Popular Posts

ELNEWS - Hellenic Pride

Ενοπλες Δυναμεις - Ελλαδα - Ελληνισμος - Κυπρος - Βαλκανια - Ειδησεις - Επικαιροτητα - Αποκαλυψεις

Blogger news

Blogroll

 

Blogger templates

[5] [SOS] [slider-top-big] [Slider Top]

Σύντομα το πρόγραμμα για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή

| No comment


Το τελευταίο διάστημα πολλά είναι τα μηνύματα απαίτησης χιλιάδων συναδέλφων ε.ε. και ε.α. καθώς και διαφόρων Ενώσεων, να πληροφορηθούν τα προγράμματα των κομμάτων για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας. Ήδη όμως, προς ενημέρωσή σας, ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή, έχει πραγματοποιήσει εκδήλωση με θέμα, μεταξύ άλλων, το πρόγραμμα για την αναμόρφωση των Ενόπλων Δυνάμεων, παρουσία των Στρατηγών ευρωβουλευτών και του Βουλευτή Β΄ Θεσσαλονίκης και Αντισυνταγματάρχη ε.α. κ. Ζησιμόπουλου Πολύβιου.



Στην ομιλία μου αναφέρθηκα στους κυριότερους τομείς τόσο σε πολιτικό όσο και σε στρατιωτικό επίπεδο. Επιπρόσθετα, το ΔΣ της ΕΑΑΣ, συναντήθηκε με στελέχη του Συνδέσμου και πληροφορήθηκε τις βασικές θέσεις πάνω στα στρατιωτικά και άλλα ζητήματα. Δεδομένου ότι:
α. Το ΔΣ της ΕΑΑΣ δέχθηκε κριτική από τον τελειωμένο και απερχόμενο (εύχομαι δια παντός) ΥΕΘΑ Δένδια, επειδή συναντήθηκε και συζήτησε με στελέχη του Συνδέσμου, φανερώνοντας την αλαζονεία, την αντιδημοκρατική του αντίληψη  και το φαρισαϊσμό που τον χαρακτηρίζουν.
β.Τα συστημικά ΜΜΕ προφανώς θα συνεχίζουν να φιμώνουν τη Χρυσή Αυγή αρνούμενα να πληροφορούν τους Έλληνες πολίτες για την πολιτική και μη δράση της, καθώς και τις θέσεις της.
ανακοινώνω ότι σύντομα ο Λαϊκός Σύνδεσμος - Χρυσή Αυγή θα προβεί σε κοινοποίηση του προγράμματός του για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας.
Ένα πρόγραμμα το οποίο δεν αποτελείται από  λέξεις κενού περιεχομένου σε λευκό χαρτί, αλλά προϊόν ενδελεχούς και αποκρυσταλλωμένης μελέτης, απαλλαγμένου από πολιτικές εκλογικεύσεις ή παρεμβατισμούς και με γνώμονα τη δημιουργία και ύπαρξη κυρίαρχου Ελληνικού κράτους και με την παραδοχή ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας αποτελούν μέρος και «δρώσα ύλη» της Ελληνικής κοινωνίας και σε καμιά περίπτωση «παράσιτο» αυτής (όπως σκόπιμα κάποιοι εισήγαγαν τον τίτλο «οι ένστολοι» ή προέτρεπαν «να κοπεί ο ομφάλιος λώρος»).
Ο Λαϊκός Σύνδεσμος διαθέτει στελεχιακό δυναμικό με γνώσεις και εμπειρία σε θέματα γεωστρατηγικής, γεωπολιτικής και πολιτικής ασφαλείας και διεθνών σχέσεων. Κυρίως, όμως, διαθέτει τη θέληση και τη δύναμη να κάνει πράξη τις όποιες δεσμεύσεις του καθότι δε δεσμεύεται από κρυφά πολιτικά συμβόλαια και έξωθεν κέντρα εξουσίας.
Ελευθέριος Συναδινός
Ευρωβουλευτής Χρυσής Αυγής

recent

[4] [ΣΚΑΝΔΑΛΑ] [ticker] [Σ Κ Α Ν Δ Α Λ Α ! ! !]