Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΣΤΗΝ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΗΡΥΞ" !!!

| No comment
Ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, σε συνέντευξη που παραχώρησε τηλεφωνικώς στον «Εθνικό Κήρυκα» μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού, τόνισε ότι η Χρυσή Αυγή «θα βγει τρίτο κόμμα στις εκλογές της Κυριακής 25 Ιανουαρίου».
Δήλωσε ότι «αυτά τα οποία αντιμετωπίζουμε δεν συμβαίνουν ούτε σε χώρες της υποσαχάριας Αφρικής, ούτε σε τριτοκοσμικά κράτη, είναι αδύνατο να διεξάγουμε προεκλογική εκστρατεία. Είμαστε αποκλεισμένοι από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης. Η μόνη συνέντευξη που κατάφερε να δώσει ο Αρχηγός του τρίτου κόμματος ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν για ένα πεντάλεπτο σ’ ένα τηλεοπτικό σταθμό που εκπέμπει μόνο στην Αττική» και συμπλήρωσε πως «παρόλο ότι είμαστε τελείως αποκλεισμένοι από παντού θα είμαστε νικητές, θα είμαστε το τρίτο κόμμα της χώρας». Πρόσθεσε πως «γνωρίζω τις πραγματικές μετρήσεις, προτού τα αλλοιώσουν οι δημοσκοπικές εταιρείες οι οποίες παίρνουν εκατομμύρια από το μνημονιακό κράτος».
Όταν τον ρωτήσαμε «είσθε σίγουρος γι’ αυτά που λέτε; Αυτό είναι μεγάλη καταγγελία» τόνισε «μα δεν είναι η πρώτη φορά που κάνω τέτοια καταγγελία».
Στην ερώτηση με ποιους θα συνεργαστείτε για να σχηματιστεί κυβέρνηση αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία, τόνισε ότι «θα λάβουμε την τρίτη διερευνητική εντολή, τουλάχιστον κάτι τέτοιο ορίζει το Σύνταγμα, εκτός αν το καταλύσουν και πάλι και δεν μας δώσουν την τρίτη εντολή, αλλά η Χρυσή Αυγή έχει πρόταση εξουσίας όχι όμως μέσω συνεργασίας με τα παρόντα κόμματα τα οποία είναι ξεπουλημένα στον ξένο παράγοντα, και η Νέα Δημοκρατία το απέδειξε αυτό και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη συμφωνήσει για παράταση του μνημονίου και για ένα νέο μνημόνιο, δεν υπάρχει περιθώριο να συνεργαστούμε με όλους αυτούς, αλλά έχουμε να προτείνουμε κυβέρνηση προσωπικοτήτων. Άλλωστε εμείς είμαστε υπέρ της διάκρισης των εξουσιών, άλλο οι βουλευτές και η νομοθετική εξουσία, άλλο η κυβέρνηση».
Για το αν η προεκλογική εκστρατεία έχει αλλάξει τη συμπεριφορά των δεσμοφυλάκων απέναντί τους, υπογράμμισε ότι «η συμπεριφορά των δεσμοφυλάκων είναι ούτως ή άλλως τυπική απέναντί μας, δεν έχουμε ούτε περισσότερα, ούτε λιγότερα δικαιώματα από ό,τι έχουν οι υπόλοιποι κρατούμενοι στην Ελλάδα. Έχουμε την ευχέρεια μέσω του καρτοτηλεφώνου να μιλούμε με τους δικούς μας ανθρώπους, με το επιτελείο μας και με τους συνεργάτες μας».

 

Όταν τον ρωτήσαμε τι μηνύματα λαμβάνετε από τους ομογενείς μας, ανέφερε ότι «γνωρίζω άριστα ότι αγαπούν και εκτιμούν το κόμμα της Χρυσής Αυγής και εάν είχαν δώσει το δικαίωμα ψήφου στους ομογενείς σίγουρα τα ποσοστά του κόμματός μας θα ήταν υψηλά. Αντιθέτως, δίνουν δικαίωμα ψήφου σε Αλβανούς, σε Ουκρανούς που έχουν έλθει εδώ στην Ελλάδα ως λαθρομετανάστες και εν συνεχεία νομιμοποιήθηκαν γύρω στις εκατό χιλιάδες, αυτό είναι απαράδεκτο. Ο λόγος που στερούν το δικαίωμα της ψήφου στους ομογενείς, αλλά και στους νέους ηλικίας 18 ετών είναι διότι είναι υψηλά τα ποσοστά του κόμματός μας σ’ αυτούς τους συμπατριώτες μας» και συμπλήρωσε «εσείς είσαστε περισσότερο Έλληνες από όσο είμαστε εμείς στην κυρίως Ελλάδα».
Υπογράμμισε ότι «είμαστε πολιτικοί κρατούμενοι, δεν μας έχουν χρεώσει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα. Αν δείτε τις πάμπολλες σελίδες της δικογραφίας δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο αδίκημα που να σχετίζεται με κάποιον βουλευτή. Εμένα μου λένε ότι είμαι στη φυλακή λόγω του χαρακτήρα μου, επειδή είμαι επιθετικός». Πρόσθεσε επίσης, ότι «με την κυβέρνηση Σαμαρά έχει δημιουργηθεί ένα άθλιο παραδικαστικό κύκλωμα, μία παράγκα κατά κυριολεξία μέσα στη Δικαιοσύνη, επομένως ο μόνος τρόπος να καταφέρουμε να περιφρουρήσουμε τα δικαιώματά μας είναι μέσω του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων στο οποίο έχουμε προσφύγει αλλά οι διαδικασίες καθυστερούν και την απάντηση πρώτος απ’ όλους θα τη δώσει ο ελληνικός λαός αυτή την Κυριακή διότι θα μας εκλέξει βουλευτές και τότε πια το σύστημα δεν θα μπορεί να μας κρατά φυλακισμένους».
Ο κ. Κασιδιάρης, ο οποίος επικοινώνησε μαζί μας με καρτοτηλέφωνο από τη φυλακή του Κορυδαλλού, είπε ότι «αυτή τη στιγμή που κάνουμε τη συνέντευξη μας καταγράφουν από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία».
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]