Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Εγκεφαλικό έπαθε ο Βενιζέλος χθες που ο ΓΑΠ αρνήθηκε πως τον πρότεινε για πρωθυπουργό - Μα κι αυτός; Πως τόλμησε να διαψεύσει τον μέγα Πασοκάρχη;

| No comment


Αντί να απολογούνται ΆΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΟΙ για τα έργα και τις ημέρες του κλεφτοπασόκ, τριγυρνούν τα κανάλια και δίνουν συνεντεύξεις. 



Και μπορεί να μένουν επτά μέρες ως τις εκλογές, ο Ευάγγελος Βενιζέλος όμως, αντί να επικεντρώνεται στον προεκλογικό αγώνα του ΠΑΣΟΚ, σκαλίζει τα αρχεία του, προσπαθώντας να αποδείξει τα αυταπόδεικτα.
Αφορμή, οι χθεσινές δηλώσεις του Γιώργου Παπανδρέου περί ανατροπής του το 2011, τις οποίες και επιχειρούν να αποκρούσουν στο ΠΑΣΟΚ επιστρατεύοντας τώρα ως και δηλώσεις του αδερφού του πρώην πρωθυπουργού, Νίκου Παπανδρέου ή και τη …λίστα των βουλευτών που διαγράφηκαν ή ανεξαρτητοποιήθηκαν από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ κατά τη διετία διακυβέρνησης της χώρας από τον Γιώργο Παπανδρέου.

Φταρνίστηκε η νύφη, σχόλασε ο γάμος... 

Αφήστε ρε λαμόγια την σπέκουλα και πες τε μας για τα έργα και τις ημέρες του κλεφταρά Τσοχατζόπουλου, του απατεώνα Πακωνσταντίνου με την απόκρυψη της Λίστας Λαγκάρντ, του κλεφτοπασόκου Βενιζέλου με τα γερμένα υποβρύχια, του ΓΑΠ με τον μνημόνιο, πέστε μας για το Χρηματιστήριο, για τον Παπαντωνίου, τον Μαντέλη, τον Τσουκάτο και το 1.000.000 της Siemens, για τον αρχιερέα της διαπλοκής Σημίτη. Πες τε μας για έργα και τις ημέρες του Πάγκαλου.

Αιδώς αργείοι που αν είχατε τσίπα θα έπρεπε τουλάχιστον να μεταναστεύατε και όχι να πολιτεύεστε.

xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]