Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Φοβού το κλεφτοπασόκ όπου και αν κρύβεται! Τιμωρείστε όσους του δίνουν ανάσες ζωής εξαπατώντας μας

| No comment


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Μην ψηφίζετε κόμματα που έχουν στις τάξεις τους κλεφτοπασόκους. Και τέτοια είναι εκτός του Πασοκ του Βενιζέλου και το Πασοκ του Παπανδρέου, είναι και ο Σύριζα και το Ποτάμι.



Στις ερχόμενες εκλογές, εν μέσω μίσους και αλληλοσπαραγμού συγκρούονται (ή μήπως όχι;) τα απανταχού ΠΑΣΟΚ:
Το ΠΑΣΟΚ – ΠΑΣΟΚ του προεδρεύοντος αντιπροέδρου Βενιζέλου, που “κατάφερε” να κάνει ένα κόμμα απόκομμα, αλλά διατηρεί και διαχειρίζεται το διακριτικό τίτλο αν και πολλές φορές θέλησε να αλλάξει την ταμπέλα. Είτε να το κάνει "ΕΛΙΑ", είτε να το κάνει "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ".
Το ΚΙΝΗΜΑ – ΠΑΣΟΚ, προεδρεύοντος του υιού του Ιδρυτού της παράταξης Ανδρέα Παπανδρέου, του πατριάρχη της διαπλεκόμενης κομματοκρατίας.
Το νέο κλεπτοπασόκ με την ονομασία ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και το ΠΟΤΑΜΙ -ΠΑΣΟΚ του προβεβλημένου από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης Σταύρου θεοδωράκη, σαν συνέχεια του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ.
Ιδού οι αποδείξεις
Το κλεφτοπασόκ στον Σύριζα: 

Ν. Κασσιμάτη; Πρώην αυλοκόλακας του ΓΑΠ, σήμερα πολιτεύεται με τον Σύριζα στην Β'Πειραιά

Αντώνης Κοτσακάς: Aπό τους υπουργούς και έμπιστους του Ανδρέα Παπανδρέου και, κυρίως, πρωτοπαλίκαρο του κ. Τσοχατζόπουλου.

Νίκος Κοτζιάς: είναι αυτό που λέμε «πασπαρτού της πολιτικής». Mυστικοσύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου λίγο πριν αναλάβει ο Γ.Α.Π. το υπουργείο Εξωτερικών. Διετέλεσε πρόεδρος του ΙΣΤΑΜΕ και έμεινε δίπλα στον Γιώργο Παπανδρέου μέχρι τη στιγμή που ο Γιώργος υποχώρησε στο Μνημόνιο. Οι κοντινοί συνεργάτες του Γιώργου Παπανδρέου ισχυρίζονται πως ο Νίκος Κοτζιάς είναι ο άνθρωπος που καθοδήγησε τον Γιώργο Παπανδρέου στην προεκλογική περίοδο του 2009 υποστηρίζοντας την πολιτική του «λεφτά υπάρχουν». 

Ευάγγελος Χωραφάς: για πάνω από 25 χρόνια ήταν στέλεχος κορυφής του ΠΑΣΟΚ και σύμβουλος του Άκη Τσοχατζόπουλου. Τα τελευταία δύο χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του Αλέξη Τσίπρα.

Γιώργος Ραφτόπουλος: πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ, ο οποίος επί Ανδρέα Παπανδρέου έδωσε το δικαίωμα σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ να φτιάξουν την αντι-ΓΣΕΕ με το περίφημο άρθρο 4. 

Σπύρος Κοτσιάς: πρώην πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών. Είναι ο γνωστός τύπος του «δώσ’ τα όλα για τον ΟΣΕ». Ήταν από τα πιο σκληρά συνδικαλιστικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ και από τους ανθρώπους που δεν επέτρεψαν να γίνει η παραμικρή κίνηση για να μειωθεί το όργιο σπατάλης στον ΟΣΕ. Να θυμίσουμε ότι ο ΟΣΕ κόστιζε το 2009 1 δισ. ευρώ το χρόνο στο Δημόσιο. Και αυτός είναι σήμερα σύμβουλος του Αλέξη.

