Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Αποκλειστική συνέντευξη του ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΠΑΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟY (Υποψηφίου με την Χρυσή Αυγή) στο ELNEWS - HELLENICPRIDE !!

| No comment



Πείτε μας για ποιο λόγο θα πρέπει ο ελληνικός λαός να ψηφίσει ΧΑ;


Διότι  οι ψευδεπίγραφες δεξιές και αριστερές πολιτικές, που δήθεν πολεμούν η μια την άλλη, είναι απλά ένα θέατρο δυο συνεταίρων (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μέχρι σήμερα και προσεχώς με νέους πρωταγωνιστές), που διαιωνίζουν την κυριαρχία των διεθνιστών και κοσμοπολίτικων αντεθνικών και αντιλαϊκών δυνάμεων, μια κατευθυνόμενη πλάνη, που ανανεώνει κίβδηλες και αχρηστευμένες κοινωνικές αξίες, οδηγώντας τα Έθνη και τον πολιτισμό σε παρακμή.
- Ψηφίζοντας ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ στηρίζουμε την μόνη πραγματικά δημοκρατική επανάσταση, γιατί επιδιώκει την γέννηση νέων ηθικών, ψυχικών, πνευματικών και κοινωνικών αξιών, ενός κράτους που εξυπηρετεί τις αέναες επαναστατικές αρχές της Εθνικιστικής κοσμοθεωρίας, με σκοπό την δημιουργία μιας νέας κοινωνίας και ενός νέου τύπου ανθρώπου σε αντίθεση με τον σημερινό παρηκμασμένο.

Ποια είναι τα βασικά προβλήματα της εκλογικής σας περιφέρειας και ποιες λύσεις έχει να προτείνει ο Λαϊκός Σύνδεσμος πάνω σε αυτά;

Η εκλογική περιφέρεια Β΄ Αθηνών είναι το μεγαλύτερο μέρος της ΑΤΤΙΚΗΣ με 1.5 εκατομμύριο ψηφοφόρους, οι οποίοι ένεκα του υψηλού  συγκεντρωτισμού πληθυσμιακά βιώνουν την απόλυτη εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, βλέποντας τους συνανθρώπους τους να αναζητούν τροφή στο κλείσιμο των λαϊκών αγορών στις συνοικίες τους και κυριολεκτικά σε κάθε ένα κάδο απορριμμάτων. Και ενώ αυτές οι εικόνες εξαθλιώσεως είναι σε καθημερινή βάση, οι κυβερνώντες ανακαλύπτουν πρωτογενή πλεονάσματα, πρωτοφανή για τον λαό, μείωση ανεργίας και άλλους τέτοιους ευσεβείς πόθους.
- Μια δυνατή  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  με πυξίδα την πρωτογενή παραγωγή, η οποία τεχνηέντως εδώ και χρόνια τορπιλίστηκε χάριν της παγκοσμιοποιήσεως, θα μας επαναφέρει αργά μα σταθερά σ’ένα δρόμο όπως τα παλιά που βαδίζαμε ασφαλείς και χαρούμενοι, στις γειτονιές μας που γυρίζαμε ξημερώματα χωρίς ποτέ κανείς να μας πειράξει, θα μας επαναφέρει αργά μα σταθερά στην Πατρίδα μας που μας χάρισε το αίμα των προ-προπάππων μας το ’21, τα τραύματα των παππούδων μας το ’40 και η δουλεία και ο τίμιος ιδρώτας των γονιών μας, ευτυχισμένοι  ανάμεσα σε ευτυχισμένους Έλληνες.



Μιλήστε μας για τα προβλήματα του κλάδου σας και τις λύσεις που προτείνεται. Ποια είναι η γνώμη σας για το ξεπούλημα του εθνικού μας αερομεταφορέα και ποια δεδομένα θα αλλάξουν εάν ο Λαϊκός Σύνδεσμος έρθει στην εξουσία. 

