Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ !!!

| No comment
Γράφει ο Αθανάσιος
Αγαπητοί συναγωνιστές, χαίρετε.
Είναι γνωστό τοις πάσι το γεγονός ότι οι απατεώνες και οι εγκληματίες αλληλοϋποστηρίζονται όταν απειλούνται και ιδιαιτέρως όταν επίκεινται αποκαλύψεις των έκνομων δραστηριοτήτων τους.
Όταν μάλιστα οι «δραστηριότητες» αυτές περιλαμβάνουν παραχάραξη, συκοφαντίες, ψεύδη και απειλές προς κάποιους που ξεσκεπάζουν τις υπόγειες, έκνομες και δόλιες συναλλαγές τους, αυτό αποτελεί μέγιστη πρόκληση για τη δικαιοσύνη.

Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα στην Πατρίδα μας με τον έμμισθο, από το «ίδρυμα» της Μέρκελ, συκοφάντη του Κινήματός μας Ψαρρά, τη βοθροφυλλάδα των φωτομοντάζ «Εφημερίδας των Συντακτών» http://www.akous.gr/post.asp?uid=13889 και το σιχαμερό συνονθύλευμα αναρχομαρξιστών και κλεφτοπασόκων του ΣΥΡΙΖΑ http://left.gr/news/sto-stohastro-ton-naziston-i-efsyn

Τα συνεταιράκια στην ψευτιά, τη συκοφαντία και την παραπληροφόρηση, τα λιγούρια της εξουσίας, οι θλιβεροί συνένοχοι του «παναθηναϊκάκια», αυτοί που έκαναν «γαργάρα» την ομολογία Μπαλτάκου για την αντισυνταγματική εκτροπή που συντελείται αυτή τη στιγμή, δείχνουν με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο τις προθέσεις τους.

Αναφέρεται χαρακτηριστικά στο ανωτέρω εμετικό δημοσίευμα το εξής: «Το βίντεο αυτό, το οποίο αποτελεί πλήρη απόδειξη για τη διάθεση της οργάνωσης να διαπράττει το αδίκημα της αντιποίησης αρχής, προσθέτοντας και την παράνομη βία στη δράση της, δεν εμπίπτει βέβαια στην κατηγορία των «προσωπικών δεδομένων». Ειδικά όταν προέρχονται από τον Κασιδιάρη με τις γνωστές επιδόσεις».


 

Ο Ψαρράς παρέα με τις συνιστώσες των βομβιστών και των αλητήριων των «στεκιών» και των «καταλήψεων», αποφασίζουν τι αποτελεί προσωπικό δεδομένο και τι όχι, κρίνουν και κατακρίνουν ανθρώπους ανάλογα με τις ιδεολογικές τους τοποθετήσεις και κατά τα λοιπά είναι αυτοί που «κόπτονται» για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», εκτός από αυτά των Ελλήνων φυσικά.

Αντί να βρίσκονται ενώπιον της δικαιοσύνης κατηγορούμενοι για πλαστογραφία, συκοφαντική δυσφήμιση, ψευδορκία και ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ, όλοι αυτοί οι γελοίοι και δούλοι ξένων κέντρων εξουσίας, τολμούν να μιλούν για «απόπειρα υπονόμευσης του κύρους δημοσιογράφων».

Η μπόχα που αναδύει αυτή η σιχαμερή Μαφία έμμισθων κονδυλοφόρων και αναρχομαρξιστών λιγουριών της κουτάλας της εξουσίας, είναι ένα αποκαλυπτικό προοίμιο για το τι μέλλει γενέσθαι εάν αυτοί οι ρακένδυτοι, ανυπόληπτοι και μνησίκακοι νοσταλγοί του Στάλιν λάβουν θέσεις εξουσίας.

Η «επένδυση» όμως που έχουν κάνει στην απελπισία του ελληνικού λαού, τη σκανδαλώδη προβολή από τα ΜΜΕ των «καπιταλιστών» καθώς και η ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΗ οσφυοκαμψία και «διαλλακτικότητα» που εσχάτως επιδεικνύουν προς τους ξένους επικυρίαρχους, δεν θα τους χαρίσει παρά μία βραχύβια και σίγουρα ταραχώδη εξουσιαστική «εμπειρία».

Λίαν συντόμως οι Έλληνες θα διαγράψουν από την πολιτική τους συνείδηση αυτές τις εγκληματικές συμμορίες, οι οποίες με την ανοχή και τις ευλογίες της αποθανούσης μασονοδεξιάς κατέλαβαν το χώρο της πολιτικής με τις πρακτικές της ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ, της ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ και της ΨΕΥΤΙΑΣ, οι οποίες είναι συνυφασμένες με την ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ της ιδεολογίας τους.

Και τότε θα κληθούν να λογοδοτήσουν για τα αναρίθμητα ανομήματα κι εγκλήματά τους στη δικαιοσύνη, όχι αυτή του «παναθηναϊκάκια» και αυτών που αθωώνουν τις συμμορίες των κουκουλοφόρων τους, αλλά αυτή που θα φέρει στην Πατρίδα μας η Εθνική κυβέρνηση της Χρυσής Αυγής.

Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ζήτω η Νίκη!
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]