Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

“ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ» ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΑΡCIA… ΜΕ «ΕΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ»

| No comment


Μέσα στην απελπισία του, ο φον Αντωνάκης, έχει δώσει «εντολή» στα τσιράκια του των εταίρων «δημοσκοπήσεων» (χειραγωγήσεως της κοινής γνώμης) και ιστοσελίδες εξαρτώμενες από την πιάτσα Συγγρού, να εμφανίζουν την ακροαριστερή ΑΝΤΑΡCIA και το… ελαφροδεξιό ΛάΟΣ με ποσοστά ικανά ακόμα και να μπουν στη… βουλή.



Κι αν οι εταίρες είναι κάπως πιο προσεκτικές και δίνουν ποσοστά μέχρι 2% στα… πουλέν του Σαμαρά, οι συγγρόβιες ιστοσελίδες δεν καταλαβαίνουν τίποτα. Έτσι, αυτές τις μέρες, μία τοιούτη δημοσίευε «αποτελέσματα» μιας δήθεν «κρυφής δημοσκόπησης», μιλώντας για «έκπληξη μεγατόνων» από το ΛάΟΣ και την ΑΝΤΑΡCIA, στους οποίους έδινε ποσοστά 3,3% και 3,1% αντίστοιχα!

Πρόκειται βεβαίως για φάρσα, διότι αφενός μεν το ΛάΟΣ είναι υπό εξαφάνιση μετά τα (πολύ καθυστερημένα…) αποκαλυπτήρια του αρχηγού του (παρότι σκανδαλωδώς –με «εντολή Σαμαρά»- συνεχίζει να κυκλοφορεί ελεύθερος…), η δε ΑΝΤΑΡCIA, ακόμα και στις ευρωεκλογές που δεν υπήρχε πόλωση πήρε μόλις 0,8% και είναι λογικό υπό τις σημερινές πολιτικές συνθήκες να λαμβάνει ποσοστά… εξαφανίσεως.  

Ουστ Σαμαρά και τσιράκια!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]