ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ – ΨΗΦΟΣ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ! !

| No comment


Γράφει ο Αθανάσιος

Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.

Η ώρα της κάλπης είναι πλέον πάρα πολύ κοντά και όσο περνούν οι ώρες πρέπει το βάρος της ευθύνης που φέρει στις πλάτες του ο κάθε έλληνας για το μέλλον των παιδιών του, να είναι ξεκάθαρο και αδιαμφισβήτητο.



Σε παλαιότερες εκλογικές αναμετρήσεις τα διλήμματα που είχαν να αντιμετωπίσουν οι έλληνες ήταν τόσο επίπλαστα και γελοία (ΠΑΣΟΚ ή ΝΔ), ώστε την επομένη κιόλας των εκλογών όλοι αναρωτιόνταν ποιά ήταν η διαφορά μεταξύ των 2 αυτών κομμάτων και τι πραγματικά επρόκειτο να αλλάξει στις ζωές τους.

Το ίδιο και πιο έντονο είναι και το ερώτημα που τίθεται αμείλικτα σήμερα προς τους Έλληνες: ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ;;;

Αυτό είναι και το ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ δίλημμα το οποίο πρέπει να αντιμετωπίσουν ΚΑΤΑΜΑΤΑ όλοι οι συνέλληνες και αποτελεί ευθύνη μας να το καταδείξουμε και να το διαμηνύσουμε σε όλους τους οικείους μας, οι οποίοι είναι έτοιμοι να διαπράξουν εκ νέου μία ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ.

Αρκεί να τους δείξουμε ΠΟΙΟΙ είναι όλοι αυτοί οι ανακυκλωμένοι και συνεχώς μετακινούμενοι απο κόμμα σε κόμμα πολιτικάντηδες που επαιτούν την ψήφο τους, προκειμένου να διατηρήσουν τις εξουσιαστικές τους καρέκλες.

Αρκεί να τους δείξουμε ΠΟΙΟΙ αποτελούν τον κορμό όλων αυτών των «αναβαπτισμένων» αποκομμάτων, που δημιουργούνται και διαλύονται εν μία νυκτί, προκειμένου να διατηρήσουν εγκλωβισμένους τους έλληνες σε εξουσιαστικές δυνάμεις που ελέγχουν και καθοδηγούν πλουτοκράτες, καναλάρχες και ξένα κέντρα αποφάσεων.

Αρκεί να τους δείξουμε τι τους υπόσχονταν επί τόσα χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι απατεώνες και πως τελικά κατάντησαν τις ζωές των ιδίων, αλλά κυριότερα τις ζωές των παιδιών τους οι ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ του «συνταγματικού τόξου» https://www.youtube.com/watch?v=QYXdSEWTLsw

Η ΜΟΝΗ δύναμη αυτή τη στιγμή στην Πατρίδα μας που ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ, ΞΕΣΚΕΠΑΖΕΙ και ΠΟΛΕΜΑ αυτά τα κατακάθια της κοινωνίας, αυτούς τους ελεεινούς ΚΛΕΦΤΕΣ και ΠΡΟΔΟΤΕΣ της Πατρίδας και του Έθνους, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Και σε όποιον ΓΕΛΟΙΟ κι ΕΓΚΑΘΕΤΟ προβάλλει και αναμασά τους ισχυρισμούς των εργολάβων των ΜΜΕ, περί «εγκληματικής οργάνωσης», απαντούμε με τα ΑΔΙΑΣΕΙΣΤΑ ντοκουμέντα Μπαλτάκου και Σαμαρά, τις αδιαμφισβήτητες αποδείξεις της σκευωρίας ενός δόλιου συστήματος προς το Κίνημα που ξεσκέπασε και κατήγγειλε στη Βουλή τους κλέφτες και τους προδότες.

Θυμίστε τους απλά ότι εμείς ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ να πάμε στη φυλακή επειδή απλά λέμε την αλήθεια, εμείς αγωνιζόμαστε ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ και με ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ για την Ελλάδα, για να ξεβρωμίσει η Πατρίδα μας από τους ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΥΣ.

Καλό αγώνα σε όλους τους συναγωνιστές και καλή αφύπνιση σε όλους τους Έλληνες.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!!!

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]