Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Κώστας Κεφαλογιάννης "Ψήφος στο μνημονιακό ΠΑΣΟΚ και στα λαμόγια !! Καμιά ψήφος σε Χρυγαυγίτες...!!"

| No comment
Το σποτάκι της Χρυσής Αυγής με πρωταγωνιστή τον Γιώργο – «η αλήθεια βρίσκεται στους Sex Pistols» - Πετρόχειλο θα μπορούσε να είναι και αστείο με τον καλτ τρόπο των βιντεοταινιών της δεκαετίας του 80'. Αν δεν ήταν πρωτίστως τρομακτικό.

Υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό στους... κανονικούς Χρυσαυγίτες. Εννοώ εκείνους που συμφωνούν με την κοσμοθεωρία του κόμματος και όχι όσους ψήφισαν Μιχαλολιάκο απλώς και μόνο για να μπουν οι «κλέφτες» στη φυλακή (δεν τους δικαιολογώ, απλώς τους ξεχωρίζω). Οι πρώτοι λοιπόν,  οι κανονικοί, στους οποίους προφανώς ανήκει και ο κ. Πετρόχειλος έχουν ένα κοινό  χαρακτηριστικό: Το βλέμμα. Σοβαρό, θυμωμένο, ανατριχιαστικά αποφασιστικό. Βλέμμα που γυαλίζει. Όχι με την καλή έννοια.

Καθώς η Κυριακή των εκλογών πλησιάζει, οι δημοσκοπήσεις εξακολουθούν να δίνουν τη Χρυσή Αυγή τέταρτο κόμμα και πιο δυνατή από κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ, οι ΑΝ.ΕΛ., το κίνημα του Γιώργου Παπανδρέου ή τον εξαφανισμένο Φώτη Κουβέλη. Προσωπικά φοβάμαι μήπως τα αποτελέσματα τη φέρουν τρίτη. Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα προτιμούσα χίλιες φορές να μπει στη Βουλή ο Βενιζέλος ή ο ΓΑΠ παρά οι Χρυσαυγίτες.
Σε πολλές συζητήσεις με φίλους και γνωστούς, ψηφοφόρους της Αριστεράς μάλιστα,  το δίλημμα επανέρχεται σταθερά: «Το ΠΑΣΟΚ έκλεψε, κατέστρεψε τη χώρα, πολλοί πλούτισαν παράνομα και δεν τιμωρήθηκαν ποτέ. Όχι, σε σχέση με τα λαμόγια, καλύτερα οι φασίστες». Εγώ πάλι λέω, σε σχέση με τους φασίστες, χίλιες φορές καλύτερα τα λαμόγια! Η λαμογιά αποτελεί μια κατάσταση που αντιμετωπίζεται αν θέλεις να την αντιμετωπίσεις. Εμείς δεν θέλαμε να την αντιμετωπίσουμε. Την αφήσαμε ανεξέλεγκτη επί σαράντα χρόνια. Την ψηφίζαμε κιόλας.
Το μίσος όμως, όταν το πριμοδοτήσεις, όταν του δώσεις θάρρος και κουράγιο να απελευθερωθεί, όταν του δώσεις δύναμη, τότε με μαθηματική ακρίβεια θα φτάσει η στιγμή που θα γίνει ανεξέλεγκτο. Τα ιστορικά παραδείγματα είναι πολλά και γεμάτα αίμα.
Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή, δεν τιμωρείς κανέναν Βενιζέλο, κανέναν Σαμαρά, κανένα ΓΑΠ. Ψηφίζοντας Χρυσή Αυγή τιμωρείς τον εαυτό σου και τα παιδιά σου. Και δεν ξέρω τελικά αν η αλήθεια κρύβεται στους Sex Pistols, στα μισαλλόδοξα κηρύγματα του Μιχαλολιάκου και των πρωτοπαλίκαρων του πάντως, δεν κρύβεται...
* Το άρθρο του κ. Κεφαλογιάννη δημοσιεύτηκε στο prismanews.gr
* Ο Κώστας Κεφαλογιάννης  είναι δημοσιογράφος. Εργάστηκε στις εφημερίδες Εξουσία, Sportime, Εξέδρα των Σπορ και στους ραδιοφωνικούς σταθμούς Sportime 89,2 και Arrena 89,2. Αρθρογραφεί καθημερινά στο www.prismanews.gr και στο Contra.gr. Συνήθως είναι πιο φλύαρος από το βιογραφικό του...

ΧΕΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ...ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΤΡΕΜΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ...ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ...
 ΣΤΟΝ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]