Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΙΝΤΕΟ: ΤΑ ΕΧΑΣΑΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ MEGA ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΛΗΘΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ !!!

| No comment
Σε ένα ρεσιτάλ λάσπης, συκοφαντίας και παραλογισμού κατά της Χρυσής Αυγής επιδόθηκε για ακόμη μια φορά το κεντρικό δελτίο ειδήσεων των νταβατζήδων. Το ρεπορτάζ του Μέγκα για την μεγαλειώδη εκδήλωση Τιμής και Μνήμης για τους τρεις Έλληνες αξιωματικούς που έπεσαν ηρωικά στα Ίμια το 1996 πέρα από αντιδεοντολογικό και ψευδές, ήταν καταγέλαστο.
Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος που ήταν σε ζωντανή σύνδεση και η παρουσιάστρια από το στούντιο έκαναν λόγο για χυδαίες εκφράσεις, προκλήσεις, ύβρεις και επίθεση από τον Συναγωνιστή Ηλία Παναγιώταρο που μίλησε στην εκδήλωση. Όταν όμως έπαιξαν απόσπασμα των δηλώσεων το κανάλι των "νταβατζήδων" γελοιοποιήθηκε παντελώς, αφού διαψεύστηκε το ίδιο μέσα από την συχνότητά του.
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Ηλίας Παναγιώταρος τόνισε στην ομιλία του πως η Χρυσή Αυγή ενώ ψηφίστηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά τρίτη πολιτική δύναμη του τόπου, ο Αρχηγός και οι βουλευτές του Κινήματος παραμένουν παράνομα προφυλακισμένοι. Είναι νωπή η λαϊκή ετυμηγορία και δεν μπορεί κανένα φαύλο σύστημα πολιτικών και παραδικαστικών να κρατά άδικα και παράνομα στη φυλακή εκλεγμένους εκπροσώπους του ελληνικού λαού.
Ακόμα περιμένουμε να ακούσουμε τις ύβρεις, τις προκλήσεις και τις χυδαίες εκφράσεις....

 

xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]