Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΔΩΣΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ! ΟΧΙ ΓΙΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! ΝΑ ΕΞΗΓΙΟΜΑΣΤΕ !!!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Ακούγοντας τις δηλώσεις των υπουργών Οικονομίας Γερμανίας και Ελλάδος, ακούω πολλά και αδιάφορα, αλλά δεν ακούμε κουβέντα για τις διαπραγματεύσεις. Ζητήθηκε το κατοχικό δάνειο; ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΙΠΟΤΕ!
Σε όσους λοβοτομημένους λοιπόν λένε πως ο Ελληνικός Λαός ψήφισε τον Τσίπρα για να κάνει την ρήξη, όντως! Τον ψήφισαν για να κάνει ΜΟΝΟΜΕΡΗΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ- ΆΝΤΕ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ! Αυτή ήταν η ρήξη που περίμενε ο Λαός και αυτή ΔΕΝ ήρθε ΠΟΤΕ! Δεν τον ψήφισε για να υπογράψει μνημόνια και να παίζει στην Ευρώπη το άλλο πρόσωπο του ΠαΣοκ και της ΝΔ σκούζοντας «στηρίξτε μας αλλιώς έρχεται η Χρυσή Αυγή».

 Να εξηγιόμαστε!
Η οικονομική ασφυξία που επέβαλλε η ΕΚΤ εξαιτίας των κακών χειρισμών του Τσίπρα και του Βαρουφάκη,  και όλοι οι οικονομικοί όροι που συζητάμε ξανά και ξανά – όπως επί ΝΔ – ευρισκόμενοι στα ίδια ακριβώς αδιέξοδα που μας έβαλε ο Παπανδρέου και ο Σαμαράς με όλα τα ενδιάμεσα παραφερνάλια τους, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μία και μόνο λύση: Στην αναζήτηση εναλλακτικών τρόπων για την πληρωμή των υποχρεώσεων του δημοσίου – δεν ξέρουμε ακόμη αν θα πληρώσει και τους τοκογλύφους – δανειστές κάτι δις που εκκρεμούν – και σε διαφορετική περίπτωση σε στάση πληρωμών.
Η άλλη λύση, να κάνει ο κ. Τσίπρας την περίφημη μεγάλη κωλοτούμπα και να γυρίσει στην Αθήνα αναγγέλλοντας μέτρα ύψους άνω των πέντε δισεκατομμυρίων ευρώ για αρχή, (και να αποσύρει όλες τις προεκλογικές δεσμεύσεις των υπουργών του που τόσο απλόχερα χαρίζουν, ΧΩΡΙΣ να προϋποθέτουν από πού και πως θα βρεθούν τα χρήματα.
Γεωστρατηγική στροφή, ΌΧΙ, κατάργηση μνημονίου, ΟΧΙ κλπ.
Είναι βέβαιο ότι τις επόμενες ημέρες θα χρησιμοποιηθεί μία μελοδραματική γλώσσα και θα επιστρατευτούν συνειρμοί εθνικοπατριωτικού χαρακτήρα για να δικαιολογηθούν οι καταστροφικές και εντελώς απροετοίμαστες κινήσεις των επόμενων ημερών και τα δύσκολα που λέμε τόσο καιρό θα επαληθευτούν χωρίς να μπορούμε να πούμε πως μας ικανοποιεί αυτό σε καμία περίπτωση!


 

Κι ίσως έτσι λυθεί και η απορία  για το τι θέλει ένας ψοφοδεξιός Καμμένος σε αυτή την… «αριστερή» κυβέρνηση που αναζητά απεγνωσμένα «ψοφοδεξιό» αποκούμπι.

Ένα αποκούμπι που είχαν προλογίσει διάφοροι και από τον Σύριζα και από την ΝΔ, σε διάφορες δηλώσεις τους ένθεν κακείθεν.
Μόνο που τώρα, αυτό το αποκούμπι ο Σύριζα ΔΕΝ μπορεί να το βρει στην ΝΔ με την μορφή της συγκυβέρνησης, αφού  η τρίτη θέση της Χρυσής Αυγής τους χάλασε την σούπα.

Οποιαδήποτε ενέργεια τέτοιους είδους θα έκανε αυτομάτως την Χρυσή Αυγή σε Εθνική – Αξιωματική Αντιπολίτευση και αυτό είναι κάτι που εμάς δεν θα μας ενοχλούσε καθόλου!
Γιατί τότε θα έβλεπαν όλοι οι Έλληνες πως πρέπει να λειτουργεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση της περήφανης χώρας μας αλλά θα έβλεπαν και όλοι οι Έλληνες, πεντακάθαρα, για ποιον λόγο ακριβώς διώκουν τον Αρχηγό και το σύνολο της κοινοβουλευτικής ομάδας της Χρυσής Αυγής!

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΛΛΑΔΑ!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]