Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ

| No comment


Οι συναγωνιστές  Γραικός Φώτης, Γρέγος Αντώνιος, Ζησιμόπουλος Πολύβιος και Τσακίρης Μιχαήλ παρευρέθηκαν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των εργαζομένων στο εργοστάσιο της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης και είχαν ενημέρωση από συνδικαλιστές της ομοσπονδίας και των σωματείων εργαζομένων.




Οι εργαζόμενοι στο εργοστάσιο ζάχαρης στο Πλατύ Ημαθίας διαμαρτύρονται για τις μεθοδεύσεις της κυβέρνησης που οδηγούν στο κλείσιμο του εργοστασίου. Συμπαραστάτες στον αγώνα τους έχουν και τους τευτλοπαραγωγούς της περιοχής, οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι για την παραγωγή που παρέδωσαν.

Η πλήρης υποταγή στις μνημονιακές επιταγές, που απαιτούν την αποβιομηχάνιση της Ελλάδας και την εξάρθρωση της αγροτικής παραγωγής, έχουν οδηγήσει τους εργαζομένους στην απελπισία. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή τάσσεται απερίφραστα υπέρ της στήριξης της ελληνικής βιομηχανίας και των Ελλήνων αγροτών ως μόνη ελπίδα για την έξοδο της χώρας από τα μνημόνια και την υποταγή και θα στηρίξει με κάθε τρόπο τα δίκαια αιτήματα των εργαζομένων και των παραγωγών.
 
ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]