Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΛΟΤΑΧΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑ: ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ !!!

| No comment
Μετά και την οργισμένη απάντηση του προέδρου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς κατά της ελληνικής κυβέρνησης για την απόφαση να διαφοροποιηθεί από την ανακοίνωση της ΕΕ για τη Ρωσία, το Μέγαρο Μαξίμου έσπευσε να «τα μαζέψει».
Συγκεκριμένα, η ελληνική κυβέρνηση αφήνει τώρα να εννοηθεί πως η διαμαρτυρία της στην ΕΕ "δεν είχε να κάνει με τις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας", αλλά να μωρέ, απλά γιατί δεν ζητήθηκε η άποψη της Ελλάδας.

Και ο Βαρουφάκης «τα μαζεύει»

Στον ίδιο τόνο ήταν και η αναφορά του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος σε ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο έγραψε ότι το πρόβλημα δημιουργήθηκε γιατί θεωρείται δεδομένη η άποψη της ελληνικής κυβέρνησης, «χωρίς να έχει ενημερωθεί περί τίνος πρόκειται!».

Μάλιστα, ο κ. Βαρουφάκης τα έβαλε και με τους δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο, λέγοντας: «Μπορούν οι δημοσιογράφοι σε όλο τον κόσμο να προσπαθήσουν να κάνουν αυτή τη σημαντική διάκριση ανάμεσα στη διαμαρτυρία μας για το γεγονός ότι μας παρέλειψαν και στη διαμαρτυρία για αυτές καθεαυτές τις κυρώσεις; Ή είναι πολύ πολύπλοκο για αυτούς;».


 

Είναι ενδεικτικό ότι την ανάρτησή του ο Γιάνης Βαρουφάκης την έγραψε στα αγγλικά, καθώς απευθυνόταν και σε διεθνές ακροατήριο.

Είμαστε και πολύγλωσσοι... Γενικά! Άλλη γλώσσα, λιονταρίσια, μιλάμε στην Ελλάδα, άλλη γλώσσα, πιο γατίσια, μιλάμε στο εξωτερικό.
xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]