Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ… ΦΩΤΑ!

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος

Mister Tsipras: Αν δεν είμαι αυτοδύναμος, δε θα το… σκίσω το Μνημόνιο

Μια βαρυσήμαντη δήλωση έκανε ο mister Tsipras αυτές τις μέρες, αλλά κανένας δεν έδωσε σημασία. Σε συνάντησή του με εκπροσώπους των Ποντιακών Ομοσπονδιών Ενώσεων και Σωματείων, ως… πρόλογο, θεώρησε πιθανές τις πιέσεις που θα ασκηθούν ώστε να αποκλίνει από τις δεσμεύσεις του σε περίπτωση που δεν είναι αυτοδύναμος ο ΣΥΡΙΖΑ μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου. Και μπαίνοντας στο… ψητό, διευκρίνισε πως οι δεσμεύσεις που έχει περιγράψει (κατάργηση του Μνημονίου κ.τ.λ.) «ισχύουν υπό την βασική προϋπόθεση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι αυτοδύναμος», εννοώντας ότι αν δεν έχει αυτοδυναμία (που είναι σχεδόν σίγουρο ότι ΔΕΝ θα έχει…), θα… αναγκαστεί να συμβιβαστεί με τις διεθνείς αιματορουφήχτρες.

Το ακίνδυνον του πράγματος.

Πάντως, ένα είναι σίγουρο: κανένας εκ των παγκοσμίων εξουσιαστών δε φοβάται τον ΣΥΡΙΖΑ! Κι αυτό αποτυπώνεται στις εκθέσεις των διεθνών «επενδυτικών» (δηλαδή, τοκογλυφικών…) οίκων και στα δημοσιεύματα του διεθνούς συστημικού τύπου. Μάλιστα, πολλές φορές, οι σχετικές με τις ελληνικές εκλογές κρίσεις είναι άκρως εγκωμιαστικές για τον mister Tsipra. Και βέβαια, αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο, γιατί οι εκθέσεις και τα δημοσιεύματα βασίζονται σε ασφαλείς πληροφορίες από πηγές του διεθνούς κατεστημένου, για το… ακίνδυνο του mister Tsipra.

Bank of America: ο mister Tsipras ενδέχεται να μας εκπλήξει θετικά.

Θα αναφερθώ εν τάχει σε κάποια εξ’ αυτών, τα πιο χτυπητά. Έκθεση της Bank of America Merrill Lynch, παρουσίασε τον mister Tsipra ως τον… «Lula της Ελλάδος» (πρώην πρόεδρο της Βραζιλίας), ο οποίος ήταν κατά τους τοκογλύφους «ένας συνδικαλιστής με αριστερή ατζέντα, που απέδειξε ότι οι φόβοι των αγορών για το πρόσωπό του ήταν αβάσιμοι και πήρε τα εύσημα για τις εντυπωσιακές οικονομικές επιδόσεις της χώρας του».  «Έτσι και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ», λένε οι τοκογλύφοι, «ενδέχεται να εκπλήξει θετικά τις αγορές». Οι δε New York Times,

προτρέπουν τον Alexi να μην αργήσει να κάνει τη μνημονιακή… κωλοτούμπα (θεωρώντας δεδομένο ότι θα την κάνει…), για να μη χάσει… πολύτιμο χρόνο. Ταυτοχρόνως, καλούν τους «δανειστές», να μη φερθούν άγαρμπα, αλλά «να εργαστούν για το πώς το κόμμα θα μπορούσε να εκτελέσει μια κωλοτούμπα, χωρίς πάρα πολύ μεγάλη απώλεια της εικόνας του».



