Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΟΚ !!! ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ..."ΧΥΘΗΚΕ Ο ΚΑΦΕΣ ΑΡΑ ΘΑ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ!!!!" ΟΧΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΛΑΚΑ...

| No comment

 

'Ανετος, χαμογελαστός και έτοιμος να ακούσει τα πάντα εμφανίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς στο καφενείο της Βουλής αμέσως μετά τον αγιασμό.


Μόλις κάθισε όμως στο τραπέζι και του έβαλαν μπροστά τον καφέ του, χύθηκε με αποτέλεσμα να θεωρηθεί γούρι. Ο κ. Σαμαράς εμφανίστηκε αισιόδοξος για την ψηφοφορία και το αποτέλεσμα στην παροχή ψήφου εμπιστοσύνης. Μίλησε με τους βουλευτές και ζήτησε να μάθει το κλίμα στις περιφέρειές τους. Συζήτησαν για τον ΕΝΦΙΑ, για τους αγρότες και γενικότερα για την οικονομία.

Οι βουλευτές που έρχονται από αγροτικές περιοχές Μάξιμος Χαρακόπουλος και Ιορδάνης Τζαμτζής, του έθεσε τα συνταξιοδοτικά των αγροτών και ο κ. Σαμαράς τηλεφώνησε αμέσως στον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών, Χρήστο Σταϊκούρα.

Η πρώην βουλευτής Πόπη Φουντουκίδου του είπε «πρέπει να απαντήσετε πολιτικά και πειστικά στους πολίτες τι παραπάνω θα τους πάρει μια αριστερή κυβέρνηση απ ότι τους έχετε πάρει ήδη».

«Θα είναι μια καλή χρονιά για την Ελλάδα με σταθερότητα, ανάπτυξη και μείωση της ανεργίας», είπε ο κ. Σαμαράς βγαίνοντας από την Βουλή.

newsit.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]