Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΟΡΦΩΜΑΤΟΣ ΜΠΟΜΠΟΛΑ: ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΟΛΥΜΒΗΘΡΑ ΤΟΥ ΣΙΛΩΑΜ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΠΛΕΝΕΙ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΤΗΣ Η ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ!

| No comment


Γράφει ο Αντίοχος

Τον ακριβή ρόλο του μορφώματος του αχυρανθρώπου του Big Boss Μπόμπολα Σταύρου Θεοδωράκη, περιγράφει σε συνέντευξή της στο protothema.gr μια υποψήφια του μορφώματος στη Β´ Αθηνών, ονόματι Αθηνά Δρέττα (η οποία ασφαλώς προέρχεται από το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ και μάλιστα έχει διατελέσει γενική γραμματέας στο υπουργείο Εργασίας, επί της μνημονιακής κυβέρνησης Jeffrey…).



Πιο συγκεκριμένα, αφού πρώτα φροντίζει να προειδοποιήσει ότι αν δεν είναι τρίτο κόμμα το Ποτάμι «η τρίτη διερευνητική εντολή θα δοθεί στην Χρυσή Αυγή και τον υπόδικο Ν. Μιχαλολιάκο», περιγράφει το μόρφωμα αυτό ως σύγχρονη… κολυμβήθρα του Σιλωάμ, στην οποία θα μπαίνει η κλεφτοπασοκαρία, θα… ξεπλένει τις παλιές αμαρτίες της και θα κάνει «μια νέα αρχή» (για νέες… αρπαβούτες!). Ιδού και τα συμπεράσματα δικά σας:

«Σήμερα στο Ποτάμι βρίσκονται ήδη πολλοί ψηφοφόροι και στελέχη του ΠΑΣΟΚ που θέλουν να κάνουν μια νέα αρχή με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια. Ας μη τους απαξιώνουμε συνολικά».

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]