Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Με γιαλαντζί τσαμπουκάδες, σαν τους τσαμπουκάδες του Ζήκου στο "της κακομοίρας" θα μας σώσουν;

| No comment


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Στην μάχη της φοροδιαφυγής, λες ο Σφύριζας να χτυπήσει και τα μαύρα ευρώ του Λαζόπουλου στο εξωτερικό, ή τα ανήθικα εκατομμύρια του εφάπαξ του Τσουκαλά που τα πήρε γιατί η τράπεζα που εργαζόταν, λίγο πριν πουληθεί στο δημόσιο, τους έκανε μια ασφάλεια με τεράστια ασφάλιστρα που φορτώθηκε το δημόσιο, ή τα κλεμμένα του Σταθάκη από το Πανεπιστήμιο, ή τα λεφτά του Τσακαλώτου και πολλά άλλα που προκύπτουν από τα ελλειπή πόθεν έσχες των Συριζαίων πχ Μητρόπουλος, και των κλεφτοπασόκων συντρόφων και να έχουμε τρεχάματα;;



'Οχι τίποτε άλλο αλλά το 90% του Σύριζα είναι πρώην κλεφτοπασόκοι με τους λογαριασμούς τους τίγκα στο μαύρο χρήμα από τις παλιές ρεμούλες κ το συνδικαλιστιλίκι που πουλούσαν και θα μπλέξουν μετά με αποχωρήσεις κλπ. Γιατί καλά τα λόγια, αλλά για τα χρήματα των άλλων!

Λέτε να τους χτυπήσει στα οικονομικά τους όλους αυτούς;  

Μπα, ΌΧΙ!... Μην ανησυχείτε! Δεν θα γίνει τίποτε. Εξάλλου πάντα υπάρχει χώρος στις τσέπες τους για περισσότερα κλεψιμέϊκα, αλλιώς δεν θα συνεργάζονταν με κλέφτες. Ποιος ο λόγος να συνεργαστείς με κλέφτες αν δεν έχεις σκοπό να κλέψεις;

Επειδή υπογράφουμε όσα λέμε, με κάθε ευθύνη σε όσα λέμε, και προς όσους λένε διάφορα, το έργο θα πάει ως εξής.

Θα συνεχίσουν τα καραγκιοζιλίκια και τα εφέ στα λόγια, θα εξακολουθήσουν την διγλωσσία, άλλα την μία, άλλα την άλλη, ανάλογα με τις ώρες, άλλα θα λέει ο ένας σε σχέση με τον άλλον. Π.χ. "Θα αφοπλιστούν οι αστυνομικοί" λέει ο Βούτσης, "δεν υπάρχει περίπτωση" λέει ο Πανούσης, "θα φύγει ο φράχτης στον Έβρο", "δεν υπάρχει περίπτωση" λέει ο άλλος.
Έτσι θα πάει και στην συνέχεια! Θα συνεχίζουν να χαρίζονται δεξιά κι αριστερά υποσχέσεις και δισεκατομμύρια, αλλά ΠΆΝΤΑ στα λόγια.
Ο κόσμος θα μπερδεύεται περισσότερο και θα δημιουργεί πλαστές προσδοκίες με τους ψευτοτσαμπουκάδες του Μπαρουφάκη, μέχρι να στερέψουν τα λεφτά στα ΑΤΜ και στις τράπεζες, και μετά θα φάμε ένα μνημόνιο, μα ένα μνημόνιο που θα το λένε και "γέφυρα συνεργασίας" που δεν θα χωνεύεται με τίποτα και όσοι σήμερα χαίρονται, θα κρυφτούν πίσω από ένα "ίδιοι ήταν και αυτοί"...Μετά, θα γίνουν έκτακτες εκλογές και το Σύριζα θα ξαναγίνει το ακροαριστερό μπαχαλοποιημένο παρακμιακό απόκομμα, εκπρόσωπος και μήτρα των τρομοκρατών, όπως ήταν πάντα δηλαδή.

Θα πείτε κάποιοι... "Ευσεβείς πόθοι". Μόνο που στην πολιτική δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους πόθους. Γιατί μιλάμε για πόνο της κοινωνίας. Μιλάμε για δυσμενείς και εντελώς δυσάρεστες εξελίξεις που έρχονται μετά από ανοησίες. Δεν βγάζεις το όπλο στο τραπέζι εαν προηγουμένως δεν έχεις εξασφαλίσει τον λαό και τις ανάγκες του.

Στις 16 του μήνα έχουμε eurogroup και εκεί θα δούμε τι και πως θα πορευτούν και τι έχουν στο μυαλό τους για τους Έλληνες.

Και αν νομίζετε πως τα παραλέμε, κρατείστε αυτό το κείμενο. Και ελάτε σε λίγο καιρό να μας πείτε που κάναμε λάθος!

Καθαρά και ξάστερα και με υπογραφή!

Υ.Γ.1: Βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών, πάντως, το 65% των Ελλήνων που ψήφισαν οτιδήποτε άλλο εκτός από Σύριζα, με αποχή το 40% ΔΕΝ επιθυμούν από την κυβέρνηση μειοψηφίας του Ελληνικού λαού, όπως είναι και ο Σύριζα και οι προηγούμενοι, να γίνουμε Βενεζουέλα, δεν θέλει πειράματα! Και ας διαφωνούμε με τις επιλογές τους γιατί θεωρούμαι πως ξεγελάστηκαν αφού η φωνή της ελεύθερη κι ανεξάρτητη φωνή της Χρυσής Αυγής ήταν φιμωμένη!

Οι άλλοι δεν σεβάστηκαν την θέλησή του λαού και γιαυτό έχασαν. Ελπίζω λοιπόν να μην κάνετε πράξεις που θα καθορίσουν την ζωή ΟΛΩΝ των μελλοντικών γενεών...Αλλιώς ΔΩΣΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ.

Υ.Γ.2: Για όσους δεν γνωρίζουν, στην Αργεντινή, ο αντίστοιχος Τσίπρας ήταν και όχι ο αντίστοιχος Σαμαράς αυτός που έφυγε από την χώρα με ελικόπτερο...

Και τι σύμπτωση, και εκεί ο αντίστοιχος Τσίπρας τα είχε βάλει με το ΔΝΤ και το έπαιζε αναμορφωτής, με μια χώρα εντελώς απροετοίμαστη, χωρίς δουλειά, με ταξίματα πως θα πλουτίσουν όλοι γρήγορα, ΧΩΡΙΣ προηγουμένως να εξασφαλίσει πως η χώρα του θα μπορεί να σταθεί στα πόδια της, ΧΩΡΙΣ προηγουμένως να εξασφαλίσει, πως οι παραγωγικοί τομείς θα του εξασφάλιζαν την βιωσιμότητα της χώρας, πως θα είναι ανεξάρτητοι των χρηματοδοτήσεων των δανειστών. ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΣΕ ΟΣΑ ΤΑΖΕΙ!
Χωρίς ακόμη προηγουμένως να εξασφαλίσει πως η χώρα θα μπορεί να ζει από το πετρέλαιο της, αφού το είχε ξεπουλήσει σε ιδιώτες.
Η Ελλάδα, αλήθεια, έχει ρε Τσίπρα πετρέλαιο; Δεν ακούμε κουβέντα περί τούτου... Και ανησυχούμε!
http://xryshaygh.blogspot.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]