Παναγιώτης Κουρουμπλής: πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ και τώρα βουλευτής με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Έφτιαξε μια ενωτική κίνηση μαζί με άλλα στελέχη του ΠΑΣΟΚ, αλλά στο τέλος μπήκε στο μαντρί του Τσίπρα. Θέλει να έχει τη δική του συνιστώσα, αλλά οι νέοι σύντροφοί του στον ΣΥΡΙΖΑ μάλλον διαφωνούν. Ξέρουν βλέπετε... 

Λούκα Κατσέλη: από το πουθενά έγινε η στενότερη συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος την επέβαλε στο κόμμα με το «έτσι θέλω» και μάλιστα την έκανε και υπουργό. Το κόμμα που σύστησε με τον Χάρη Καστανίδη ( Πασοκ βεβαίως) «πάτωσε» στις εκλογές και, όπως όλα δείχνουν, η ίδια στο εξής θα πορεύεται με τον κ. Τσίπρα. Μάλιστα, ο Mr Tsipras πρότεινε τον Γεράσιμο Αρσένη, σύζυγο της Λούκας Κατσέλη και για 30 χρόνια υπουργό του ΠΑΣΟΚ, για τη θέση του υπηρεσιακού πρωθυπουργού.

Φυσικά δεν είναι μόνο αυτά τα στελέχη που έχουν μεταφερθεί στον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι δεκάδες τα συνδικαλιστικά στελέχη του ευρύτερου δημόσιου τομέα που πριν από έναν χρόνο «προσκυνούσαν» το ΠΑΣΟΚ και τώρα μετακομίζουν ομαδικώς στο νέο κόμμα εξουσίας, τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ερώτημα: ο Αλέξης Τσίπρας με αυτά τα κατακάθια της πολιτικής ζωής θα κυβερνήσει; Με αυτή την καμαρίλα και με αυτά τα κρατικοδίαιτα ερπετά, που εδώ και χρόνια πίνουν το αίμα του ελληνικού λαού, θα στελεχώσει την κυβέρνησή του;

Τη Σημιτική “τιποτολογία” έχει αντιγράψει ο Σταύρος και αυτή αναπαράγει με κάθε αποστροφή του λόγου του. Μια ατελείωτη λεκτική προσπάθεια προκειμένου να μην πει τίποτα συγκεκριμένο. Εάν όμως εδώ εξαντλούνταν η πολιτική κληρονομιά του Σημίτη τα πράγματα θα ήταν καλά! Δυστυχώς ο Σταύρος έχει φτιάξει ένα κόμμα, που ιδεολογικά το προσδιορίζει στο ριζοσπαστικό Κέντρο (μόνο αυτός ξέρει τι είναι), τα μηνύματα όμως, που εκπέμπει, είναι από συντηρητικά έως νεοφιλευλεύθερα. Τα προβεβλημένα στελέχη του ΠΟΤΑΜΙΟΥ είναι γυρολόγοι, εραστές της εξουσίας, από όλο το φάσμα της πολιτικής ζωής και εκτείνονται από τον “αριστερό” Λυκούδη έως τον νεοφιλευλεύθερο Σκυλακάκη. Σε αυτό το κόμμα βρήκαν καταφύγιο από γνωστούς τρόφιμους των ΜΜΕ όπως ο Τατσόπουλος, ο Ψαριανός και ο Τσιόδρας έως τραπεζικά μεγαλοστελέχη όπως ο Θεοχάρης, προκειμένου να διαιωνίζεται το τρίγωνο Εξουσία – Τράπεζες – ΜΜΕ, που δυναστεύει τις ζωές μας τα τελευταία πολλά χρόνια.

Εκτός συναγωνισμού, συνεργάτης όμως του κλεφτοπασόκ και η ΝΔ του Σαμαρά, ανάστησε αντί να διώξει το Πασοκ του Βενιζέλου συνεργάστηκε μαζί του.
Σήμερα βρήκαν καταφύγιο κι εκεί κλεφτοπασόκοι.. Αμ πως;
Ιδού: Γκερέκου, μην ξεχνάτε την υπόθεση των φόρων του συζύγου της Τ. Βοσκόπουλου, Ο Β. Οικονόμου, η Σπυράκη κ.α.

Σκεφτείτε πως ταίριαξαν όλοι αυτοί και γιατί; Μη δίνετε το δικαίωμα της ολικής επαναφοράς στους κλέφτες και στους ψεύτες.
Μαύρο στους υπεύθυνους της συμφοράς μας! 

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - Η ΜΟΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]