζονται με το δικηγορικό γραφείο του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Ανανστασιάδη, έβγαλαν τα χρήματα τους πριν από το κούρεμα, με αποτέλεσμα να μην δεχθούν καμία επίπτωση. Έγκλημα, που έπεσε ακόμα μια φορά στα μαλακά, χωρίς να υπάρξει καμία τιμωρία, ως γνωστό.
Η κίνηση αυτή κάθε άλλο παρά βοήθεια προσέφερε στην διαλυμένη οικονομία μας. Αντιθέτως, προκάλεσε επιπρόσθετους τριγμούς.
Δεν είναι καθόλου τυχαία που τα διάφορα διεθνή «γεράκια» καιροφυλακτούν μετά την κίνηση αυτή με το σύνθημα τους να προδίδει τους σκοπούς τους. «Αγοράστε χαμηλά και πουλάτε ψηλά». Άλλωστε, αυτός ήταν ο σκοπός τους, να αγοράσουν τα πάντα σε χαμηλές τιμές και να κερδοσκοπήσουν στις πλάτες του λαού μας. Άλλωστε, γι’ αυτό σήμερα ασκούνται και μεγάλες πιέσεις στο θέμα των εκποιήσεων.

Δέσμευση του Νίκου Αναστασιάδη προκειμένου να χρυσώσει το χάπι του κουρέματος, ήταν η τιμωρία των υπαιτίων για την κατάσταση στην οποία περιήλθε η κυπριακή οικονομία. Τελικά, επί της ουσίας εσείς πιστεύετε πως θα υπάρξει αποτέλεσμα;

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Καμία τιμωρία δεν πρόκειται να υπάρξει σε κανέναν από τους κύριους υπαίτιους των οικονομικών σκανδάλων. Ποιο, από όλα τα σκάνδαλα που έγιναν στο παρελθόν να πρωτοθυμηθούμε, με πρωταγωνιστές επιφανείς πολιτικούς και άλλους «κυρίους», για τους οποίους ποτέ δεν υπήρξε καμία τιμωρία.
Ακόμα και για πρόσφατα σοβαρά εγκλήματα, όπως η φονική έκρηξη στην Ναυτική βάση του Μαρί, για την οποία και πάλι, οι υπαίτιοι δεν τιμωρηθήκαν ποτέ.
Πως είναι όμως δυνατόν να ζητούν από τον λαό θυσίες, όταν αυτοί που έχουν στα χέρια τους την περιουσία, αλλά και αυτοί που ευθύνονται για τεράστια οικονομικά σκάνδαλα, βγάζουν την ουρά τους απ’ έξω και έχουν την εύνοια του συστήματος.
Εμείς, ζητούμε άμεση τιμωρία όλων των ενόχων χωρίς μισόλογα και ωχαδερφισμούς και να αφήσουν ήσυχο τον λαό. Όσοι ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση, να οδηγηθούν στην φυλακή και να δημευτεί η περιουσία τους από το κράτος για κοινωφελείς σκοπούς, που θα επιφέρουν ανάπτυξη.
Μόνο μέσα από ένα Εθνικό Λαϊκό Κράτος, μπορεί να επέλθει κάτι τέτοιο, γι’ αυτό άλλωστε είμαστε ο φόβος και ο τρόμος τους. Όσο το πολιτικό σύστημα της διαφθοράς, των σκανδάλων, ανακυκλώνεται αλλάζοντας μόνο πρόσωπα, καμία αλλαγή και καμιά τιμωρία δεν θα επέλθει.

Κατόπιν ερευνών, οι οποίες άπτονται σε θέματα μετανάστευσης, οι αρμόδιοι φορείς επανειλημμένως κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου προς τον κυπριακό Ελληνισμό. Ποιοι κίνδυνοι ελλοχεύουν; Τι έχει να προτείνει το Εθνικό Λαϊκό Μέτωπο για αντιμετώπιση της κατάστασης;

