Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Οι μισοί Γερμανοί που θεωρούν το Ισλάμ απειλή, είναι Χρυσαυγίτες βρε ανόητοι;;;

| No comment


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Κρίνουν την δήλωση του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, πως κηρύττει το μίσος εναντίον του Ισλάμ! Ιδού τι έγραψε η Εφημερίδα των Συντακτών: "Σε δήλωσή του για τη χθεσινή δολοφονική επίθεση στα γραφεία της γαλλικής σατιρικής εφημερίδας «Charlie Hebdo» ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής υιοθετεί τη γραμμή Σαμαρά-Γεωργιάδη, κινδυνολογώντας και ταυτίζοντας όλους τους μετανάστες με τους φανατικούς ισλαμιστές δολοφόνους".



Ιδού η δήλωση του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου:

«Η Χρυσή Αυγή καταδικάζει την εγκληματική τρομοκρατική επίθεση στο Παρίσι, η οποία είναι ένα δείγμα της πολυπολιτισμικής κοινωνίας στην οποία θέλουν να μετατρέψουν το εθνικό κράτος των Ελλήνων τόσο η Νέα Δημοκρατία όσο και ο Σύριζα και οι λοιπές δυνάμεις του "συνταγματικού" τόξου. Η υποκρισία και ο ψευτοανθρωπισμός πρέπει να λάβουν ένα τέλος. Για να μην γίνει και η Αθήνα Παρίσι απαιτείται εθνική πολιτική στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης και αυτήν την πολιτική εγγυάται μόνο η Χρυσή Αυγή».
Σύμφωνα λοιπόν με την δική σας λογική, οι μισοί Γερμανοί, που ζουν ήδη σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία την οποία τους έχουν επιβάλλει ετσιθελικά οι νεοταξίτες, είναι Χρυσαυγίτες, αφού φοβούνται και ανησυχούν για το μέλλον τους και την συμβίωση με τους μουσουλμάνους που ζουν στην χώρα τους. 
Σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, περισσότεροι από ένας στους δύο Γερμανούς (57%) θεωρούν πως το ισλάμ συνιστά απειλή, ενώ 61% εκτιμούν ότι δεν είναι συμβατό με τον δυτικό κόσμο.

Η έρευνα, η οποία δημοσιεύεται από τον ιστότοπο της εβδομαδιαίας εφημερίδας Die Zeit, πραγματοποιήθηκε το Νοέμβριο από το γερμανικό Ίδρυμα Μπέρτελσμαν, δηλαδή πολύ πριν από την επίθεση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη, στο Παρίσι εναντίον του γαλλικού περιοδικού «Charlie Hebdo» και στοίχισε τη ζωή σε 12 ανθρώπους.

Σύμφωνα με την έρευνα αυτή, η οποία αποκαλύπτει πως η πλειονότητα αυτών που ερωτήθηκαν αυτοχαρακτηρίζονται ανεκτικοί, 40% των ερωτηθέντων στο πλαίσιο της δημοσκόπησης αισθάνονται «σαν ξένοι στην ίδια τους τη χώρα».

Το 24% των ερωτηθέντων θα επιθυμούσαν να απαγορευθεί η μετανάστευση μουσουλμάνων στη Γερμανία, μια χώρα με 81 εκατ. κατοίκους, από τους οποίους περίπου τα τέσσερα εκατομμύρια είναι μουσουλμάνοι, οι περισσότεροι Τούρκοι ή τουρκικής καταγωγής.

Αυτή η εχθρότητα έναντι του ισλάμ, υπογραμμίζει το Ίδρυμα, μοιάζει ευρέως διαδεδομένη, από τους συντηρητικούς κύκλους μέχρι αυτούς της αριστεράς, περνώντας από τις μεσαίες τάξεις, όπως δείχνουν οι διαδηλώσεις που πραγματοποιούνται από τον Οκτώβριο στη Δρέσδη (ανατολική Γερμανία) από το αντιισλαμικό κίνημα Pegida, το οποίο συνασπίζει κυρίως πολυάριθμους απλούς πολίτες.

Αυτή η ισλαμοφοβία είναι συγκρίσιμη με τον αντισημιτισμό που ήταν ευρέως διαδεδομένος κατά το 19ο αιώνα, επιμένει το Ίδρυμα Μπέρτελσμαν, το οποίο υπενθυμίζει πως το 2012, 52% των Γερμανών θεωρούσαν το ισλάμ ασύμβατο με τη Δύση (έναντι 61% το 2015).
http://xryshaygh.blogspot.gr

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]