Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΕΔΩ ΛΕΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ !!! ( http://lemetinalitheia.blogspot.gr )

| No comment




 Ζούμε σε μέρες που φτάνει στο τέλος της η μεταπολεμική Ελλάδα. Μια εποχή που όλο το πολιτικό σκυλολόι που κυβερνούσε ή αντιπολιτευόταν δούλευε σαν καλολαδωμένη μηχανή αλλά μόνος του σκοπός ήταν να γεμίζει το μυαλό του λαού με αισχρά ψευδή "ντυμένα με αλήθεια" και τις τσέπες του με λεφτά.

Αλήθεια.
Μια λέξη που όλοι αυτοί, δεξιοί και αριστεροί, χρησιμοποιούν ακόμα και τώρα χωρίς να κοκκινίζουν . Λεηλάτησαν την πατρίδα, καταπάτησαν εργατικά και κοινωνικά δικαιώματα, ταπείνωσαν εθνικά την Ελλάδα εν ονόματι της ΑΛΗΘΕΙΑΣ. Αυτή η εποχή όμως θα αποτελεί σύντομα παρελθόν διότι ήρθε η ώρα να ακουστεί η μόνη φωνή της αλήθειας. Η μόνη φωνή που πηγάζει από τα σπλάχνα της Ελλάδας!
Η φωνή των Ελλήνων Εθνικιστών! Της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Η μόνη φωνή που μάτωνε και ματώνει, η μόνη φωνή που συκοφαντήθηκε, φυλακίστηκε και θρήνησε νεκρούς από τους πραματευτάδες της αλήθειας, ΓΙΑΤΙ;
Επειδή ήταν η μόνη φωνή που ορκίστηκε να μην πει ποτέ ψέματα στον ελληνικό λαό και ξεσκέπασε την βρωμιά που τόσα χρόνια κρυβόταν στους τέσσερις τοίχους της βουλής. Η φωνή των Εθνικιστών ακούγεται πλέον καθάρια και βροντερή σε μια εποχή που το να να λες την αλήθεια ίσως αποτελεί την πιο επαναστατική πράξη. Αυτή την αλήθεια λοιπόν θα την διαβάζετε καθημερινά από την ιστοσελίδα μας και αυτό αποτελεί υπόσχεση και καθήκον των δημιουργών της.


ELNEWS THODORIS
ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ
ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ !!

http://lemetinalitheia.blogspot.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]