Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Γιατί η Χρυσή Αυγή είναι μονόδρομος . . .

| No comment


Τα τελευταία χρόνια ζούμε μία πρωτοφανή παρωδία, που όμοια της δεν έχει αναδείξει η ιστορία. Κατόπιν προσυνεννοημένων συνεχών και καταστροφικών ενεργειών όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, η Ελλάδα κατέστη αδύναμη ανήμπορη και καταντροπιασμένη.



Αφέθηκε λοιπόν σε χέρια δανειστών που περίμεναν υπομονετικά να δρέψουν τους καρπούς των σχεδίων τους. Δηλαδή να την υποδουλώσουν. Με τη βοήθεια των κυβερνήσεων και των πολιτικών που χρησιμοποίησαν για την επίτευξη του σκοπού τους, παίζουν τώρα την τελευταία πράξη του έργου τους. Όλοι οι σκεπτόμενοι αυτής της χώρας συμφωνούν πως «δεν μπορεί να σώσουν την Ελλάδα αυτοί που την κατέστρεψαν» κι όμως ο πολιτικός χάρτης της χώρας είναι ακριβώς ο ίδιος.
Ας πάρουμε με τη σειρά ένα ένα τα κόμματα που ζητούν τη ψήφο του Ελληνικού λαού.
ΝΔ: Τι καινούριο προτείνει μετά την τραγική αποκάλυψη της κοροϊδίας των Ζαπείων, το μόνο που έχει να πει ξεδιάντροπα είναι ψηφίστε μας για να συνεχιστούν τα μνημόνια και η υποδούλωση σας, ή ακόμα πιο ποταπά ψηφίστε μας  γιατί αλλιώς καταστρέφεστε.
ΠΑΣΟΚ: Τι να πούμε γι’ αυτούς; Λένε δώστε μας τη ψήφο σας για να στηρίξουμε τα μνημόνια και να συνεχίσουμε το καταστροφικό μας έργο. Καλά και δεν αναρωτιέται κάποιος από αυτούς αφού τα έχουν πάει τόσο καλά με τα μνημόνια και την ανάπτυξη της χώρας πώς και δεν είναι πρώτη δύναμη; Αυτοί όλοι μαζί κοντεύουν να πειστούν κι ίδιοι από τα πολλά ψέματα τους, πως ανάπτυξη σημαίνουν τα καταστήματα του ανθούν στην Ελλάδα «ΑΓΟΡΑΖΩ ΧΡΥΣΟ».
ΣΥΡΙΖΑ: Μπορεί βέβαια να υποστηρίζουν οι ίδιοι ότι δεν κυβέρνησαν ως κόμμα αλλά ως πρώην στελέχη του ΠΑΣΟΚ έλαβαν μέρος με τις υπογραφές τους και τις μνημονιακές τους θέσεις στην καταστροφή της Πατρίδας μας.
ΠΟΤΑΜΙ: Το μόνο που μπορούμε να πούμε γι’ αυτούς είναι, ότι ο προεκλογικός τους λόγος, θα έπρεπε να είναι «ψηφίστε μας για να σας πάρει το ποτάμι».
ΓΑΠ: Δεν αξίζει ούτε την ονομασία του κόμματος του να αναφέρουμε, γιατί σε λίγο θα το έχει ξεχάσει και ο ίδιος.
ΚΚΕ: Μη ξεχνάτε τα λόγια της προηγούμενης Γ.Γ. του ΚΚΕ που έλεγε «και τι θα κάνουμε εκτός Ευρώπης, πώς θα ζήσουμε χωρίς ευρώ», και ταυτόχρονα κοροϊδεύει τους υποστηρικτές του για μία αντιευρωπαϊκή πορεία.
Όσο για ΑΝΕΛ, ΔΗΜΑΡ κλπ δήθεν αντιμνημονιακά κόμματα φαίνεται να μην έχουν τη δύναμη να πείσουν κανέναν.
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: Σταθερή από την εμφάνιση της ως πολιτικό κόμμα μέχρι σήμερα δηλώνει κι άλλωστε είναι η μόνη που ο λόγος της είναι πάντα υπέρ της Ελλάδος και της Ελληνικής Κυριαρχίας. Παρότι δέχτηκε τέτοιες συκοφαντίες και φυλακίσεις έχει μία σταθερή παρουσία, απόψεις, πρόγραμμα, για την εξυγίανση της χώρας και την ανάπτυξή της. Μία ανάπτυξη που θα βοηθήσει και τον πιο αδύναμο Έλληνα, όχι μόνο να ζήσει αξιοπρεπώς αλλά να ξαναελπίσει, να σχεδιάσει, να ονειρευτεί, και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο. Μην ξεχνάτε προερχόμαστε από εσάς όχι από οικογένειες επαγγελματιών πολιτικών. Ζούμε δίπλα σας και έχουμε τις ίδιες ανάγκες δεν χρειαζόμαστε κάποιους να φωτογραφίζουν τα ράφια των super markets, ούτε αυλικούς που θα τρέχουν στις γειτονιές για να μπορούν να μας συμβουλέψουν τι ψέματα να πούμε. Εμείς σεβόμαστε πάνω απ’ όλα τον άνθρωπο , την οικογένεια, τη θρησκεία, την Πατρίδα. Έχουμε Όραμα, Ιδανικά, Πιστεύω. Δεν μπορούμε να δικαιολογήσουμε την μετακίνηση των βουλευτών μεταξύ κομμάτων, που τόσα χρόνια φανάτιζαν τον κόσμο, σαν απλές μεταγραφές ποδοσφαιριστών. Στο ποδόσφαιρο γίνονται κατόπιν μεγάλων αμοιβών.  Στην Πολιτική; Απαντήστε μόνοι σας παρακαλώ. Μη ξεχνάτε πως αν αναλάμβανε ένα έργο υποδομής κάποιος και δεν γινόταν όπως είχε συμφωνηθεί, κανένας δεν θα τον συγχωρούσε λέγοντας απλά έγινε λάθος.
Για τα μνημόνια όμως τι είπαν; Παραδέχτηκε η Τρόικα ότι ήταν λάθος το πρόγραμμα για την Ελλάδα. Ποινική ρήτρα δεν υπάρχει; Ένας μηχανικός υπογράφει ποινική ρήτρα για μία μέρα καθυστέρησης παράδοσης ενός έργου.
Αυτοί που πέταξαν έναν ολόκληρο λαό στο βούρκο;
Πως λοιπόν να μην μας κλείσουν στις φυλακές. Ο λόγος μας, πονάει και φοβίζει. Η εντολή του Ελληνικού λαού δεν είναι μόνο να σωθεί η χώρα αλλά το να αποκατασταθεί το αίσθημα του δικαίου που έχει χαθεί προ πολλού.
Αγαπητοί μου αναγνώστες, τον πιο δίκαιο και μεγαλύτερο των μεγάλων κυβερνήτη του κόσμου, τον Καποδίστρια, τον σκότωσαν κατόπιν εντολής των Άγγλων με τη συνενοχή των Γάλλων γιατί πήγε κόντρα στα συμφέροντα. Θα άφηναν τη Χρυσή Αυγή ανενόχλητη να ξυπνά στο λαό τα Ελληνικά Ιδεώδη; Παλεύουμε με κάτι πολύ μεγαλύτερο απ’ αυτό που φαίνεται. Σε αυτή την πάλη σας χρειαζόμαστε δίπλα μας.  Μην σας φοβίζουν είμαστε όλοι για έναν και ένας για όλους.
Κανελλόπουλος Δημήτρης

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]