Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΠΑΝΣΤΡΑΤΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΚΑΛΕΙ ΣΕ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΛΕΤΗ ΤΩΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΙΜΙΑ!

| No comment
Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.
Μετά τον εκλογικό θρίαμβο των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, οι Έλληνες Εθνικιστές θα επιστρέψουν στον αέναο Αγώνα υπέρ της Εθνικής Μνήμης και θα βρεθούν στο κέντρο των Αθηνών, όπου κάθε χρόνο εδώ και 18 χρόνια, μετατρέπεται μαγικά στην απέραντη ελληνική λίμνη του Αιγαίου μας.
Εκεί όπου 3 Έλληνες Αξιωματικοί έπεσαν κατά την εκτέλεση του Εθνικού Καθήκοντος περισώζοντας την Τιμή ενός ολόκληρου Έθνους…
18 χρόνια, ανελλιπώς, οι Έλληνες Εθνικιστές δίνουν το παρόν και το κέντρο των Αθηνών πλημμυρίζει από Πίστη.
18 χρόνια, ανελλιπώς, διαψεύδουμε του κομμουνιστοσυμμορίτες που ελπίζουν πως θα καταφέρουν να αμαυρώσουν την ιερή τελετή μνήμης.
Φέτος, καλούν σε πανστρατιά, έχοντας δίπλα τους την ανθελληνική κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και των μπολσεβίκων του, οπαδών «του αφοπλισμού των σωμάτων ασφαλείας».
Δεν ελπίζουμε σε Εισαγγελείς πλέον! Ξέρουμε πως θα κάνουν τα στραβά μάτια ξανά και ας βγάζει μάτια το κάλεσμα μίσους των αναρχοκομμουνιστοσυμμοριτών. Το καλύτερό τους θα είναι να συλλάβουν κάποιους Χρυσαυγίτες.
Εμείς, τώρα, περισσότερο από ποτέ, θα κληθούμε να επιβεβαιώσουμε τον σύνθημά μας: ENANTION ΟΛΩΝ!
Θέλουμε, όμως, να μείνουμε σε μια παράγραφο από το εμετικό τους κάλεσμα, που δείχνει τον τρόμο και την απόγνωση τους, ειδικά μετά το χθεσινό αποτέλεσμα των εκλογών.
Διαβάστε:
«Στις 31/1, η Χ.Α. και οι δορυφόροι της θα επιδιώξουν να ξαναστήσουν μια ναζιστική φιέστα στο κέντρο της πόλης και να χρησιμοποιήσουν την εθνικιστική επέτειο των Ιμίων ως όχημα για την ανασύνταξη των δυνάμεών τους στο δρόμο και την πολιτική ανασυγκρότηση του ακροδεξιού χώρου».
Ακόμη και τα κολλημένα μυαλά των αναρχοκομμουνιστών ισντρουχτόρων, καταλαβαίνουν πως ήδη η κοινωνία επιβραβεύει και επιδιώκει την νικηφόρα πορεία των Ελλήνων Εθνικιστών.
Η κοινωνία αναζητά και υιοθετεί τις πολιτικές μας θέσεις για την Πατρίδα, την ανάταξη της Ελληνικής οικονομίας που περνά μέσα από την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ κατάργηση του μνημονίου, την επιδότηση της βάσης της εθνικής μας οικονομίας, που δεν είναι άλλη από την πρωτογενή παραγωγή, την καταπολέμηση της ανεργίας και όλα όσα προβλέπει το πρόγραμμα μας.

 

Παρά τις διώξεις, παρά τις δολοφονίες, τις βόμβες στα γραφεία μας, την αριστερή τρομοκρατία, βλέπουν τους Έλληνες Πατριώτες – ειδικά μετά την ελεύθερη πτώση της ψοφοδεξιάς – να συσπειρώνονται μαζικά κάτω από τον Αρχηγό, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο και αφού αντέξαμε σε αυτές τις εκλογές, στις επόμενες εκλογές θα διεκδικήσουμε την πρωτιά!
Αυτό τρέμουν!
Βλέπουν όλη την προσπάθεια τους να σταματήσει αυτή η πορεία, να πέφτει στο αβυσσαλέο κενό και βλέπουν ως ευκαιρία τους στην τελική λύση που ονειρεύονται, την εκλογή του Αλέξη Τσίπρα και του ανθελληνικού μορφώματός του στην εξουσία.
Καλώς να ορίσουν λοιπόν!
Υ.Γ. Βασικό σύνθημα φανταζόμαστε θα είναι το: Σανδάλι,ταγάρι μέσα στη βουλή – Είμαστε όλοι, αναρχικοί…» Ή κάτι τέτοιο, ε
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]