Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

NOUS NE SOMMES PAS CHARLIE *

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
*(Εμείς δεν είμαστε Charlie)…
«Λυπάμαι, εγώ δεν είμαι Charlie» δήλωσε ο ιδρυτής του Εθνικού Μετώπου (FN) Ζαν-Μαρί Λεπέν, απορρίπτοντας το σύνθημα των ημερών στην Γαλλία και σ’ ολόκληρο τον «πολιτισμένο» κόσμο.
Και εξήγησε τη θέση του: «Με έχει συγκινήσει ο θάνατος 12 Γάλλων συμπατριωτών μας όμως εγώ δεν πρόκειται να αγωνιστώ προκειμένου να υπερασπιστώ το πνεύμα της Charlie που είναι ένα αναρχο-τροτσκιστικό πνεύμα που είναι απόλυτα ανατρεπτικό με την πολιτική ηθική».

Ασφαλώς και συνυπογράφουμε τη θέση του εθνικιστή ηγέτη, όπως άλλωστε δηλώνουμε γαλλιστί με τον τίτλο αυτής της ανάρτησης, γιατί δεν πιστεύουμε στο γνωστό «ο αποθανών δεδικαίωται»!

Διότι, οι σκιτσογράφοι του συγκεκριμένου ρυπαρού περιοδικού, προσέβαλαν συστηματικά και με τρόπο αισχρότατο και την μουσουλμανική και την χριστιανική θρησκεία (αλλά ποτέ, μα ποτέ, την εβραϊκή – Τυχαίο; Δε νομίζω!). Και αυτό βεβαίως δε σημαίνει πως επικροτούμε την εναντίον τους επίθεση…


 

Αλλά, όφειλε το γαλλικό κράτος να προλάβει το κακό και να απαγορεύσει σ’ αυτούς τους βλάσφημους αριστερο-θολο-κουλτουριαραίους να πουλάνε δήθεν «τέχνη», υβρίζοντας και προσβάλλοντας με τέτοιο βάναυσο τρόπο τα Θεία και την Πίστη εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα αν αυτοί είναι χριστιανοί ή μουσουλμάνοι.

Όσον αφορά τους διεθνείς ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ (Νετανιάχου, Μέρκελ, Ομπάμα και CIA) που έκαναν και πορεία για χάρη τους, τα χέρια τους ακόμα στάζουν με το αίμα χιλιάδων αθώων ανθρώπων, από τους πολέμους που έχουν εξαπολύσει.

Αυτά, για να βάζουμε τα πράγματα στη θέση τους!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]