Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΝΙΚΟΥ ΜΙΧΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΕ ΚΑΤ΄ ΟΙΚΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ – ΒΙΝΤΕΟ

| No comment


Συνέντευξη στο ανεξάρτητο AntonioNews.gr έδωσε ο διωκόμενος βουλευτής Ευβοίας της Χρυσής Αυγής, Μίχος Νικόλαος, στο γραφείο του Κινήματος εντός του Κοινοβουλίου. Υπενθυμίζεται ότι ο συναγωνιστής Μίχος βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό, με τη δυνατότητα να προσέρχεται στη Βουλή φρουρούμενος.



Σημειώνεται ότι ΟΛΑ ΤΑ ΕΥΒΟΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ (ραδιόφωνα, εφημερίδες και ιστολόγια) αποκρύπτουν τα Δελτία Τύπου του Λαϊκού Συνδέσμου ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και κανένα δεν καλεί υποψηφίους ή εκπροσώπους του κόμματος, αδιαφορώντας για τις επιταγές του Νόμου. Η κατηγορία που «βαραίνει» τον Συναγωνιστή είναι ανύπαρκτη, όπως οι… σφαγές αμνοεριφίων.

Για την Χούντα του Σαμαρά – Βενιζέλου αρκεί να είναι κανείς βουλευτής της Χρυσής Αυγής, ώστε να διώκεται ποινικά και να φυλακίζεται αντισυνταγματικά. Υπενθύμισε, δε, τις δηλώσεις Σαμαρά εξηγώντας έτσι τον λόγο για τον οποίο αρχικά αφέθηκε ελεύθερος με τους Κασιδιάρη και Παναγιώταρο, καθώς τότε ο Σαμαράς δεν είχε πάρει ακόμα τηλέφωνο. Η συγκυβέρνηση του μνημονίου με τις διώξεις ευελπιστούσε πως οι Έλληνες Εθνικιστές θα κάνουν πίσω, θα παρακαλέσουν και θα ξεχάσουν τις Ιδέες τους. Κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ. Οι Έλληνες Εθνικιστές δεν σκύβουν το κεφάλι και δεν παίρνουν εντολές από κανένα.

Ο Συναγωνιστής Μίχος κάνει τον προεκλογικό του Αγώνα από το σπίτι με την βοήθεια του τηλεφώνου, ενώ στην τ.ο. Ευβοίας μοιράζεται ένα dvd με τις δηλώσεις του. Η Χρυσή Αυγή βάζει πάνω απ’ όλα την αξιοπρέπεια, το ήθος, την Ιδέα για μια μεγάλη και ελεύθερη Ελλάδα. Ο Συναγωνιστής έδωσε βάση στο κοινοβουλευτικό έργο της Χρυσής Αυγής, που κάνει ασταμάτητα εδώ και δύο χρόνια, αναφέροντας τον Δένδια και εν συνεχεία τον Κικίλια που αρνούταν να απαντήσουν στις ερωτήσεις του Λαϊκού Συνδέσμου.

Επισήμανε, ακόμα, την άσχημη κατάσταση που βιώνει ο Έλληνας πολίτης με την μνημονιακή πολιτική και οδηγείται στην εξαθλίωση και στο κλείσιμο των επιχειρήσεων. Άλλο σημαντικό θέμα είναι και η λαθρομετανάστευση μετά το άνοιγμα των συνόρων από την ΝΔ. Όσον αφορά το θέμα των τζιχαντιστών, είναι ένα πρόβλημα που αφορά όλη την Ευρώπη, αλλά και που τα κράτη της ΕΕ είναι υπεύθυνα καθώς πίσω από όλα αυτά κρύβεται η CIA, η μοσάντ και οι μυστικές υπηρεσίες της Γερμανίας.

Η Χρυσή Αυγή ενδιαφέρεται για ψηφοφόρους που αγαπάνε την ελληνική σημαία και μάχονται γι’ αυτήν. Για όλα τα σοβαρά θέματα πρέπει να γίνονται δημοψηφίσματα. Οι Έλληνες ψηφοφόροι πρέπει να έχουν εμπιστοσύνη και να σταθούν δίπλα στην Χρυσή Αυγή.

Ο Αγώνας συνεχίζεται και ο Λαϊκός Σύνδεσμος δεν προδίδει κανέναν, όπως έχει αποδειχτεί πολλάκις. Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που μπορεί να φέρει ελευθερία στην Ελλάδα και να σταθεί απέναντι σε κάθε ανθελληνικό σχέδιο.
  ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]