Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

"Χρυσή Αυγή! Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται"! Άρθρο του Βλαχόπουλου Δημήτρη!!

| No comment



Βρισκόμαστε πλέον ελάχιστες μέρες πριν το τέλος της προεκλογικής περιόδου.


Από τις εκλογές του 2012, πολλά έχουν αλλάξει, αλλά και πολλά είναι ίδια!



Όλοι ζήσαμε τον παραλογισμό, την αδικία και τις παράνομες και αντισυνταγματικές διώξεις του Αρχηγού και των Βουλευτών του τρίτου κόμματος της χώρας, αλλά και τις βόμβες στα γραφεία μας και τις δολοφονίες στελεχών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, με αφορμή ένα εντελώς τυχαίο και καταδικαστέο περιστατικό, του κοινού ποινικού κώδικα.



Όλα αυτά τα αισχρά παραμύθια τα οποία διακινούν ακόμη και σήμερα εναντίον μας η συμμορία των «ενημερωτών» είναι βέβαιο ότι ΔΕΝ θα επιτύχουν τον στόχο τους, ο οποίος δεν είναι άλλος από την ηθική και πολιτική εξόντωση του Κινήματός μας.



Εδώ και δύο χρόνια, έχει επιβληθεί από κανάλια, ραδιόφωνα, φυλλάδες και κάθε μέσο ενημέρωσης του λαού ένας ιδιότυπος και βαθειά φασιστικός αποκλεισμός, μια φίμωση της ελεύθερης φωνής των Ελλήνων Εθνικιστών.



Προσπαθούν να σταματήσουν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Μάταιος κόπος. Όσες στημένες δημοσκοπήσεις κι αν έδειξαν, όσα συκοφαντικά χολερικά κείμενα κι αν έγραψαν, δεν μπορούν να ανακόψουν την ανοδική πορεία του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.



Σήμερα, γίνεται μια μάχη να διαστρεβλωθεί ξανά η αλήθεια, και να επιβληθούν φαύλοι ξανά.



Ενώ είναι φανερό ότι κάποιοι είναι πιο ίσοι από τους ίσους...



Ποιοι είναι αυτοί; Μα οι επαγγελματίες πολιτικοί, αυτοί που με τρόμο και οδύνη βλέπουν τον Λαό να τιμά με την ψήφο του και να στέλνει στη Βουλή ένα Κίνημα Εθνικιστικό, το οποίο δεν αποτελείται από την συνήθη παρέα των αριστεροδεξιοκεντρώων, αλλά ευρίσκεται εκτός των συντεταγμένων τους. Τους βγήκαν τα μάτια το βράδυ των ευρωεκλογών και θα τους ξαναβγούν και πάλι το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου.



Γιατί οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι ήδη τρίτη δύναμη και στις επόμενες εκλογές θα είμαστε πρώτη.



Δεχόμαστε λοιπόν στα ίσα την πρόκλησή τους και πάμε για να διεκδικήσουμε την ψήφο του Ελληνικού Λαού στις 25 Ιανουαρίου ενάντια στην λάσπη τους και δεν τους φοβόμαστε γιατί έχουμε τον Λαό μαζί μας!



Γιατί μόνο ο λαός αποφασίζει. Και αν αποφασίσει Σαμαρά ή Τσίπρα, εμείς θα είμαστε ΕΚΕΙ!



Γιατί για εμάς δεν έχει σημασία τίποτε άλλο πέρα από την Ελλάδα. Και αν η φωνή μας δεν ακούγεται δυνατή στα ηχεία της τηλεόρασης, ακούγεται δυνατά στις πλατείες και στους δρόμους της χώρας.



