Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ Δ. ΚΟΥΚΟΥΤΣΗ – Η. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΥ ΚΑΙ Λ. ΦΟΥΝΤΟΥΛΗ ΣΤΑ ΤΟΠΙΚΑ ΜΜΕ ΤΗΣ ΜΕΣΗΝΙΑΣ – ΒΙΝΤΕΟ

| No comment


Μια πρωτόγνωρη συνέντευξη Τύπου στο σπίτι του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Δημήτρη Κουκούτση. Ο λόγος που δόθηκε στην οικία του είναι η απόφαση του δικαστηρίου για κατ’ οίκον περιορισμό. Μαζί με τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής ήταν ο βουλευτής Ηλίας Παναγιώταρος και ο ευρωβουλευτής Λάμπρος Φουντούλης.



Στην αρχή πήρε το λόγο ο Δ. Κουκούτσης, που χαρακτήρισε το ψηφοδέλτιο της Χρυσής Αυγής άξιο και βγαλμένο από τα σπλάχνα του λαού, με ανθρώπους που πρεσβεύουν όλες τις τάξεις και όλη την επικράτεια της Μεσσηνίας. Στη συνέχεια μίλησε για τους έγκλειστους στη φυλακή αλλά και στα σπίτια τους βουλευτές του κόμματος και ευχήθηκε σύντομα να επιστρέψουν στα μετερίζια του αγώνα.

Εν συνεχεία μίλησε ο Λάμπρος Φουντούλης, αναφερόμενος σε έναν άνισο προεκλογικό αγώνα, κάτι που, όμως, δεν εμποδίζει το κόμμα να παραμένει ζωντανό και δυνατό.

Τελευταίος μίλησε ο Ηλίας Παναγιώταρος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι πρέπει να είναι η πρώτη φορά που δίνεται συνέντευξη Τύπου υποψήφιου και εν ενεργεία βουλευτή στο σπίτι του. Έπειτα αναφέρθηκε στην κατηγορία εναντίον των 16 βουλευτών της Χρυσής Αυγής , που «όταν ρωτούν τα αδικήματα που έχουν διαπράξει, η απάντηση είναι ότι είστε βουλευτής της Χρυσής Αυγής».

Επιπρόσθετα, μίλησε για τους αντιδημοκρατικούς θεσμούς της χώρας, ενώ εξαπέλυσε κατηγορίες κατά άλλων πολιτικών που, όπως είπε, θα έπρεπε να είναι στη φυλακή.

ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]