Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΒΙΝΤΕΟ: ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑΣ ΕΛΕΝΗΣ ΖΑΡΟΥΛΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ UDO VOIGT ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ !!!

| No comment
Η Συναγωνίστρια Ελένη Ζαρούλια παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη στον Γερμανό ευρωβουλευτή Udo Voigt για τις πολιτικές διώξεις κατά των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η Συναγωνίστρια επισήμανε πως η Χρυσή Αυγή βιώνει μια πρωτόγνωρη κατάσταση, αλλά ο Αρχηγός μας είναι ένας πραγματικός Αγωνιστής που σύντομα θα δικαιωθεί και θα συνεχίσει ενισχυμένος τον πολιτικό του Αγώνα. Ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής βρίσκεται στην παράνομα φυλακή εδώ και 17 μήνες, ενώ η Συναγωνίστρια Ζαρούλια είναι σε κατ' οίκον περιορισμό από τον Ιούνιο. Αυτές είναι και οι θυσίες του Εθνικιστικού Κινήματος προς την Πατρίδα. Η Χρυσή Αυγή μπήκε στην Βουλή, είπε την Αλήθεια στους Έλληνες πολίτες και αυτά είναι που "πληρώνει" σήμερα.
Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή δεν είναι απλά η τρίτη πολιτική δύναμη της Χώρας αλλά η δεύτερη, καθώς στην σημερινή «Δημοκρατία» κόβουν μεγάλο μέρος του ποσοστού της Χρυσής Αυγής. Η κα Ζαρούλια μίλησε και με στοιχεία για την εν λόγω καταγγελία βασιζόμενη στα λεγόμενα πολλών ψηφοφόρων που έγιναν μάρτυρες παρόμοιων περιστατικών. Ο Ελληνικός λαός ψηφίζει την Χρυσή Αυγή, την υποστηρίζει και καταδικάζει τις πρακτικές του Σαμαρά.

 

Η Συναγωνίστρια επιβεβαιώθηκε από την εκλογική νίκη της Χρυσής Αυγής, καθώς είχε επισημάνει με σιγουριά ότι ο Λαϊκός Σύνδεσμος θα πήγαινε πολύ καλά στις εκλογές. Όλη η Ευρώπη αλλάζει με νέα κόμματα που θέλουν μια Ευρώπη των Εθνών και όχι μια Ευρώπη των τοκογλύφων. Η Χρυσή Αυγή θα συνεργαστεί με τα κόμματα που βάζουν προτεραιότητα στο Έθνος και όχι στα χρήματα. Σημασία, λοιπόν, έχει το καλό των ευρωπαϊκών λαών και η ευημερία του πολίτη.
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]