Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΝΙΚΟΣ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ: Ο ΦΡΑΚΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ, Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ !!!

| No comment
Άρθρο του Γενικού Γραμματέα της Χρυσής Αυγής, Νικολάου Γ. Μιχαλολιάκου στην εφημερίδα "Εμπρός"
Πώς γίνεται κάθε φορά, σε κάθε προεκλογική περίοδο ο Αντώνης Σαμαράς να θυμάται τους λαθρομετανάστες; Τι κρύβεται πίσω από την στάση του αυτή; Μήπως η μετάνοιά του για τα έργα και τις ημέρες του; Ή οι εκατοντάδες χιλιάδες ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής; Σε παλαιότερους χρόνους, σε κάθε προεκλογική περίοδο υπήρχαν καμμιά δεκαριά βουλευτές της Ν.Δ. οι οποίοι έβγαιναν στις εφημερίδες και έκαναν δηλώσεις για την αποφυλάκιση του Γεωργίου Παπαδοπούλου και των Αξιωματικών. Μετά τις εκλογές βέβαια το ξεχνούσαν… Έτσι και η Ν.Δ. του Σαμαρά. Μόνο που αυτή τη φορά το θέμα τους είναι οι λαθρομετανάστες.
Ποιος θα ξεχάσει την προηγούμενη προεκλογική περίοδο στην διάρκεια της οποίας ο Αντώνης Σαμαράς έβγαζε πύρινους λόγους και δήλωνε ότι θα επανακαταλάβει από τους λαθρομετανάστες τις γειτονιές και τις πόλεις των Ελλήνων; Και οι εκλογές πέρασαν και ο Σαμαράς κυβέρνησε και οι λαθρομετανάστες έμειναν και φυσικά δεν έκανε τίποτε ουσιαστικό για την περίφημη “επανακατάληψη”. Μόλις πριν λίγες ημέρες είδαμε τον Αντώνη Σαμαρά να στέκεται μπροστά στον φράκτη του Έβρου και να δηλώνει ότι με αυτόν τον φράκτη εμπόδισε τους λαθρομετανάστες να έλθουν στην Ελλάδα! Γιατί αλήθεια δεν πήγαινε και προς την Ιεράπετρα της Κρήτης ή τα ακριτικά νησιά του Αιγαίου όπου κατά χιλιάδες αποβιβάζονται οι λαθρομετανάστες να κάνει τις ίδιες δηλώσεις; Φυσικά και δεν μπορούσε να πάει εκεί, γιατί δεν θα μπορούσε να πει τίποτε. Και τι να πει άλλωστε, αφού επί των ημερών του επί των ημερών της διακυβερνήσεώς του, οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται.
Μίλησε ακόμη απευθυνόμενος στο ΣΥΡΙΖΑ ότι κάποιοι θέλουν να τους δώσουν και ιθαγένεια. Όμως αυτός ο ίδιος και η κυβέρνησή του ψήφισαν στην Βουλή νόμο πριν λίγους μήνες με τον οποίο προβλέπεται η χορήγηση ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες! Βέβαια αυτό δεν το είπε κανένας στα κανάλια των “νταβατζήδων” όπου η βρώμικη διαπλοκή ταΐζει κουτόχορτο τον Ελληνικό Λαό.
Στη δήλωσή του αυτή στον φράκτη του Έβρου, ο οποίος σημειωτέον έχει μήκος μόλις δέκα χιλιομέτρων (τα σύνορα στον Έβρο ξεπερνούν τα 100 χιλιόμετρα!) και ο οποίος στην πραγματικότητα αναγκάζει τους λαθρομετανάστες σε μία μικρή παράκαμψη, προκάλεσε την αντίδραση των διαφόρων “προοδευτικών” λαθρολάγνων, οι οποίοι είπαν ότι ο Αντώνης Σαμαράς έχει βάλει στην προεκλογική του εκστρατεία “ακροδεξιά ατζέντα”.
Μα δεν καταλαβαίνουν οι “σύντροφοι” προστάτες των λαθρομεταναστών ότι με τον τρόπο αυτό ο Αντώνης Σαμαράς δεν κάνει τίποτε άλλο από το να επιχειρεί να κλέψει ψήφους από την Χρυσή Αυγή; Στο σημείο αυτό τίθεται το εξής ερώτημα: Αφού η Χρυσή Αυγή έχει μόνο 4% όπως μας λένε οι στημένες μαϊμού δημοσκοπήσεις, τότε για ποιό λόγο και ποιο σκοπό ο Σαμαράς να βάζει “ακροδεξιά ατζέντα”; Μήπως το ποσοστό, το αληθινό ποσοστό, της Χρυσής Αυγής είναι πολύ μεγαλύτερο, σε σημείο να αναγκάσει τον Αντώνη Σαμαρά μέσα στα χιόνια και στο κρύο να στηθεί μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες για δηλώσεις κατά των λαθρομεταναστών στον Έβρο;

 

Επί της ουσίας, οι δηλώσεις Σαμαρά ήταν λόγια του αέρα. Ήταν υπουργός μιας κυβερνήσεως (2004 έως 2009), η οποία δεν έκανε τίποτε για να σταματήσει την λαθρομετανάστευση και ήταν και πρωθυπουργός επί τρία σχεδόν χρόνια και πάλι δεν έκανε τίποτε. Ό,τι και να πει όμως ο Σαμαράς, η αλήθεια την οποία γνωρίζει πολύ καλά ολόκληρος ο Ελληνικός Λαός, είναι ότι οι μόνοι που έχουν ξεκάθαρη θέση στο πρόβλημα λαθρομετανάστες, είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και την πεποίθηση αυτή του λαού δεν μπορεί να την αλλάξει καμμία θεατρική παράσταση στον φράκτη του Έβρου.
Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γ.Γ. ΛΑΪΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]