Η Αεροπορία την οποίαν υπηρετώ 43 χρόνια, δεν υπολείπεται όλων των άλλων δεινών που επέφεραν οι κυβερνήσεις της μεταπολιτεύσεως δηλαδή των τελευταίων 40 ετών. Όταν ο χειριστής του φωτοτυπικού της ΕΡΤ αμειβόταν με 76.000 € ετησίως, ο χειριστής του F-16  που κυνηγά καθημερινά τον τούρκο πάνω απ’ το Αιγαίο, τον αιώνιο εχθρό της Πατρίδος μας, λαμβάνει 24.000 € ετησίως. Η λέξις λειτούργημα παύει να έχει πλέον την απόλυτη εφαρμογή αν οι βασικές ανάγκες τις οικογενείας μένουν ακάλυπτες. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στην πολιτική Αεροπορία. Εκδιωχθήκαμε σε μια νύχτα 135 Κυβερνήτες το 2003 από την Ολυμπιακή στον βωμό της όποιας εξυγιάνσεως του Εθνικού Αερομεταφορέα από τους Βερελή και ΣΙΑ με εικονικά στοιχεία (τύπου ΕΛ.ΣΤΑΤ) και πάρα πολύ προπαγάνδα. Μας επέδωσαν διαπιστωτική πράξη το ισχυρότερο χαρτί μιας δημοκρατίας με το ποσόν της αποζημιώσεως μας αναγεγραμμένο και 5 υπουργικές υπογραφές, όμως 11 ολόκληρα χρόνια μετά, είμαστε στο αναμείνατε.
- Για ποια δικαιοσύνη λοιπόν ομιλούμε; Μάλλον την πρωτοβάθμια γιατί έπειτα το χάος, το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό χιλιάδες Έλληνες που ενεπλάκησαν με την Δικαιοσύνη. Το γνωρίζει πολύ καλά κάθε εχέφρων Έλλην πολίτης με την απόφαση προφυλακίσεως του Αρχηγού μας κ. Νικολάου Μιχαλολιάκου και των Βουλευτών μας!  Όμως θα έρθει η άγια ώρα και για τους φτωχούς και τους αδικημένους , το λέει ο λαός: Θα γυρίσει  ο τροχός…..

Αρκετοί συνυποψήφιοι σας είναι προφυλακισμένοι στις φυλακές Κορυδαλλού πείτε μας την άποψη σας για όλη αυτή την δίωξη εις βάρος του κόμματος.

Το μνημονιακό καθεστώς με την σύμπραξη όλων των κομμάτων της βουλής (μετονομαζόμενον και δημοκρατικόν τόξον) κατέλυσε το Σύνταγμα μας και τις ελεύθερες εκλογές, κρατώντας παράνομα στην φυλακή νόμιμα εκλεγμένους εκπροσώπους του Λαού, αδιαφορώντας για την άποψη 536.000 Ελλήνων.
Ακόμη και για τους εκτός φυλακών Βουλευτές απαγορεύει άκουσον – άκουσον τις πολιτικές συζητήσεις μεσούσης της εκλογικής περιόδου. Υποθέτουμε ότι τους εξαναγκάζουν στην συγγραφή βιβλίων δίνοντας δουλεία στον ¨Εθνικό¨  τηλε-πωλητή.
- Το σύστημα φοβάται την Εθνική φωνή της Χρυσής Αυγής, γιατί είναι η μοναδική  που  εκφράζει την Αλήθεια, τον Λαό, την Πατρίδα.
- Υπάρχει άραγε ένας Έλληνας έστω, που να μην πιστεύει πως η δίωξης των συναγωνιστών της Χ.Α γίνεται αποκλειστικά  και  μόνον για πολιτικούς λόγους;

Ποιο είναι το μήνυμα σας εν όψει της 25ης Ιανουαρίου;

Στην Εθνικιστική Ιδεολογία υφίσταται κατά κόρον η απόλυτη ισονομία και η πολιτικά ιεραρχημένη κοινωνική ισότητα, έτσι  που η αριστοκρατία γεννιέται από την αξιοκρατία. Αυτά πίστευαν οι Αρχαίοι Έλληνες και εμείς ως άξιοι συνεχιστές των, ψηφίζουμε  την  ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ  του Ελληνισμού!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ !
ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ


ΝΙΚΟΛΑΪΔΗΣ ΠΑΝ. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ - Βιογραφικό

Γεννήθηκε στα Κύργια του Ν. Δράμας από αγρότες γονείς. Μπήκε στην Σχολή Αεροπορίας Στρατού απ’ όπου απεφοίτησε το 1973. Υπηρέτησε ως Ιπτάμενος Αξιωματικός σε διάφορες μονάδες ανά την Ελλάδα. Κατόπιν μετεκπαιδεύτηκε στο ΤΕΞΑΣ των Η.Π.Α με στόχο την Πολιτική Αεροπορία. Πέταξε 7 χρόνια πραγματοποιώντας  αεροψεκασμούς σε Ελλάδα και Αφρική  στην διάρκεια των οποίων συνέβησαν εννέα θανατηφόρα ατυχήματα. Στην συνέχεια πέταξε για 19 χρόνια  Κυβερνήτης στην Ολυμπιακή Αεροπλοΐα. Κατόπιν πέταξε για τρία χρόνια σε πρόγραμμα τροποποιήσεως καιρού βομβαρδίζοντας χαλαζοφόρες καταιγίδες επ’ ωφελεία του Υπ. Γεωργίας, προστατεύοντας τους 2 από τους 3 μεγαλύτερους κάμπους της Ελλάδος. Έπειτα πέταξε με την LIFE-LINE AVIATION πτήσεις αεροδιακομιδής ασθενών και τραυματιών σε κράτη πέριξ της Μεσογείου, ιδιαιτέρως κατά την περίοδο του πολέμου της Λιβύης.  Έχει φτάσει στην ανώτερη βαθμίδα διοικήσεως μια Αεροπορικής εταιρείας.  

ELNEWS - HELLENICPRIDE
 

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]