ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Το έθνος, πάντως, δεν θα σας λυπηθεί....

| No comment
Πήρε από 152 πολύ «λίγους» το πολυπόθητο γι’ αυτόν ΝΑΙ, που θα οδηγήσει την Ελλάδα στην υποδούλωση και τους Έλληνες στη σκλαβιά και στην εξαθλίωση. Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων.

Αποδείχθηκαν ανδρείκελα μιας δράκας παγκόσμιων διαχειριστών, που κινδυνολογώντας ασύστολα, κινούν τα νήματα από ξένα κέντρα. Από κέντρα, απ’ όπου απουσιάζουν η πίστη σε κάτι (εκτός του χρήματος, της ελεύθερης διακίνησης του κεφαλαίου και του κέρδους), η σπουδή για τα έθνη και τις ανάγκες τους αλλά και για τον άνθρωπο. Όλα τα παραπάνω, είναι για τους «ορθολογιστές» εξουσιαστές, καθ’ όλα δευτερεύοντα.



Απευθύνθηκε στα ανδρείκελά του, μίλησε για συνεργασίες με έναν πολιτικό κόσμο εκ του οποίου κανείς δεν θέλει να τον δει ζωγραφιστό. Μας παρουσίασε τον κόσμο του, προσπάθησε να ωραιοποιήσει μια κατάσταση ζοφερή, μίλησε για τους προγόνους του, δήλωσε τρόπον τινά... ακτήμονας! Δεν έχει να φάει, φαίνεται, ο φουκαράς...

Έκλεισε τα αυτιά του στην κραυγή αγωνίας του ελληνικού λαού που δοκιμάζεται, βλέποντας τους άνεργους νέους του να φεύγουν στο εξωτερικό και τη χώρα να αιμορραγεί ακατάπαυστα, χάνοντας το μεγαλύτερό της κεφάλαιο: τα ίδια τα παιδιά της. Και τον χειροκρότησαν... όρθιοι! Και μετά απορούν οι ΠΑΣΟΚοι, γιατί είναι δέκτες της εχθρότητας του κόσμου!

Τελικά, μια από τα ίδια, την ώρα που τα πράγματα «βαλτώνουν» και ο λαός υποφέρει, από έναν πολιτικά ανεκδιήγητο και κατά κοινή ομολογία πια τυχοδιώκτη πρωθυπουργό, με τη διεθνή αξιοπιστία της χώρας να είναι χαμένη και να αναγγέλλεται και το ξεπούλημα των ενεργειακών μας πηγών αντί πινακίου φακής και στο όνομα της δήθεν εξυπηρέτησης του «ανατροφοδοτούμενου» δια της τοκογλυφίας και των πανωτοκίων χρέους της χώρας μας.

Κύριοι του ΠΑΣΟΚ, κάνατε την επιλογή σας. Ένα έχω να πω ως πολίτης: η κοινωνία θα σας ξεράσει, εσάς και το εθνομηδενιστικό & ξενόδουλο κόμμα σας. Το έθνος, πάντως, δεν θα σας λυπηθεί.

Νίκος Χιδίρογλου

elora.gr


recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]