Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Ε ΡΕ ΓΕΛΙΑ! ΗΡΘΕ Ο ΑΝΙΨΙΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΤΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ !!!

| No comment
Δεν ξέρουμε αν το γνωρίζετε, αλλά τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στην Ελλάδα ο γιός του Ραούλ Κάστρο και ανιψιός του Φιντέλ, Αλεχάντρο Κάστρο, επικεφαλής κουβανικής αντιπροσωπείας.
Ο οποίος Κάστρο, αντί να σπεύσει να συναντήσει τα συντρόφια του, τους Τσίπρες, Κουβέληδες, Κουτσούμπες κι όλο το κακό συναπάντημα και να τους συνδράμει κιόλας στον προεκλογικό τους αγώνα, συνάντησε τον γιό της… Ντόρας! Προφανώς, στα πλαίσια της επικείμενης αποκομμουνιστικοποίησης της Κούβας.

Έτσι, ο γόνος των Κάστρο βρέθηκε  στη Στερεά Ελλάδα και συγκεκριμένα στη Φθιώτιδα, όπου μεταξύ των άλλων επισκέφθηκε και την Περιφέρεια. Εκεί, τον υποδέχθηκε καμαρωτός-καμαρωτός (όπως κάθε ψοφοδεξιός που υποδέχεται έναν κομμουνιστή…) ο γόνος των Μητσοτάκηδων, ο οποίος έκανε και κάποιες… χαζοχαρούμενες δηλώσεις:

«Είναι μεγάλη χαρά να καλωσορίζουμε στην Καρδιά της Ελλάδας, στην Στερεά Ελλάδα τον κ. Αλεχάντρο Κάστρο Εσπίν. Υπάρχουν άλλωστε ιστορικά στενοί δεσμοί μεταξύ των δύο χωρών. Πιστεύουμε πολύ στη συνεργασία και την αλληλεγγύη μεταξύ των λαών. Στις μέρες μας, που η Ελλάδα περνάει μία μεγάλη οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, αναζητούμε πάντα ευκαιρίες να συσφίξουμε τις οικονομικές σχέσεις με άλλες χώρες, να ανταλλάξουμε εμπειρίες και να μάθουμε ο ένας λαός από τον άλλο».


 

(ΥΓ): Είναι απορίας άξιον τι εννοούσε ο γόνος… Μήπως ότι θα πρέπει να ελπίζουμε σε κουβανικές… επενδύσεις;
ethnikismos.net

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]