Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Θέλουν οι "προοδευτικοί" αριστερούληδες υποστηρικτές του Σύριζα να κρυφτούν και η χαρά δεν τους αφήνει... !!

| No comment


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Το αίμα είναι ζεστό ακόμη στα γραφεία του Charlie Hebdo, όμως η προπαγάνδα της Αριστεράς και ο αθεϊσμός της προσπαθεί να επιβληθεί. Βεβαίως έτσι, ξεβρακώνεται ο Mr Tsipras, που έκανε τα πάντα για την εξουσία, αφού μετά το σύμφωνο συμβίωσης με την γυναίκα του και την αεροβάπτιση του παιδιού του και περιστέρια έφυγαν από τα χέρια του στα Θεοφάνεια, και στο Άγιο Όρος πήγε, και με τον Πάππα συναντήθηκε, και το χέρι του Αρχιεπίσκοπου φίλησε στον Αγιασμό της Βουλής.


Ειλικρινά όμως, θα περίμενε κανείς ότι μετά την επίθεση των ισλαμιστών δολοφόνων στο Παρίσι, οι μηχανισμοί της ισλαμιστικής προπαγάνδας και προώθησης του αθεϊσμού θα «σώπαιναν» έστω προσωρινά. Αντ' αυτού, πήγαν ένα ακόμη βήμα παραπέρα και θεώρησαν έξυπνο να προσβάλλουν την πίστη μας σε μια ηλίθια προσπάθεια να εξισώσουν το Corpus Cristi με το μακελειό στο Παρίσι.
Διαβάζουμε απόσπασμα από ηλεκτρονικό περιοδικό: (Ο Iraklis Proko μετέφρασε/προσάρμοσε το εξώφυλλο στα ελληνικά. Το όνομα Άνθιμος είναι τυχαίο - σε άλλη εκδοχή το είδα και ως Χριστόδουλος.) Και εγώ αναρωτιέμαι τι θα έλεγαν οι ακροδεξιοί ή οι θρησκόληπτοι (που δεν έχουν κανένα πρόβλημα όταν η η δική τους θρησκεία ταπεινώνει ή σκοτώνει) προσβαλλόταν και έκαναν επίθεση στο περιοδικό. Έχουμε και εδώ μερικές περιπτώσεις -ευτυχώς καμία αιματηρή!- όπου οι θρησκευόμενοι έδειξαν τη φοβερή ανοχή τους σε έργα τέχνης ή τη σάτιρα: Απ' τον Καζαντζάκη και τον Σκορσέζε, μέχρι το Corpus Cristi στο Χυτήριο και τον Παστίτσιο". Πηγή: www.lifo.gr
Ακολουθώντας το δόγμα που λέει ότι «καμία κρίση δεν πρέπει να πηγαίνει χαμένη», τα δήθεν προοδευτικά «παπαγαλάκια» βγήκαν μπροστά και ακάθεκτα συνεχίζουν το φιλομουσουλμανικό παραλήρημά τους συγκρίνοντας μια συγκέντρωση πολιτών, οι οποίοι τραγουδούσαν απλά το "υπερμάχω", χρησιμοποιώντας νόμιμες οδούς και ασφαλιστικά μέτρα ώστε να κατέβει μια εμετική παράσταση, με την στυγνή δολοφονία 12 ανθρώπων από Ισλαμιστές και μάλιστα σε ευρωπαϊκή χώρα... 
Υ.Γ.Όσο και να σας χαλάει, η Χριστιανική πίστη μπορεί να έφυγε από τις ταυτότητες μας, αλλά είναι ριζωμένη στην ψυχή του Ελληνικού λαού. Η Χρυσή Αυγή, θα βρίσκεται πάντα στο πλευρό φωτισμένων Ιεραρχών οι οποίοι θα υπερασπίζονται τα σύμβολα της πίστης μας και δεν θα επιτρέψει ΠΟΤΕ την προσβολή της ιστορικής μνήμης ή του θρησκευτικού συναισθήματος του Ελληνικού λαού, χρησιμοποιώντας όλα τα νόμιμα μέσα που παρέχει το Σύνταγμα και χωρίς βία. 
Αυτή είναι η διαφορά που προσπαθούν οι μπολσεβίκοι να εξομαλύνουν και να μας εξισώσουν με τους μακελάρηδες του Ισλάμ.
http://xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]