Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΚΑΝΟΥΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΣΙΠΡΟΚΑΜΜΕΝΙΣΤΑΣ Η ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΜΕΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ;

| No comment
Γράφει ο Αντίοχος
Ζούμε σε… ηρωικές εποχές, με πρωταγωνιστές τους… σκληρούς του ΣΥΡΙΖΑ (και δεν τους φαινότανε!), που έχουνε πάρει φόρα και σκίζουνε αβέρτα… γάτες, τρόικες, Μέρκελ, Νταισελμπλουμ και ότι άλλο βρεθεί μπροστά τους!
Έτσι, οργιάζουν τα παπαγαλάκια των Τσιπροκαμμένων, που έχουνε ζωστεί τα… φυσεκλίκια και πυροβολούν κατά βούληση, τους… εχθρούς του Έθνους. Και δώστου για τη… σβουριχτή σφαλιάρα του Τσίπρα στους Ευρωπαίους «δανειστές» μας και μπήχτου για τον Ντάισελμπλουμ που τσαντίστηκε από τη σθεναρή αντίσταση του συντρόφου Βαρουφάκη και είχε… παγωμένη χειραψία μαζί του (ενώ έφυγαν και με διαφορετικά ασανσέρ – ω, αυτό πια παραήταν… αντιστασιακό!!!).

Από την άλλη, καθώς λένε οι πληροφορίες, οι… φίλοι μας οι Γερμανοί αποφάσισαν να τρίξουν τα δόντια στους εν Αθήναις… αντιστασιακούς και η φράου Μέρκελ, σε μία προσπάθεια να… στριμώξει τον Τσίπρα  αποφάσισε να μην τον δει ούτε επίσημα, αλλά ούτε καν στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί περίπου σε δύο εβδομάδες. Μωρέ τι μας λες!

Επίσης, ο… σκληρότερος των σκληρών Σόιμπλε, προανήγγειλε άκαμπτη στάση απέναντι στους… Τσιπροκαμμενίστας (κατά το «Σαντινίστας», «Ζαπατίστας» και άλλες παρόμοιες λατινοαμερικάνικες καταστάσεις…), απαιτώντας σεβασμό στους «κανόνες» (ήτοι στα Μνημόνια) και κοκορεύτηκε ότι η Γερμανία δεν… εκβιάζεται.


 

Ωρε ειν’ αλήθεια όλα αυτά, ή μήπως είναι συνεννοημένοι και μας δουλεύουνε ψιλό γαζί; Συμβαίνει βεβαίως το δεύτερο, διότι η συγκυβέρνηση των Τσιπροκαμμένων πρέπει να βρει μια καλή δικαιολογία να παραμυθιάσει τους ψηφοφόρους της, για να κάνει την αναμενόμενη μεγάλη… κωλοτούμπα από τα προεκλογικά της φούμαρα και να εφαρμόσει τις μυστικές συμφωνίες που υπέγραψε (επίσης προεκλογικά) με τους διεθνείς τοκογλύφους, για να της επιτρέψουν να ανέλθει στην εξουσία. Και η δικαιολογία αυτή θα είναι πως, δώσαμε… σκληρή μάχη, κοιτάξαμε τον εχθρό στα… μάτια, τον χορτάσαμε… σφαλιάρες, αλλά τελικά… πέσαμε ηρωικά! Κι έτσι, θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς θα συνεχίζουμε να τρώμε στη μάπα τα Μνημόνια!



(ΥΓ): Και για να εξηγούμεθα: όταν κάποιος αρχίζει μια «διαπραγμάτευση» διαβεβαιώνοντας δημοσίως την άλλη πλευρά, ότι δε θα προβεί σε μονομερείς ενέργειες, κοροϊδεύει την κοινωνία. Τόσο απλά!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]