Γιατί την ώρα που στην Πατρίδα μας ζουν δεκάδες χιλιάδες άστεγοι, την ώρα που εγκληματίες λαθρομετανάστες δολοφονούν Έλληνες, την ώρα που το κράτος δεν έχει να δώσει φάρμακα στους καρκινοπαθείς, την ώρα που στην χώρα ακμάζει η πορνεία και το εμπόριο ναρκωτικών, με την εγκληματικότητα να βρίσκεται στα ύψη, την ώρα που ο λαός μαστίζεται από την υπερδιογκωμένη ανεργία, την φτώχεια του λαού από τα μνημόνια, με παιδεία διαλυμένη, με σύστημα υγείας κατεστραμμένο, λες και έχει σημασία μετά τις 26 του μήνα ποιου το όνομα θα υπάρχει στην υπογραφή για το περαιτέρω ξεπούλημα των υποδομών και του πλούτου της χώρας μας. Του Τσίπρα; Ή του Σαμαρά;



Πόσο γελοίο μπορεί να φαντάζει αυτό αλήθεια; Δυστυχώς, όμως, δεν είναι γελοίο, είναι τραγικό! Γιατί ένα ολόκληρο Έθνος αφανίζεται.



Ο δικός μας αγώνας ΔΕΝ γίνεται για να εκλεγούν κάποιοι βουλευτές και να αποκτήσουν προνόμια, είναι Αγώνας Εθνικός για Πίστη, Πατρίδα, Ελευθερία και έναν τέτοιο αγώνα δεν μπορούν να την σταματήσουν όση λάσπη και να ρίξουν, όσους αποκλεισμούς και να πραγματοποιήσουν, όσα βρώμικα παιχνίδια και να παίξουν.



Στην προεκλογική περίοδο είχαμε πλήθος μεταγραφών (ποδοσφαιρικού τύπου…) από κόμμα σε κόμμα. Ειδικά στον χώρο της λεγόμενης κεντροδεξιάς είχαμε ανακατατάξεις και κωλοτούμπες τέτοιες, οι οποίες θύμιζαν κυριολεκτικά τσίρκο. Όμως εμείς δεν είχαμε ούτε μία, ναι ούτε μία, προσχώρηση στελέχους της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ σε άλλο κόμμα!



Αυτό λέει πολλά...



Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ δεν είναι πρόσωπα, είναι Ιδέα. Δεν είναι αξιώματα, είναι αγώνας θυσίας και αυτό δεν μπορούν να το καταλάβουν οι επαγγελματίες ψεύτες των ΜΜΕ και της κλεπτοκρατίας.
Στην Χρυσή Αυγή έχουμε μπροστάρη μας τον Αρχηγό μας, Νικόλαο Γ. Μιχαλολιάκο, τον άδικα, παράνομα και αντισυνταγματικά κρατούμενο, και έχουμε ευαγγέλιο τα λόγια του:




"Αγωνιζόμαστε για να υπάρξει επιτέλους στην Πατρίδα μας μια Πολιτεία στην οποία θα υπάρχει Αξιοκρατία. Αγωνιζόμαστε για τα εθνικά θέματα. Ενάντια στην τουρκική απειλή, ενάντια στα αλυτρωτικά ανθελληνικά σχέδια των σκοπιανών, ενάντια στα επεκτατικά σχέδια των Τούρκων στην Θράκη, αγωνιζόμαστε για μια Ελληνική Κύπρο, για ελευθερία στην Βόρεια Ήπειρο. Αγωνιζόμαστε για να επιστρέψουν οι λαθρομετανάστες στην χώρα τους και στην οικογένειά τους, χωρίς να λογαριάζουμε εάν μας πούνε «ρατσιστές» οι μισθοφόροι της ανθελληνικής προπαγάνδας.



Αγωνιζόμαστε για να δοθεί ένα τέλος στη κόκκινη χούντα, στην ιδεολογική και πολιτική τρομοκρατία της αριστεράς! Στη νέα κυβέρνηση… του βουνού, την οποία θέλουν να κάνουν και κυβέρνηση των Αθηνών!



Ό,τι και να κάνουν δεν θα μας σταματήσουν! Είμαστε η Ελλάδα που έρχεται!"



ΒΛΑΧΟΠΟΥΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ



Υποψήφιος Βουλευτής Κορινθίας



Ο Δημήτρης Βλαχόπουλος ήταν μέχρι και πριν από λίγα χρόνια, μόνιμος κάτοικος Αγίων Θεοδώρων.



Είναι μέλος της Κ.Ε. του κόμματος "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" ενώ έχει την ευθύνη της Κεντρικής διοίκησης, καθώς και την οικονομική Διεύθυνση του Κινήματος. Είναι εκδότης της Εθνικής εφημερίδος "ΕΜΠΡΟΣ".

http://xryshaygh.blogspot.gr/

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]