Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΡΤΕΜΗΣ ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ RADIO 1D: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ" !!!

| No comment
Συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε στο Radio1d ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη διάρκεια της οποίας αναφέρθηκε στις παράνομες διώξεις εις βάρος της Χρυσής Αυγής και τις αιτήσεις αποφυλάκισης όλων των υπό δίωξη βουλευτών της, στις προοπτικές του Λαϊκού Συνδέσμου σχετικά με την πορεία του προς την μεγάλη εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου, αλλά και στο βρώμικο ρόλο των δημοσκοπήσεων που αποκρύπτουν το βέβαιο γεγονός της κατάληψης της τρίτης θέσης από μία εκλογικά ενισχυμένη Χρυσή Αυγή.

Αναλυτικά είπε "είναι καλή αφορμή αυτή της 25ης Ιανουαρίου όπου σε λίγες μέρες θα διεξαχθεί νικηφόρα για τη Χρυσή Αυγή μάχη και θα δείτε ότι όλα αυτά που ακούγονται εις βάρος μας θα διαψευστούν πανηγυρικά".
Στη συνέχεια έκανε λόγο για τις δημοσκοπήσεις λέγοντας πως δεν έχει καμιά εμπιστοσύνη σε αυτά που παρουσιάζουν κατά καιρούς, ενώ πρόσθεσε "υπάρχει μία μέτρηση η οποία ασφαλώς δεν είναι αντικειμενική. Η καλύτερη δημοσκόπηση είναι αυτή που γίνεται στους δρόμους".

 

Επιπλέον ο Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος ερωτηθείς για τα λεγόμενα του Αρχηγού του κόμματος, Ν.Γ. Μιχαλολιάκου, πως ο αγώνας δεν είναι άνισος, έτσι έπρεπε να ήταν, επεσήμανε τα εξής: "O Αρχηγός καταλαβαίνει και όλοι εμείς οι υπόλοιποι βουλευτές του κόμματος πως είμαστε μόνοι εναντίον ενός σάπιου κατεστημένου. Ενός κατεστημένου το οποίο δεν έχει καμία διάθεση να έρθει σε αντιπαράθεση διότι γνωρίζει πως έτσι θα έχανε κατά κράτος".
Τέλος, αναφερόμενος στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου και τα αποτελέσματα αυτών είπε "θα είμαστε στην τρίτη θέση. Για εμάς θα είναι νίκη έστω και αν καταφέρουμε να πάρουμε και μία ψήφο παραπάνω από τις εκλογές του 2012".
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]