Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΕΣ ΥΠΕΡΠΑΠΑΤΖΕΣ!!!

| No comment
Αν ίσχυαν όσα γράφουν μερικοί στο Ίντερνετ θα έπρεπε να είχαμε ήδη 5-6 Τρίτους Παγκοσμίους Πολέμους και μια ντουζίνα «Αποκαλύψεις» του Ιωάννη.
«Υπερκαταιγίδα έρχεται στην Ελλάδα. Τρομερή κακοκαιρία θα πλήξει ολόκληρη τη χώρα μας το Σαββατοκύριακο. Από την Παρασκευή πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα!» Άγριοι χιονιάδες, μποφόρια, τυφώνες, τσουνάμια, βροχοπτώσεις να ψαρώσει ο Νώε, χαλάζια, κεραυνοί, βροντές, χαλασμός Κυρίου. Φυσικά, οι υπερκαταιγίδες αποδείχθηκαν δίδυμα αδελφάκια της «ανάπτυξης» και της «επανεκκίνησης» της οικονομίας, που όλο ακούμε και ποτέ δεν έρχονται. Λίγο ψυχρούλα είχε, κάνα μπουρίνι εδώ και κει. Ήσυχα πράγματα, απολύτως φυσιολογικά για την εποχή.
Υπερκαταιγίδες είχε μόνο στο Ίντερνετ. Όχι σε όλο το διαδίκτυο αλλά σε
τμήμα του, στους συνήθεις υπόπτους που λατρεύουν να καταστρέφουν τη διάθεση των άλλων, μάλλον επειδή η δική τους είναι διαρκώς κατεστραμμένη. Μπορεί να έλκουν και κλικαρίσματα, εισόδους στα ιντερνετικά γιαπιά τους, αλλά η βασική αιτία που έχουν το χούι να δημοσιεύουν τέτοια είναι ψυχολογική. Τους έλκει το φτηνό, το ό,τι νάναι, η μαυρίλα, ο χθόνιος χαρακτήρας των πραγμάτων.
Αυτού του είδους τις ιστοσελίδες και τα ιστολόγια μπορείς κάλλιστα να τα επισκέπτεσαι όταν θέλεις να διαβάζεις αδιασταύρωτες, ερωτικές μυθοπλασίες για όργια στην Πάτρα, ακολασίες στην Ηγουμενίτσα και πλανητικές συνωμοσίες στο Αργοστόλι.

Μπούρδες


Αν, στο τέλος της ημέρας είσαι κομμάτια από τη δουλειά και θέλεις να τιμωρήσεις τον εαυτό σου που κατάντησε να γίνει υποζύγιο του κάθε Ξεζουμίδη, καλό είναι να ρίξεις ένα γρήγορο διάβασμα σε 1 (ολογράφως Μία) ιστοσελίδα. Αλλά και άνεργος να είσαι ή χαμηλοσυνταξιούχος ή εισοδηματίας με δισεκατομμύρια, πάλι μία να διαβάσεις. Αν κατορθώσεις να διαβάσεις μία τότε είναι σαν να τις έχεις μελετήσει όλες. Ο λόγος είναι η... εμπιστοσύνη που δείχνει κάθε τέτοιος ιστότοπος προς τους ομοίους του. Με το που βλέπουν σε ομοειδή ιστοσελίδα άρθρα για υπερκαταιγίδες, πυραύλους να πέφτουν στον Λευκό Οίκο, μπουγατσοφάγους πολιτικούς καβάλα στο λευκό το άλογο να έρχονται σαν σωτήρες, ορδές από τρολ, γκρέμλιν και νάζγκουλ να ξεχύνονται στα πολυκαταστήματα να πάρουν τα καινούρια άι-φόνια, σεισμούς 25 Ρίχτερ και χρεοκοπίες, τα αντιγράφουν και τα δημοσιεύουν δίχως καν να διαβάσουν το περιεχόμενο! Μπούρδα νά 'ναι κι όπως να'ναι.
Σε γενικές γραμμές θα είχε πλάκα αν δεν υπήρχαν άνθρωποι γύρω μας που επηρεάζονται ακόμα κι από τέτοιες ανοησίες. Αν αμφιβάλλετε δεν έχετε παρά να σκεφτείτε ότι το 2009, το 43,92% των εκλογέων ψήφισε Γιωργάκη!
adiavroxoi.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]