Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΟΥΝ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΑ ΚΑΘΕ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ, ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΧΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ !!!

| No comment
Πολλά ακούστηκαν από τους παπαγάλους της παραπληροφόρησης σχετικά με τα οικονομικά της Χρυσής Αυγής. Πολλά και απολύτως ψεύτικα. Και τι δεν ακούσαμε... Για «σκοτεινούς χρηματοδότες», για «μαύρα ταμεία» και πολλά άλλα.
Μάλιστα ο προστατευόμενος του Σαμαρά, Πρετεντέρης, είχε κάνει λόγο μέχρι και για «είσπραξη της προηγούμενης βραδιάς», αναφερόμενος σε πεντακάθαρα χρήματα που είχαν βρεθεί στο σπίτι του Αρχηγού και τα οποία αποδόθηκαν πίσω, αφού ούτε η «παράγκα Μπάμπη» δεν μπορούσε να τα «βρωμίσει».
Από τότε τα παπαγαλάκια έχουν διαψευστεί πολλές φορές, αλλά δεν μετέδωσαν ούτε μία από αυτές, πιστοποιώντας ότι δεν είναι δημοσιογράφοι, αλλά επαγγελματίες ψεύτες και προπαγανδιστέςΤους παραθέτουμε σήμερα άλλη μία απόδειξη σχετικά με την καθαρότητα των οικονομικών της Χρυσής Αυγής, που έρχεται να προστεθεί στο πόρισμα του ΣΔΟΕ και τις πολλές και εξαντλητικές έρευνες ορκωτών λογιστών, στις οποίες διαπιστώθηκε ότι η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο καθαρό κόμμα:

 




xryshaygh.com

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]