Μιλάνε για καρότα στο σπίτι του…;

 

Στο ίδιο πνεύμα, οι Financial Times, καλούν τους «δανειστές» (τοκογλύφους) «να του προσφέρουν, ως δημοκρατικά εκλεγμένου ηγέτη της Ελλάδας, κάποια καρότα σε αντάλλαγμα για το μαστίγιο του ΔΝΤ και της ΕΕ». Καρότο; Μη λέτε τέτοια και σπεύσει να το βουτήξει κανένας Σακελλαρίδης, για ιδίαν χρήσιν…



Οι οιωνοί και οι… Γερμανοί

Παρόμοιο κλίμα αποδοχής υπάρχει στο γερμανικό κατεστημένο και στον άλλοτε άκρως εχθρικό γερμανικό τύπο. Για παράδειγμα, η Handelsblatt ρίχνει μια «δεύτερη ματιά στον Τσίπρα» και αφού διαπιστώνει ότι πρόκειται για «χαρισματικό» και ανανεωτή», καταλήγει ότι «Δεν φοβίζει μια πιθανή νίκη του το Βερολίνο. Ο κυβερνητικός συνασπισμός χαιρετίζει τους μετριοπαθείς τόνους». Η δε «σκληρή» Die Zeit, συμπεραίνει ότι «Υπάρχει προσέγγιση. Οι οιωνοί δεν είναι κακοί για τον Τσίπρα».



Οι… ανάρμοστες σχέσεις του mister Tsipra αποκαλύπτονται!

Ωστόσο, η πιο ενδιαφέρουσα απ’ όλες είναι η αποκάλυψη της Süddeutsche Zeitung, ότι ο mister Tsipras έχει μυστικές επαφές με την φράου Μέρκελ, την Ε.Ε. και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ), με ενδιάμεσο τον πρώην αντιπρόεδρο της ΕΚΤ και νυν υφυπουργό Εργασίας της φράου Μέρκελ, Γεργκ Ασμουσεν. Ο οποίος Ασμουσεν χαρακτηρίζεται στις Βρυξέλλες από ανώτατους αξιωματούχους του Βερολίνου ως η «επαφή» με τον ΣΥΡΙΖΑ. Στην αρχή, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Γερμανίας διέψευσε το δημοσίευμα, υποστηρίζοντας πως το Βερολίνο συνομιλεί μόνο με την επίσημη κυβέρνηση της χώρας. Αλλά, εν συνεχεία, παραδέχθηκε ότι η πρώην κομσομόλα καγκελάριος «έχει πληρέστατη εικόνα» για τις επαφές του Άσμουσεν με τον ΣΥΡΙΖΑ, τις οποίες χαρακτήρισε… «ανεπίσημες». «Επίσημες» ή «ανεπίσημες», το σίγουρο είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι σκυλάκι των διεθνών τοκογλύφων!



Τι Τσίπρας, τι Σαμαράς!

Τι θέλω να πω με όλα αυτά; Πως τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα με διαφορά που θα υπερβαίνει τις πέντε μονάδες –αλλά χωρίς αυτοδυναμία. Και θα συγκυβερνήσει με τις διάφορες εκδοχές του ΠΑΣΟΚ (κλεφτο-ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι, κόμμα Jeffrey), ή θα γίνει «μεγάλη συγκυβέρνηση» ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ (και των διαφόρων ΠΑΣΟΚ…), που θα βαφτιστεί «κυβέρνηση εθνικής ενότητας». Θα πάρει και κάποιο «δώρο» (άδωρο…) από τους διεθνείς αφέντες, για να χρυσώσει το χάπι της συνέχισης του Μνημονίου. Άρα, η κατάσταση είναι απολύτως ελεγχόμενη και η κινδυνολογία της νουδούλας περί «νέας μικρασιατικής καταστροφής» είναι για τα… μπάζα. Δεν υπάρχει, λοιπόν, καμιά δικαιολογία, για όποιον πατριώτη ψηφίσει είτε ΣΥΡΙΖΑ «για να αλλάξει κάτι» είτε ΝΔ  -«για να μην υπάρξουν χειρότερα» -αφού απ’ όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι τα ίδια και χειρότερα θα έρθουν όποια κι αν είναι τα κόμματα της επόμενης συγκυβέρνησης!