Στην Κύπρο υπάρχει τεράστιο μεταναστευτικό πρόβλημα. Πρόσφατη μάλιστα έρευνα, που είδε το φως της δημοσιότητας, έδειξε ότι οι Έλληνες της Κύπρου αποτελούν αυτή την στιγμή μειονότητα στον ίδιο τους τον τόπο, αν υπολογισθούν όλοι, ακόμα και οι έποικοι στα κατεχόμενα!
Αυτή την στιγμή υπάρχει τεράστιο δημογραφικό πρόβλημα και σε συνδυασμό με την οικονομική κρίση, που αναγκάζει εκατοντάδες συμπατριώτες να μεταναστεύσουν για ένα καλύτερο οικονομικό μέλλον, ενώ παράλληλα επηρεάζει και τις οικογένειες στο να τεκνοποιήσουν, το μέλλον για τον Ελληνισμό της Κύπρου προβλέπεται δυσοίωνο.
Αυτό που χρειάζεται είναι να χαραχτεί μια Κοινωνική Πολιτική, με σεβασμό προς τον λαό, γι’ αυτό το κίνημα μας προτείνει συγκεκριμένες θέσεις στο μεταναστευτικό.
Απαιτούμε να απελαθούν άμεσα όλοι οι λαθραίοι μετανάστες, ενώ να τύχουν τάχιστης επανεξέτασης όλοι οι πολιτικοί πρόσφυγες, για να εξακριβώσουμε ποιοι στην πραγματικότητα πληρούν τα κριτήρια.
Όσον αφορά τους κοινοτικούς μετανάστες, θα πρέπει επιτέλους να τεθεί ένα όριο. Δεν μπορεί η Κύπρος, δεδομένου του πληθυσμού της να δέχεται ανεξέλεγκτα μετανάστες από παντού. Αυτό είναι αδύνατο.
Δικιά μας θέση είναι να υπάρξουν όσοι μετανάστες κρίνονται αναγκαίοι, δηλαδή, για όσες θέσεις εργασίας υπάρχουν κενές και δεν μπορούν να καλυφθούν από τους συμπατριώτες μας.
Δεν γίνεται, αυτή την στιγμή που μιλάμε, οι μετανάστες να είναι περισσότεροι από τους ανέργους και μετά να ψάχνουμε λύσεις για την οικονομία, αλλά και το πώς να επιλύσουμε το πρόβλημα της ανεργίας.

Τι έχετε να μας δηλώσετε για τις πρόσφατες προκλήσεις εκ μέρους της Τουρκίας στην Κυπριακή ΑΟΖ και τις παραβιάσεις από τουρκικά πολεμικά πλοία;

Σκηνικό Ιμίων προσπαθεί να δημιουργήσει η Τουρκία στην Κύπρο αφού βλέπει έφορο έδαφος. Η πολιτική της είναι να μετατρέψει την Κυπριακή ΑΟΖ σε γκρίζα ζώνη, να αμφισβητήσει, δηλαδή, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα στην περιοχή, ενώ σε κατοπινό στάδιο να σταματήσει ακόμα και τις εργασίες προς εξόρυξη του Φυσικού μας πλούτου.
Όταν κάποτε το Κίνημα μας φώναζε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες συμμαχίες, με σκοπό να διαφυλαχθούν τα Εθνικά μας συμφέροντα, με φίλιες χώρες προς τον Ελληνισμό, όπως για παράδειγμα η Ρωσία, αυτά ήταν ψιλά γράμματα για κάποιους, ενώ κάποιοι άλλοι μας θεωρούσαν «ακραίους». Σήμερα, η Κυπριακή Δημοκρατία είναι μόνη και ανυπεράσπιστη μπρος στις προκλήσεις της Τουρκίας και κάποιοι τρέχουν να προλάβουν τις εξελίξεις.
Σε αυτό το τεράστιο παιχνίδι που στήνει και πάλι η Τουρκία, η κυπριακή πολιτική σκηνή φαίνεται και είναι αδέξια να το αντιμετωπίσει, γεγονός που αφήνει για πολλοστή φορά τον Ελληνισμό, έρμαιο στις ορέξεις τους.
Αποτελεί όμως και την πιο καλή αποστομωτική απάντηση για κάποιους που πιστεύουν ότι οι Τούρκοι θα τηρήσουν συμφωνίες.
Ας ελπίσουμε το ηχηρό αυτό ράπισμα να λειτουργήσει σαν εγερτήριο σε όλους αυτούς που σήμερα κοιμούνται και ονειρεύονται Ελληνοτουρκικές φιλίες και άλλα φαιδρά. Πρέπει επιτέλους να αντιληφθούν ότι με τον βάρβαρο κατακτητή καμία λύση και κανένας συμβιβασμός, δεν μπορεί να υπάρξει. Πάντα θα αποτελούμε στόχο για την Τουρκία και θα πρέπει πάντοτε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι να διαφυλάξουμε την πανάρχαια Ελληνική γη μας.
Το ίδιο και ο λαός μας, πρέπει να αφήσει πίσω τις μικροκομματικές έχθρες, που υποθάλπουν τα διάφορα μικροπολιτικά συμφέροντα για να διατηρήσουν τους θώκους εξουσίας τους, και με ενότητα να προχωρήσει έχοντας μοναδικό γνώμονα το Εθνικό συμφέρον και την διαφύλαξη της Πατρίδας μας.

ELNEWS - HELLENICPRIDE

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]