Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΟΙ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΟΥΝ Ν’ ΑΠΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ.

| No comment


Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

Πέραν του ότι η διαλεκτική και η επιχειρηματολογία τους εκτός από χρεοκοπημένη, είναι και ξεπερασμένη, εκτός του ότι ποτέ και από πουθενά δεν γίνεται νύξη για τα στειλιάρια και τα ρόπαλα που κρατάει το ΠΑΜΕ κατά τις διάφορες συγκεντρώσεις και πορείες του, εκτός του ότι υπάρχουν πάμπολλες φωτογραφίες συνδικαλιστικών στελεχών του ΚΚΕ να κάνουν χρήση των προαναφερόμενων αξεσουάρ, επιδιδόμενοι  σε άγριους ξυλοδαρμούς χωρίς να ιδρώσει το αυτάκι κανενός υπευθύνου, το κόμμα που ιστορικά φέρει το στίγμα του Εθνικού προδότη, που συστρατεύτηκε με Βούλγαρους κομιτατζήδες, Σέρβους και μουσουλμάνους, που μέχρι Πομάκους δεν δίστασε να βάλει στις τάξεις του προκειμένου να ανατρέψει την νόμιμη Ελληνική κυβέρνηση και να πνίξει την Χώρα στο αίμα του Εμφύλιου σπαραγμού, δεν έχει ούτε ιερό, ούτε όσιο. Μας καταγγέλλουν λοιπόν οι αρουραίοι του Περισσού για καταστροφή προεκλογικού υλικού.



Και εμείς με τη σειρά μας τους καταγγέλλουμε για ανηθικότητα, ασυνειδησία και προσπάθεια χειραγώγησης και πλύσης εγκεφάλου, αφού ανάρτησαν κομματικό  πανό τους στην περίφραξη δημοτικού σχολείου.

Ας θυμηθούμε όλοι τι είχε συμβεί και πόσο είχαν ασχοληθεί σύσσωμα τα ΜΜΕ με τα Εθνικιστικά συνθήματα που βρέθηκαν γραμμένα στους τοίχους του Ανοικτού σχολείου Μεταναστών στη Νίκαια. Πόσες και πόσες φορές σε μια ημέρα επανέλαβαν την είδηση περιγράφοντας το γεγονός με τους προσφιλείς  χαρακτηρισμούς, που χρησιμοποιούν κατά κόρο, όταν αναφέρονται στη Χρυσή Αυγή. «Ανατριχιαστικό» και «απίστευτο». Επίσης ας θυμηθούμε τι συναγερμός είχε ξεσπάσει από τα μαθήματα ιστορίας, που κάποια Τοπική οργάνωσή μας, είχε αποφασίσει να κάνει σε μικρά παιδιά με την συγκατάθεση φυσικά των γονέων τους.

Και ερωτούμε.

Αυτά τα ασυνείδητα κομματόσκυλα, αυτοί οι άεργοι κομματοσυντήρητοι, όπως ο γενικός γραμματέας τους, ποιόν ρώτησαν και από ποιού την άδεια πήραν προκειμένου ν’ αναρτήσουν ένα καθαρά κομματικό πανό στον φράκτη ενός δημοτικού σχολείου (!!!!!) παρακαλώ. Όχι γυμνασίου, όχι λυκείου που τέλος πάντων υπάρχει μια υποτυπώδης πολιτική συνείδηση και κάποια σχετική κριτική ικανότητα, αλλά εμπρός σε μικρά παιδιά.

Αν αυτό δεν είναι πλύση εγκεφάλου, αν αυτό δεν είναι μια ασυνείδητη προσπάθεια χειραγώγησης, αν αυτό δεν είναι ανατριχιαστικό και  απίστευτο, τότε τι είναι;;;

Δηλαδή το επόμενο βήμα, αφού η Πολιτεία αδιαφορεί και ολιγωρεί, είναι να μοιράζουν στους μικρούς μαθητές προκηρύξεις και κομματικά φυλλάδια και να τους κάνουν μαθήματα προλεταριακής διαφώτισης.

Όπως ακριβώς έκαναν οι Ερυθροί Χμέρ στην Καμπότζη, όπως ακριβώς έκαναν οι φρουροί της επανάστασης στη Μαοϊκή Κίνα που δίδασκαν τα μικρά παιδιά να απορρίπτουν την θρησκεία και την οικογένεια.

Να ποιοι πραγματικά προσπαθούν να δηλητηριάσουν τα παιδικά μυαλά, να ποιοι είναι αυτοί που καταλύουν τον νόμο και την δημοκρατία.

Γιατί αγαπητοί, ιστορικά ο Σταλινισμός έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πλέον απολυταρχικά καθεστώτα, όπου τα παιδιά δεν δίσταζαν να καταγγείλουν  στο κόμμα, τους ίδιους  τους γονείς τους και επίσης είναι πασίγνωστη σε όλους η πλύση εγκεφάλου και το μίσος που ενστάλαζαν στην νεολαία.

Κατά τ’ άλλα μεγαλύτεροι ναζιστές και φασίστες, βάσει της δικής τους ερμηνείας των όρων, από τα κομματικά παράσιτα του ΚΚΕ δεν υπάρχουν. Και φυσικά δεν σταματούν καθημερινά να το αποδεικνύουν.

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]