Η νίκη του ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το τέλος της αριστεροκρατίας!

Και να πούμε και κάτι άλλο. Από μια πλευρά, μακάρι να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ! Για να νιώσει στο πετσί του ο κόσμος τι σημαίνει αριστερά! Λίγοι μήνες διακυβέρνησης με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αρκούν για να τελειώσει άδοξα η αριστεροκρατία στην Ελλάδα, μετά από 41 συναπτά έτη! Και σας βεβαιώ, ότι τότε οι κάθε λογής αριστεροί –που μέχρι σήμερα το δηλώνουν υπερηφάνως, όπου σταθούν κι όπου βρεθούν- θα ντρέπονται να δηλώσουν αριστεροί, γιατί θα πηγαίνει η λαϊκή… φάπα σύννεφο! Όπως κάποτε ντρέπονταν κάποιοι να πουν ότι είναι δεξιοί… Και μη νομίζετε πως με όλα αυτά θα ωφεληθεί η πέραν του ΣΥΡΙΖΑ αριστερά. Όπως γίνεται πάντα σε τέτοιες περιπτώσεις, έτσι και σ’ αυτήν ο λαός θα «τσουβαλιάσει» όλους τους αριστερούς στο ίδιο τσουβάλι. Και βέβαια, μετά τη σίγουρη αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ, θα ’ρθει η ώρα μας, γιατί δε θα έχει απομείνει στον ελληνικό λαό άλλη ελπίδα από την Χρυσή Αυγή!



Rothchild: Αν μας φύγει η Ελλάδα καταστραφήκαμε!

Ολοκληρώνοντας, αφιερώνω σε κάποιους μοιρολάτρες που έχουν –λίγο ως πολύ- πειστεί από τη συστημική προπαγάνδα, ότι «δε γίνεται τίποτα», «δεν υπάρχει άλλος δρόμος» κ.τ.λ., την έκθεση του… αρχαιότερου τοκογλυφικού οργανισμού του κόσμου (Rothchild) για τις συνέπειες ενός «Grexit» (εθελουσία ή αναγκαστική εγκατάλειψη της Ευρωζώνης από την Ελλάδα) στην παγκόσμια οικονομία: «Ένα Grexit θα μπορούσε να προκαλέσει τη χειρότερη οικονομική καταστροφή στην ιστορία… Ένα Grexit θα μπορούσε να οδηγήσει σε διάλυση του ευρώ μέσω ενός ντόμινο. Θα ήταν ελεγχόμενο, αλλά θα προκαλούσε σοβαρή ζημιά, σε σημείο που το ευρωπαϊκό οικοδόμημα θα κατέρρεε… Γι’ αυτό δεν πρόκειται να συμβεί…».



Χρυσή Αυγή, για να τους αλλάξει τα… φώτα!

Σκεφτείτε τι όπλο έχει στη διάθεσή της η Ελλάδα και δε μπορεί να το εκμεταλλευθεί για να εκβιάσει τους διεθνείς τοκογλύφους, γιατί η κατεστημένη πολιτική της τάξη –από ψοφοδεξιά μέχρι και άκρα αριστερά- είναι πουλημένη σ’ αυτούς! Και φανταστείτε τι θα γινόταν, αν ήταν σήμερα η Χρυσή Αυγή στη θέση του πουλημένου ΣΥΡΙΖΑ! Βεβαίως, μπορεί να μην είναι τώρα σ’ αυτή την θέση η Χρυσή Αυγή, αλλά μπορεί να έρθει με την ψήφο σας την 25η Ιανουαρίου και τότε θα δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος! Άντε και καλό «βόλι»!



(Το παραπάνω κείμενο δημοσιεύεται στην εφημερίδα Χρυσή Αυγή που κυκλοφορεί).
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]