Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Όποιος θέλει να παλέψει για οικογένεια και για πατρίδα ας ξεσηκωθεί. Τα ψέματα τελείωσαν !!!

| No comment


Η χώρα βρίσκεται  ίσως στην κρισιμότερη ιστορική καμπή της στην μεταπολεμική της ιστορία. Τα πολιτικά κόμματα ,του άλλοτε κραταιού δικομματισμού, πνέουν τα λοίσθια και μόνο κάποια σάπια απομεινάρια τους ,υποστηριζόμενα από ξένα κέντρα , τα βοηθούν να αναπνέουν ακόμα.  Το πρωινό της 26ης Γενάρη που έρχεται είναι η αρχή ενός νέου κύκλου γεγονότων που θα πυροδοτηθούν την προηγούμενη νύχτα ,εάν και εφόσον όλα κυλήσουν ήρεμα ως τότε . Καθημερινά βλέπουμε τα καθεστωτικά μέσα να προπαγανδίζουν καθαρά υπέρ της τωρινής κυβέρνησης πυροβολώντας αυτό που έρχεται. Οι πάντες νομίζουν ότι ο τρόμος όλων είναι ο ΣΥΡΙΖΑ οι ‘’κομμουνισταί’’ που θα έρθουν να μας πάρουν τα σπίτια. Όμως όχι. Ο τρόμος τους αντιστοιχεί σε δυο και μόνο λέξεις : ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. 
Αυτό φοβούνται όλοι αυτοί.  Την πολιτική κάθαρση που οι εθνικιστές θέλουν να φέρουν, την ανατροπή της ιδιωτικής τους οικονομίας και τον  κρατικό παρεμβατισμό στην σχεδιασμένη οικονομία  με , έμφαση στο πρωτογενή τομέα , που έρχεται , την σεισάχθεια , την εθνική ανεξαρτησία και την λαϊκή κυριαρχία . Αυτά που όλος ο συφερτός της κυβέρνησης δε τολμά να πει και που ο ΣΥΡΙΖΑ σύντομα  , σε ότι έχει υποσχεθεί , θα κάνει κυβίστηση και θα δείξει σεβασμό στην Φράου Μέρκελ και στον Σόιμπλε . Σεβασμό στον θύτη όμως δείχνει μόνο ο σκλάβος.

Όλοι λοιπόν που θέλουμε να δούμε τον Λαϊκό Σύνδεσμο δυνατό. Όλοι όσοι επιθυμούμε οι φαύλοι να τιμωρηθούν. Όλοι όσοι θέλουμε ένα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά μας πρέπει να αφήσουμε την ασφάλεια και την ηρεμία μας και να τρέξουμε. Πρέπει όλοι να διαφυλάξουμε κάθε ψήφο που οι κυβερνητικοί θα προσπαθήσουν να μας κλέψουν. Καθένας από εμάς πρέπει να γίνει η φωνή του φυλακισμένου αρχηγού μας και των λοιπών συναγωνιστών μας που είναι παρανόμως έγκλειστοι και να ανάψουμε φωτιά στις καρδιές  όλων των ελλήνων σε όλη την επικράτεια. 


Στην αρχή των διώξεων οι λαχανοφυλλάδες τους και οι σκευωροί έφτυναν επάνω μας.  Νόμιζαν ότι είχαν τραυματίσει θανάσιμα τον λέοντα. Μας είχαν δεμένους και χάλασαν πολύ νωρίς το μπαρούτι τους πάνω μας. Αυτός ήταν ο μαγικός τρόπος να μας ατσαλώσουν , να μας ερεθίσουν και να μας καταστήσουν άτρωτους. Τώρα ήρθε η ώρα  της εφόδου . Η ώρα του αγώνα για ακόμα μια φορά. Η αρχή της πορείας προς την νίκη. Τότε και μόνο τότε θα βρουν ηρεμία και ανάπαυση οι τιμημένοι ήρωες μας που κάθε στιγμή κοιτούν και είναι περήφανοι για εμάς από εκεί πάνω.  

ΓΙ’ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ  ΤΗΣ 25Ης ΙΑΝΟΥΡΙΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΕΣ ‘’ΣΕΙΡΗΝΕΣ’’ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΘΕΣΗ.

ΔΕΝ ΧΑΛΑΡΩΝΟΥΜΕ. 

ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ. 

ΕΓΡΑΦΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΟΡΤΑ – ΠΟΡΤΑ ΞΕΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. 

ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΣΕΞ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ.

ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ

ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ

ΜΑΥΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]